Бившият италиански премиер , хоспитализиран заради белодробна инфекция, дължаща се

...
Бившият италиански премиер , хоспитализиран заради белодробна инфекция, дължаща се
Коментари Харесай

Берлускони оздравява от COVID-19, имал силен имунен отговор

Бившият италиански премиер, хоспитализиран заради белодробна инфекция, дължаща се на COVID-19, е развил силен имунен отговор и състоянието му изглежда се подобрява. Това каза днес лекуващият го лекар Алберто Дзангрило, цитиран от Франс прес.

Берлускони лежи от петък в болница " Сан Рафаеле " в Милано. Здравното заведение потвърди, че експремиерът е диагностициран със свързана с COVID-19 двустранна пневмония, предава БТА.

Бившият премиер, който след три седмици ще стане на 84 години, обяви по-рано, че е дал положителна проба за коронавирус. След това се оказа, че две от децата му, 36-годишната Барбара и 31-годишният Луиджи, както и новата му приятелка, 30-годишната Марта Фаскина, също са се заразили с новия коронавирус. Най-голямата му дъщеря Марина, президентка на семейния холдинг " Фининвест " и на издателската къща " Мондадори ", също обяви, че тестът й е излязъл положителен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12034  Испания стана първата страна в Западна Европа с над 500 000 случая на ковид Испания стана първата страна в Западна Европа с над 500 000 случая на ковид  Пети смъртен случай в резултат на COVID-19 е регистриран в област Търговище Пети смъртен случай в резултат на COVID-19 е регистриран в област Търговище  Карантина за нашенци в Белгия поради техническа неточност Карантина за нашенци в Белгия поради техническа неточност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР