Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп влезе в болница

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския беше приет във военния медицински център " Уолтър Рийд " в Бетесда, щата Мериленд.

Това се случва по малко от 24 часа след като Тръмп и съпругата му Мелания бяха диагностицирани с COVID-19.

74-годишният президент е с леки симптоми на заболяването и в добро разположение на духа, но лекарите му са поискали настаняването, за да може да получи незабавна помощ, ако такава му е необходима. Говорителят му Кейли Макенъни допълни, че държавният глава е работил през целия ден и ще продължи да работи от болницата, пояснява БНР.

" Отивам в болницата Уолтър Рийд. Смятам, че съм много добре, но искаме да сме сигурни, че всичко ще е наред. Първата дама е много добре ", заяви Тръмп чрез видео в " Туитър " преди да бъде приет.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

По-рано стана ясно, че Тръмп е получил експериментален лекарствен коктейл от антитела. Според информация на лекаря на президента, Тръмп също приема витамин D, мелатонин, фамотидин, аспирин и цинк.

Според съобщение на Белия Дом президентът е отпаднал, но в добро разположение на духа.

Началник-щабът (ръководител на кабинета на президента - бел. ред.) в Белия дом Марк Медоус заяви, че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския проявява леки симптоми. Медоус допълни, че очаква Тръмп да се възстанови бързо.Според изданието Vanity Fair, което цитира двама републиканци от президентското обкръжение, състоянието на американския държавен глава се е влошило днес, като той имал кашлица и висока температура.

Днес Тръмп отмени участието си в единственото събитие, предвидено за дневния му график и е провел само няколко телефонни разговора. Първата дама Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, която също е с положителен COVID-тест, нямала силно проявени симптоми.

Предизборният щаб на президента Тръмп заяви днес, че всички обявени по-рано събития от предизборната кампания с участието на американския лидер ще бъдат проведени във виртуална среда или ще бъдат временно отложени.

Пазарите също реагираха на съобщението за заболяването на американския държавен глава и първата дама.

Вниманието сега е насочено към всеки, който е бил в обкръжението на президента, както и на първата дама Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил. Новината, че семейство Тръмп са заразени с коронавирус, се появи след като стана ясно, че Хоуп Хикс - топ съветник от администрацията е COVID-19.

Разпространяващо се огнище на вируса в Белия дом би могло да засегне изпълнението на ключови за страната дейности, отбелязва кореспондентът на БНР в САЩ. При невъзможност Тръмп да изпълнява функциите на поста си вицепрезидентът поема ръководството. Пенс даде отрицателна проба за COVID-19. Пробата е била взета няколко часа след като е установено, че президентът Тръмп е заразен и остава под карантина, предаде АФП.

Помпейо обясни, че е бил тестван четири пъти през последните две седмици, включително тази сутрин в самолета до Дубровник. Той потвърди, че ще замине, както е планирано, следващата седмица на азиатска обиколка - в Япония, Южна Корея и Монголия.

Положителният COVID-тест на Тръмп идва малко повече от месец преди изборите, в момент, в който кампания за вота е в последен етап, а кандидатът на демократите Джо Байдън води в националните проучвания.

Байдън, който по-рано тази седмица бе в близост до Тръмп по време на дебати, е дал отрицателна проба за вируса в петък.

Кандидатът на демократите пожела на президента бързо възстановяване и също каза, че се надява случилото се да напомни на хората да спазват правилата за социална дистанция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12791  Тръмп анулира присъединяване си в единственото събитие, планувано за през днешния ден в графика му Тръмп анулира присъединяване си в единственото събитие, планувано за през днешния ден в графика му  Шеф на старешки дом с 51 умряли от Коронавирус - с обвиняване от прокуратурата в Ниш Шеф на старешки дом с 51 умряли от Коронавирус - с обвиняване от прокуратурата в Ниш  Тестът за ковид на Майк Помпейо е негативен Тестът за ковид на Майк Помпейо е негативен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР