10-годишната Анабел Стойкова, внучка на хотелиерката Маринела Арабаджиева, спечели първо

...
10-годишната Анабел Стойкова, внучка на хотелиерката Маринела Арабаджиева, спечели първо
Коментари Харесай

Семейство Арабаджиеви се радват на голям успех

10-годишната Анабел Стойкова, внучка на хотелиерката Маринела Арабаджиева, завоюва първо място на съревнование по конна езда, в базата " Д-р Крум Лекарски " в Божурище. Сред 10 момиченца на нейната възраст Анабел взе първия си златен орден с кон Епона, който разцелува на финала.

Най-доволни от триумфа на момиченцето бяха баба ѝ Маринела Арабаджиева, дядо ѝ Ветко и майката Александра. Анабел е щерка на Александра Арабаджиева. Тя роди от брачна половинка си Стайко Стайков, наследник на алкохолния магнат Миньо Стайков. Двамата са разграничени, само че момиченцето прекарва огромна част от времето си и при двамата родители. Мечтата на десетгодишната Анабел е да стане първенец в конната езда.
" Злато мое, отлично, толкоз си надарена “, радва се Маринела на триумфа на детенцето и дружно със фамилията отпразнували първия орден на Анабел с детско празненство.

Не единствено приятелите, само че и познатите на Маринела Арабаджиева не имат вяра, че е баба, защото бизнесдамата няма тип на такава. Тя е в топформа и непрекъснато спортува. Майката на Анабел - Александра, също от години се занимава с конен спорт. През 2020 година тя взе първата си купа от Балканиадата в оспорвана конкуренция и остави след себе си две румънски състезателки. Балканският шампионат е надпреварата, в което се отделя категория амазонки (жени), макар че конният спорт по принцип няма разделяне сред мъже и дами.

Според слуховете сега Александра има мъж до себе си. Това е 21-годишният Венцислав Изов. Той също като нея е конен играч и са се срещнали точно около общата си пристрастеност, написа " България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР