1. РИБИМожете да разберете, че Рибите са душеви, по тяхната

...
1. РИБИМожете да разберете, че Рибите са душеви, по тяхната
Коментари Харесай

Четирите зодии с най- силен дух

1. РИБИ

Можете да разберете, че Рибите са душеви, по тяхната добрина. Помагането на хората е нещо, което те вършат. Това им дава възприятие за цел и ги кара да се усещат цялостни, когато са безкористни и оказват помощ на другите. Рибите усещат нещата надълбоко и неведнъж дълбочината на възприятията им се трансформира в благодарност или артистичен гений. Макар че Рибите обичат да прекарват времето си сами, те са отсреща, когато други хора минават през сложни моменти и имат потребност от някого, с който да поговорят или да бъдат дружно.
-->
2. СТРЕЛЕЦ

Стрелците са напълно за прекарвания. Материалните богатства нормално не им носят наслада. Те знаят, че спомените за хората и местата ще останат вечно, само че че новият телефон ще издържи единствено няколко години.

Чувството за лична стойност на Стрелците не зависи от това какъв брой пари имат или от блясъка, който носят, а от новите неща, които са пробвали, от културните прекарвания, които са имали, и от невероятната естествена хубост, на която са станали очевидци. Стрелците са одухотворени по метода, по който се концентрират върху хората и местата, а не върху това да демонстрират своите движимости.

3. ВОДОЛЕЙ

Водолеите са деликатни, имат дълбока душа и постоянно се пробват да трансформират света към по-добро. Те ще оказват помощ на всеки, който има потребност от това, без значение дали е другар, член на фамилията или изцяло чужд. Водолеите не единствено желаят нещата да са по-добри, само че и подхващат дейности за подобряването им, като измислят нововъведения и употребяват добре както времето, по този начин и парите си. 

4. РАК

Раците са най-състрадателните и прочувствено чувствителни от всички зодиакални знаци, което ги прави и едни от най-одухотворените. Раците се пробват да основават облик на съвсем равнодушие, вярвайки, че другите хора не могат да видят по какъв начин ги засягат думите и дейностите им. Въпреки това Ракът не е толкоз добър артист и това става напълно ясно, когато е обезпокоен или налегнат от страсти.

Ако сте в живота на Рака и той е прочувствено вложил във вас, това не е връзка, която елементарно се прекъсва. Когато един Рак бъде зарязан или връзката му не се получи, ще му отнеме доста самоанализ и време, с цел да го преодолее.

5. ДЕВА 

Една от най-големите секрети (която всички знаят) на зодиака е, че Девите са доста чувствителни и състрадателни. Девите си мислят, че защото са извънредно аналитични, не са душевни, само че истината е, че точно вниманието им към детайлите потвърждава тъкмо противоположното. Те виждат дребните неща, които множеството хора пропущат, и непрекъснато се удивляват на хубостта, която виждат в всекидневието. Девите постоянно имат поетична природа, която добре кореспондира с тяхната психика. Те постоянно се въздействат по мощен метод от всичко, основано от творчество или от естествената хубост на земята.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР