Атака нахока ГЕРБ за старите коли и налагането на нови

...
Атака нахока ГЕРБ за старите коли и налагането на нови
Коментари Харесай

Атака хока ГЕРБ за старите коли: Сипвате катран в кацата с мед!

" Атака " нахока ГЕРБ за старите коли и налагането на нови данъци за жилищата, защото така заличавали впечатленията от най-добрия бюджет досега. Коалиционният партньор настоя този текст, по който депутатите спорят от сутринта, да отпадне.
" В пълната делва с мед сипвате две лъжици катран, укори управляващата партия атакистът Павел Шопов. Той не спря с критиките и дори намекна, че някой действа по поръчка на автомобилното лоби на вносителите на скъпи, нови возила, които повечето българи не могат да си позволят.
" Ако този бюджет не е каца с мед, то той е една голяма делва с мед. И на този кюп с мед вие сипвате две лъжички катран. Защо?, За няколко милиона лева повече! ", разгневи се Шопов.
И продължи с конското към ГЕРБ: " И аз се чудя, Борисов явно не ви е проследил, иначе щеше да го каже, да ви спре от това безумие, което вършите ", намеси премиера Шопов. След което заключи, че разбира се, нямало как Бойко Борисов да огрее навсякъде, затова депутатите му трябвало да преосмислят промените, свързани с вдигането на данъка за употребяваните автомобили с около 30%.
Защото всеки ден давали поводи на БСП да ги атакуват, а хората на улицата не си говорели за милиардите, които трупат в хазната, а само за поскъпването на налозите за колите и жилищата. " Вие минимализирате ефекта от големия ефект постигнат с бюджета и задържането на парите, създавате грешно впечатление. И кой го прави? Няколко души, които са ви повели в грешната посока. Борисов не може да ограва навсякъде! ", заключи Шопов. Той отбеляза, че това е откровена провокация и от БСП се възползват от нея.
" Правите подарък на БСП, за да шумят. не се говори за милиардите в хазната, а за увеличението на данъци на колите и жилищата, едно лоби, което е достигнало до някои от вас, никой не го казва, недоволно е от броя на внесените коли, грижата за човека - основна грижа на партията, либералите се, помислете го, махнете я тази глупост, с която затривате толкова много от ефекта на този най-добър бюджет
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР