– Вярвате ли, че съществува живот след смъртта? – попитали

...
– Вярвате ли, че съществува живот след смъртта? – попитали
Коментари Харесай

„Никой в клинична смърт не е бил в отвъдното.“ Парафизик описва пътя на душата след земния живот

– Вярвате ли, че съществува живот след гибелта? – попитали в изявление парафизика и публицист Алексей Прийма.

– Не имам вяра в това – дал отговор той, – тъй като аз безусловно и еднопосочно знам, че той съществува.

През 90-те години на предишния век Алексей Прийма е шеф на Центъра за проучване на аномални контактни обстановки.

По това време, дружно със свои сътрудници, той се занимава с пробно знание на инструментално и хипнотично равнище на действителността, в която се озовава същността на индивида след физическата гибел.

Смъртта съществува и то освен за физическото тяло

Алексей Прийма има вяра, че гибелта сигурно съществува освен за физическото тяло, само че и за част от духовната субстанция на човек.

Какво се случва, когато човек напусне този живот? Според парафизика сега на гибелта на индивида неговият биоенергиен двойник се отделя от него. В нашия живот го назоваваме фантом.

В идващия миг от биоенергийния двойник като от скафандър се отделя известно светещо астрално тяло, което има яйцевидна форма. Това тяло е душата на човек.

Според Алексей Прийма тя отива в по този начин наречения успореден свят през първоначален отвор, който се намира отвън земната атмосфера.

След физическата гибел на човек, неговият биоенергиен двойник, който има остатъчни детайли от мозъка, губи своята функционална значителност, последователно изчерпва ресурсите си и се разпада на най-малките частици светлина.

Но душата, в противен случай, се втурва от този свят в чужд за нас свят.

Алексей Прийма се стопира по-подробно на описанието на душата. Той демонстрира египетска рисунка на три хиляди и половина години.

„ На тази рисунка можете да видите, че душата излетява от човек “, изяснява парафизикът. „ Птицата на гибелта я подвига и отнася душата й в различен свят. Как наподобява душата на тази картинка? Прилича на пръстен, който има някакъв тип извивка в долната част.

За съпоставяне Алексей Прийма демонстрира фотография, която неговите сътрудници съумяват да създадат през 1992 година Точно по този начин наподобява душата съгласно парафизика.

Алексей Прийма има вяра, че човек, който е претърпял клинична гибел, в действителност не вижда другия свят.

„ Нито един от тези хора не е бил в същинския идващ свят. Образно казано, човек единствено вижда река Стикс, само че не я пресича. С други думи, човек може единствено да види входа към различен свят, само че не и да го посети по никакъв метод. Какво следва, не знаем. Можем единствено да кажем, че в друга действителност работят други модели, чието проявяване е отвън нашата подготвеност “, споделя Алексей Прийма.

В книгата си той споделя историята на доктор, който срещнал призрака на мъртвата си майка в градината. Тя споделя на сина си, че е умряло единствено тялото й и в този момент се усеща по-жива оттогава.

По време на тази среща лекарят попитал майка му при какви условия би трябвало да живее в този момент.

В отговор той чул, че на мъртвите е неразрешено да дават отговор на такива въпроси, защото са празни.

Авторът на книгата изяснява, че от позиция на „ водачите “ на тази действителност човек не би трябвало да знае какво се случва в различен свят. Това може да се научи едвам след края на земния живот.

Тези, които са претърпели клинична гибел, също не би трябвало да знаят за това, тъй че те също не могат да видят другия свят. Те виждат входа на този свят, само че нищо повече.

Ако човек си отиде без да е извършил програмата си

Според Алексей Прийма всеки човек би трябвало да остане на Земята толкоз дълго, колкото е належащо, с цел да извърши своята стратегия, с която идваме на този свят.

За това приказват и някои хора, претърпели клинична гибел. Те получават заповед от горната страна да се върнат на Земята, да живеят несъмнено време и да изпълнят програмата си.

Ако човек почине от неестествена гибел, да вземем за пример вследствие на акцидент, без да има време да приключи програмата си, съгласно Алексей Прийма, душата му би трябвало да се прероди и да се върне на Земята в близко бъдеще.

В този случай душата „ бързо “ се вселява в дете, което се ражда на релативно близко разстояние от мястото на предходното раждане. Тъй като на тази душа е подредено да живее живота си там, където е живяла преди, а също и да извърши своята стратегия до дъно.

За да потвърди хипотезата си, Алексей Прийма цитира проучвания на индийски учени, които в продължение на петдесет години са събрали няколкостотин отчета за случаи на преселване на души. Учените означават, че в половината от записаните случаи на прераждане на души хората са напуснали предишния си живот посредством неестествена гибел.

Тази догадка също се основава на сесии по внушаемост, извършени от Алексей Прийма с сътрудниците му. Както знаете, човек в хипнотично положение не може да лъже.

Разговаряйки с хора в хипнотично положение, парафизикът съумял да разбере, че душата на човек не отива вечно в другия свят. Тя взе участие в мистериозния развой на голям брой прераждания. Душите се връщат на Земята още веднъж и още веднъж, обитавайки човешки тела сега на тяхното раждане.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР