Бедният фитнес маниак Пенчо М. шокира цялото спортно общество с

...
Бедният фитнес маниак Пенчо М. шокира цялото спортно общество с
Коментари Харесай

Фитнес маниакът Пенчо шокира цял Бургас с нелепата си кражба

Бедният фитнес маниак Пенчо М. шокира цялото спортно общество с нелепата си кражба. Вероятно мъжът е имал амбиции да стане като традиционните бургаски батки, но липсата на фитнес оборудване, било пречка мечтата му да стане реалност, съобщава " Флагман ".

Затова на 26.11.2015 г. Пенчо взел съдбоносното решение, че е време да напомпа мускули.

За целта той разбил оградата на избено помещение в Бургас, което било превърната във фитнес зала. Натрошил заключващия механизъм на бравата, промъкнал се в мазата, докарал микробуса си до вратата и натоварил уредите.

Пенчо заграбил не само дъмбели, лостове, и другите фитнес съоръжения, но и пособията за бойни спортове, които били в единия ъгъл на салона.
Доволен от кражбата, натоварил всичко с микробуса си и си тръгнал от местопроизшествието, без да прави впечатление.

Случаят е от 26.11.2015 г., но едва днес бургазлията се изправя пред Районния съд. Общата стойност на откраднатите фитнес уреди била 1 219 лв., става ясно от обвинителния акт. Магистратите без да се трогнат от мечтата на Пенчо, го пратиха зад решетките за 2 години. По-лошото обаче е, че той ще трябва да изтърпи и друго наказание, тъй като през 2011 г. той е хванат в документна измама и има влязла в сила присъда от 3 години затвор.

Така общото наказание, което Пенчо М. ще трябва да изтърпи в зад решетките е 5 години. Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР