1000 кубика силикон са сринали имунитета на Дара Екимова и

...
1000 кубика силикон са сринали имунитета на Дара Екимова и
Коментари Харесай

Не, не е бременна! 1000 кубика силикон срина Дара Екимова и я вкара в болница

1000 кубика силикон са сринали имунитета на Дара Екимова и са я вкарали в болница, написа „ Уикенд ”. Младата певица показа предходната седмица, че се усеща извънредно зле, едвам си седи на краката и е сложена под лекарско наблюдаване. Заговори се, че може да е бременна, само че истината се оказа надалеч по-неприятна. Здравето й е се е влошило поради нейната суетност и голямото количество силикон, препълнен в пазвата й. 
Силиконът, който Дара постави напролет на 2022-а, още преди да навърши 20 години, е причина певицата да влезе в болница, откакто се е чувствала зле и е имала температура в продължение на дни. Състоянието й не се повлиявало съвсем от никакви медикаменти и било сериозно. Дори в този момент, откакто към този момент е изписана и е в дома си, младата звезда не се е възстановила изцяло, въпреки за признава, че се усеща надалеч по-добре. Силиконът е провокирал реакции в организма й, довел е до намаляване на имунитета на Дара и е провокирал бактериални процеси в тялото й.
Оказва се, че когато е решила да уголеми гърдите си, певицата е прекалила с размера. Операцията й била направена без пари от другарка на майка й Ива Екимова. Бившото момиче на шанса от „ Супершоу „ Невада ” работела за лекарката, която сложила силикона. Ива изпратила щерка си при нея като при приближен човек. Лекарката отсякла, че максимумът силикон, който може да понесе тялото на Дара поради растежа, килограмите и възрастта й, е 375 кубика на гърда или общо 750 кубика. Певицата обаче била безапелационна, че откакто ще я режат, желае резултатът да проличава отдалече. И настояла да вкарат във всяка гърда по 500 кубика – общо 1000. Това е прекалено много даже да по-едри дами. С сходни форми се хвалят дами като Джулиана Гани и някои порно звезди. Дара Екимова обаче не отстъпила и настояла да получи точно подобен незабравим размер. В последна сметка лекарката се съгласила и направила интервенцията.
По-малко от година и половина след слагането на силикона, тялото на изпълнителката се е предало. Преди три седмици тя призна за тежкото си положение, а мотив за това беше анулация на концерт в Бургас. „ Последните два дни върша всичко допустимо, с цел да закрепя тялото си, само че опитите са несполучливи. Поддържам доста висока температура, която мъчно се повлиява от медикаменти. Организмът ми се бори с всички сили. Бях уверена, че до през днешния ден всичко ще е наред, само че едвам заставам на краката си ”, написа Дара в обществените мрежи на 22 август. За същата дата тя имаше плануван концерт, само че го отсрочи за 31 август. Два дни преди тази втора дата стана ясно, че още веднъж няма по какъв начин да е на сцената. Певицата към този момент лежеше в болница.
„ Днес е ден 5 от моя престой в болничното заведение . Не съм подозирала, че положението ми може да се окаже толкоз тежко. Няма да ви неистина, бяха сложни 5 дни и физически, и душевен, само че с помощта на лекуването, както и на поддръжката на околните ми хора, през днешния ден се усещам доста по-добре и мога да се прибера у дома напълно скоро. Сега обаче стартира възобновяване. Мислех, че като ме изпишат, незабавно ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към естественото си обичано забързано всекидневие, само че се оказа, че ще ми би трябвало още време и самообладание, с цел да се върна към нормалността ”, написа в обществените мрежи Дара на 29 август.
Говореше се, че певицата може би е бременна, тъй като сподели фотография от болничен кулоар, на който имаше табела с надпис „ Център за асистирана репродукция ”. Но се оказа, че тя не е лежала в този център, а единствено е снимала там. Не е ясно по кое време още веднъж ще бъде изцяло здрава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР