Сделката по продажбата на

Сделката по продажбата на "Нова броудкастинг груп" предстои да бъде ...

......... две юридическа лица. Това ще бъдат MTG AB, който ще обединява платформите за електронни спортове, онлайн игри и дигиталното видео съдържание. В компанията Nordic Entertainment Group ще остане скандинавският развлекателен бизнес на шведската група, както и MTG Studios и фирмата за заснемане на съдържание през лидери на мнение Splay Networks.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... карти за пътуване с неговия лик. Изложбата ще се помещава на спирката Broadway-Lafayette в Ню Йорк до 13 май. Повече тук Фотограф: Adweek Фотограф: Adweek *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Още по темата Как за 20 години Netflix промени филмовия

Още по темата Как за 20 години Netflix промени филмовия ...

......... Рик Корделия телевизионното съдържание все още не може да бъде надминато по достигане на масовата аудитория.Спортното съдържание ще продължи да бъде атрактивно за играчите на пазара и повече от всякога те ще трябва да се адаптират към новите навици на потребителите, с които обаче технологичните гиганти са вече добре запознати.


12 © Надежда Чипева 12 МАРИЯ ГЕРГОВА © Надежда Чипева Още по

12 © Надежда Чипева 12 МАРИЯ ГЕРГОВА © Надежда Чипева Още по ...

......... в близо 50 страни и произвежда 4.5 милиона кенчета с безалкохолни напитки на ден в завода в Сиксо.Вижте новия клип с Брус Уилис тук [http://hellenergy.com/bw_tvc_bg] *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Още по темата От днес еднакво онлайн съдържание е достъпно

Още по темата От днес еднакво онлайн съдържание е достъпно ...

......... интеракция както с героите, така и с авторите на съдържание, възможности за споделяне с приятели в реално време.Интерес към уеб сериалите има, и ако продуцентите вложат повече средства и усилия, така че да адресират различните тематики по различни начини като съдържание и актьорски състав, това ще става все по-популярен формат.


Генералният директор Константин Каменаров започна да прилага тригодишната си програмна

Генералният директор Константин Каменаров започна да прилага тригодишната си програмна ...

......... БНТ", където да се излъчват документални поредици. Тази идея обаче бе развита и от предишното ръководство на телевизията.Основна стратегическа цел на мениджмънта на БНТ е да се оптимизира стойността на програмата "чрез оптимално и ефективно съотношение и позициониране по значимост, тематика, жанрове", пише в стратегията за програмното развитие на БНТ.В миналогодишното издание на конкурса All Channels бяха отличени за

В миналогодишното издание на конкурса All Channels бяха отличени за ...

......... Скот Гоулд.Предишното изданиеВ BAPRA Bright Awards 2017 г. All Channels Communication Group беше избрана за агенция на годината. Освен с най-престижната награда в конкурса, която се присъжда за цялостното представяне на агенциите и успешните реализирани проекти през изминалата година, екипът на All Channels събра още 10 отличия в различни категории.


Екатерина Тупарева, управляващ директор и собственик на Ogilvy Group [Ogilvy]

Екатерина Тупарева, управляващ директор и собственик на Ogilvy Group [Ogilvy] ...

......... целия бизнес на рекламодателите.Инвестиционните планове на Екатерина Тупарева са резултат и от очакванията й за продължително разрастване на рекламния пазар. "Пазарът порасна с между 8 и 10% през изминалата година, надявам се този тренд да продължи и през 2018 г., с най-голям ръст в дигиталните комуникации", добавя тя в заключение.


Изпълнителният директор на ТВ Европа Георги Харизанов:

Изпълнителният директор на ТВ Европа Георги Харизанов: "За нас е ...

......... лв., като земята е оценена на почти 4 млн. лв., а незавършеното производство (вероятно сграда) - на 10 млн. лв.Иванов има връзка и с военния сектор, той държи 90% от "Трансмобил", която участва в секторното сдружение на оръжейните фирми и за 2016 г. година има оборот над 50 млн. лв.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... Line Group обяви вакантна позиция за account manager.Mars обяви вакантна позиция за brand manager на марките за домашни любимци. По бюлетина работи и Елена Малинова. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Екатерина Тупарева, главен изпълнителен директор и собственик на

Екатерина Тупарева, главен изпълнителен директор и собственик на "Ogilvy Group ...

......... и сътрудничеството с Knoway са стъпки от дългосрочната ни стратегия за диверсифициране на риска, целяща да гарантира ръст на групата като цяло в една несигурна и бързо променяща се среда", коментира за медиите Екатерина Тупарева, главен изпълнителен директор и собственик на "Ogilvy Group България".Повече по темата четете в седмичния "Капитал".Александър Сладек, ръководител на All Channels Austria (вляво), и изпълнителният

Александър Сладек, ръководител на All Channels Austria (вляво), и изпълнителният ...

......... така и не се случва.Напредването на комуникациите, избледняващите граници между страните и увеличаващите се бюджети направиха излизането на чужди пазари възможно и по-лесно отпреди. Специалистите обаче са единодушни, че е нужно самочувствие и нестандартни решения, за да се превърнат единичните примери за развитие на международен бизнес в стратегии за разрастване.


© Цветелина Белутова Още по темата Защо Келнер купува

© Цветелина Белутова Още по темата Защо Келнер купува "Нова" Най-богатият ...

......... онлайн компания "Нетинфо".Тази стъпка е част от по-голяма сделка, която беше обявена в края на февруари. Най-богатият чех Петр Келнер обяви, че придобива най-голямата медийна група в България - "Нова броудкастинг груп". Част от тази сделка е и придобиването на най-голямата онлайн компания част от портфолиото на телевизионната група "Нетинфо".


Още по темата PReз окото на бурята Комуникационният мениджър на

Още по темата PReз окото на бурята Комуникационният мениджър на ...

......... Media, издател на списанието CIO, обяви вакантна позиция за редактор. BIGGA обяви вакантна позиция за специалист "Продажба на реклама". По бюлетина работи и Елена Малинова. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


В

В "PR приз 2017 г." с най-много награди беше отличена ...

......... Communication Group. Комуникационната група си тръгна с общо 6 награди, от които три първи и три втори места за кампании, реализирани съответно за Discovery Networks, "Крадецът на ябълки" на Загорка АД, "Мобилтел" и бензиностанции ЕКО. В миналогодишното издание се включиха общо 74 проекта, които се състезаваха в 13 различни категории.


"С PR се наричат политически атаки и игри, което е ...

......... и да привлечеш вниманието й по интересен начин.Все пак според Миленова българският комуникационен пазар става все по-зрял и се развива в положителна посока. "Компаниите разбират нуждата от инвестиция в имиджовото си представяне и изграждането на връзка с потребителите, а резултатите стават видими с постоянство и в дългосрочен план", допълва тя.Президентът Румен Радев поиска промени в Закона за радиото и

Президентът Румен Радев поиска промени в Закона за радиото и ...

......... по две години заради пазарлъци коя партия да вкара свой човек в медийния регулатор. С все още действащи мандати в момента в надзорния орган са Иво Атанасов (парламентарна квота/БСП) и Мария Стоянова (президентска квота).Подобно изчакване безспорно създава излишно напрежение. И обезсмисля правилото, че указите на президента влизат в сила веднага.


Александър Сладек (вляво), изпълнителен директор на All Channels Austria и

Александър Сладек (вляво), изпълнителен директор на All Channels Austria и ...

......... в България. "Впечатлени сме от творческите подходи на All Channels и силно вярваме, че това е възможната формула за успех и в Австрия. На местно ниво ще се фокусираме върху креативни решения и дигитални продукти, с които All Channels е добре познат лидер в Източна Европа", коментира за медиите Сладек.


© Велко Ангелов Още по темата Демонстрацията BiT Четири аргумента защо

© Велко Ангелов Още по темата Демонстрацията BiT Четири аргумента защо ...

......... от ДПС и медиен собственик Делян Пеевски, които приписваха собствеността на "кабеларката" ту на банкера Цветан Василев, ту на бизнесмена Сашо Дончев.Дори да не бъде закрита BIT, подмяната на програмата й показва, че от ефира е изчезнала медия, която се опитва да работи по стандартите на свободната и критична журналистика.


© Надежда Чипева Още по темата

© Надежда Чипева Още по темата "Дневник": Как спортни федерации се ...

......... и юридически лица или браншови и други асоциации и сдружения, които доброволно приемат целите и устава на НСС. От лятото на миналата година асоциирани членове на организацията са и "Еврофутбол", "Национална лотария" и "Ню Геймс", които са се ангажирали с прилагането на Националните етични правила за реклама и търговска комуникация.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... дело на агенцията Grey в партньорство с неправителствената организация Catalyst и привлече вниманието на агенцията Droga5, която похвали символа на една от корпоративните сгради в Уолстрийт в профила си в Instagram. Special thanks to our building mates @catalystinc for creating this beautiful visual on 120 Wall Street for #IWD2018 ‪


2017 година мина под знака на медийни и съдебни спорове

2017 година мина под знака на медийни и съдебни спорове ...

......... е използвана и затова заплащането се изчислява на минути излъчена музика. Заради сложността при изчисляването обикновено авторът получава отчисленията си в средата на следващата година, признават от "Музикаутор". Тоест отчисленията за 2017 г. ще бъдат изплатени в средата на 2018 г. Целия доклад можете да видите на сайта на "Музикаутор".


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... и Archer`s Mark и цели да покаже социалната ангажираност на компанията, насочена към създаването на по-солидарно и устойчиво общество, в което всеки може да преодолее невъзможното.*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (27

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (27 ...

......... бизнесите. Но е ясно, че Facebook се опитва да се върне към корените си, където в центъра на социалната мрежа са потребителите. А рекламодателите ще правят всичко възможно да достигнат до тях. Така с минимален риск вероятността интернет гигантът да продължи да увеличава приходите си от реклами става още по-голяма.


Иван Тодоров, основател и мажоритарен собственик на Wness TV © Анелия

Иван Тодоров, основател и мажоритарен собственик на Wness TV © Анелия ...

......... всички мобилни устройства и през нея ще се излъчват предаванията в реално време, както и ще има възможност да се избират конкретни епизоди, разделени по теми. "Искаме да помогнем на зрителите да имат по-здравословно и позитивно ежедневие, давайки им телевизионно съдържание, от което имат нужда", казва в заключение Иван Тодоров.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (20

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (20 ...

......... агенцията SiteMedia Consultancy обяви свободна стажантка позиция. PR агенцията Paragraph42 обяви вакантни позиции за Account manager и Account assistant. По бюлетина работи и Елена Малинова. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


[Aktuality.sk] Още по темата Ска Келер: В Брюксел трябва да

[Aktuality.sk] Още по темата Ска Келер: В Брюксел трябва да ...

......... навсякъде, но немислимо в ЕС! Неговото убийство трябва да бъде разследвано докрай и извършителите му да бъдат наказани. Убийството му показва за пореден път, че не бива да приемаме свободата на словото за даденост - даже и в Европа", се казва в декларация на Алианса на европейските либерали и демократи.


Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване - Извън сигурните сделки за

Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване - Извън сигурните сделки за "Нова" ...

......... ще е тонът на един от двата най-влиятелни канали и вероятно ще намери начин да го покаже и на новия собственик. Засега обаче политиката в ефир едва ли ще се промени предвид факта, че поне на първо време не се очакват промени в местния мениджмънт.По темата работи и Сирма Пенкова


При стагниращ рекламен пазар телевизиите всяка година увеличаваха таксите за

При стагниращ рекламен пазар телевизиите всяка година увеличаваха таксите за ...

......... сектора няма да затихне. Законопроект в полза само на една от страните може да превърне казусът в неразрешим. Крайно време е държавата и регулаторите да престанат да абдикират от проблема. От него в крайна сметка губещи ще са отново зрителите, които ще са жертва на поредната кабелно - телевизионна война.


Още по темата Кой кой е и колко губи в

Още по темата Кой кой е и колко губи в ...

......... позиции:Progress обяви вакантна PR стажантска позиция. Xplora обяви вакантна позиция за Social Performance Specialist и свободна стажантска позиция. MobiSystems обяви вакантна позиция за маркетинг специалист. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Михаил Вълканов Още по темата Чешки

© Михаил Вълканов Още по темата Чешки "Теленор", после и "Нова ...

......... Румъния, САЩ, Франция, Виетнам и др. Келнер вече има опит и в телекомуникациите, където държи над 80% от О2, най-големия оператор в Чешката република и номер три в Словакия, с общо над 7 млн. абонати на мобилни услуги в двете страни. Собственик е и на компанията за телекомуникационна инфраструктура Cetin.


Законът на Пеевски за медиите е само за да вдига

Законът на Пеевски за медиите е само за да вдига ...

......... мине от тъмната страна, това ще бъде промяна с много сериозни последствия не само за медиите, но и за политиката.А законът на Пеевски за медиите е само за да вдига шум и пушек - с надеждата те да скрият истинската картина.По темата работиха: Алексей Лазаров, Весислава Антонова и Сирма Пенкова


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (6

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (6 ...

......... позиция за Copywriter."Музей дом на хумора и сатирата" обяви вакантна позиция за специалист в областта на връзките с обществеността. По бюлетина работи и Елена Малинова. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... да си ги позволят. Но с новата LS, търговците на Lexus се надяват да привлекат по-младите купувачи. Вицепрезидентът маркетинг на Lexus Купър Ериксен казва:. "Ние наистина отваряме този продукт на LS за много по-широка аудитория, отколкото сме имали през последните няколко години", казва той.Повече по темата може да прочетете тук


Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг

Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг ...

......... да си ги позволят. Но с новата LS, търговците на Lexus се надяват да привлекат по-младите купувачи. Вицепрезидентът маркетинг на Lexus Купър Ериксен казва:. "Ние наистина отваряме този продукт на LS за много по-широка аудитория, отколкото сме имали през последните няколко години", казва той.Повече по темата може да прочетете тук


[Shutterstock] Увеличаване Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване Още по

[Shutterstock] Увеличаване Преглед на оригинала Автор: Капитал Смаляване Още по ...

......... някоя и друга безплатна телевизия) трябва да е 17 лв.", коментира управителят на Virgin Group - България. Затова и ако погледнем цените на който и да е оператор, излиза, че те работят на загуба. "Ако имаме нормални пазарни, разходоориентирани цени, всички във веригата ще са доволни", категоричен е Ивайло Иванов.


Янис Манакос, управляващ директор на JWT Sofia [JTW] Още по

Янис Манакос, управляващ директор на JWT Sofia [JTW] Още по ...

......... Той държи 1.07% дял от общия рекламен бюджет, инвестиран в радио през годината, на база мониторинг на излъчванията в общо 26 радиостанции. По данни на медиашопа "Пиеро 97" пък общите брутни инвестиции в радио през 2016 г. са се равнявали на 27.6 млн. евро, или с 2% повече от предходната.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (16 ...

......... вакантни позиции за специалист управление на проекти в областта на маркетинговите комуникации и специалист онлайн медия планиране. JobTiger обяви вакантна позиция за специалист дигитален маркетинг. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion Още

Управляващият директор на Red Lion Георги Пергелов © Red Lion Още ...

......... BrandWorks."С новия бранд Red Lion предлагаме гъвкави решения, които ще пестят време и ще носят добавена стойност на нашите клиенти. Същевременно имаме експертизата и на другите звена от Publicis One, за да работим и по дългосрочни кампании и продукции, покривайки пълния обхват от рекламни дейности", коментира още за медиите Пергелов.


© Mike Blake Още по темата The Smarts поема рекламното обслужване

© Mike Blake Още по темата The Smarts поема рекламното обслужване ...

......... за всички сектори това ще представлява увеличение от 5 млрд. спрямо 2017 г.Електронните спортове, предавани на живо, събират все по-голяма публика. През 2015 г. приходите от излъчването им се равняваха на 325 млн. долара, а прогнозата е тази година да достигнат 1 млрд. долара, като Китай е най-големият им пазар.


Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Още по темата

Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване Още по темата "Нова броудкастинг ...

......... При две големи телевизионни групи, създаващи съдържание, и над 200 оператора, доставящи програмите им до крайните клиенти, тенденцията е почти неизбежна: цените, плащани от операторите за авторски права, ежегодно се покачват, а тарифите за потребителите падат, притиснати от свирепата конкуренция между доставчиците, в чиито редици се появиха и комплексните телекоми.


© Reuters Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Reuters Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... за цел да вдъхновява много разговори. Общностите във Facebook стават все по-активни и жизнени."Тази визия може да се окаже в ужасен ущърб: увеличаването на "групите" означава засилване на най-лошите черти на Facebook - когнитивни балони - където потребителите се държат в силози, подхранвани от поток от фалшиви новини и екстремизъм.


Преди това, в продължение на повече от три години, Ogilvy

Преди това, в продължение на повече от три години, Ogilvy ...

......... Радослав Бимбалов, основател на The Smarts.Върху цялостното комуникационно обслужване на IKEA ще работи екип от 10 човека, с възможност за присъединяване на още хора при необходимост. От агенцията коментират, че екипът е съставен от специалисти с различно портфолио, а лидерите на отделните дейности имат над 6 години опит в комуникациите.


Започналата тия дни война срещу журналиста Светослав Иванов, засега се

Започналата тия дни война срещу журналиста Светослав Иванов, засега се ...

......... отстояват професионалните стандарти срещу тенденцията за засилване на натиска върху тях от страна на политически и икономически кръгове. Очевидно целта на този натиск е установяване на пълен монопол върху истината, което би означавало всички журналисти в България да се откажат от стандартите на професията. От това би загубило цялото общество.


Още по темата Дигитализация преди всичко Общите приходи на най-големите

Още по темата Дигитализация преди всичко Общите приходи на най-големите ...

......... обяви вакантна позиция за Junior Web Content Management Specialist.CEEMarketWatch обяви вакантна позиция за икономически и политически анализатор. Danone oбяви стажанска позиция в маркетинг отдела на компанията.*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Още по темата Facebook ще показва повече новини от приятели,

Още по темата Facebook ще показва повече новини от приятели, ...

......... млн. паунда, а следващата да завърши на нула. Новият печатар на изданието е компанията Trinity Mirror, която издава The Daily Mirror."Журналистиката на Guardian ще остане такава, каквато винаги е била: внимателна, прогресивна, яростно независима и предизвикателна. И също така остроумна, стилна и забавна", пише главният редактор на медиата Катарине Винър.


Визия от последната туриситическа рекламна кампания от 2014 г. Още

Визия от последната туриситическа рекламна кампания от 2014 г. Още ...

......... собственост на Томислав Цолов и част от групата APRA Porter Novelli, е подала оферта за изготвяне на комуникацията в държавите Полша, Чехия, Словакия и Унгария.Рекламна агенция "Киви" със собственици Венцислав Олеков и Илия Ел-Фелеки е кандидатствала за разработване на туристически рекламни кампании в Нидерландия, Белгия, Дания, Норвегия, Финландия и Швеция.


© Pexels Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Pexels Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... стоки, което би следвало да задължи сравнително висок дела на семплингите и дегустациите, но във всички случаи синергията на BTL с дигиталния маркетинг и търговския маркетинг ще продължи да се засилва и да обуславя търсенето на все по-комплексни услуги и интегрирани механики", казва в заключение управляващият директор на Smart Communications.


123 Съюзът на издателите в България представи

123 Съюзът на издателите в България представи "Бяла кнга за ...

......... и други сходни пазари не са в състояние да направят необходимите инвестиции в технологично развитие, за да бъдат конкуренти на глобалните гиганти като Google и Facebook. Както и по-горе, за успеха на програмата е важно медийните фирми да кандидатстват директно в Брюксел, за да се избегне посредничеството на местното правителство.


Протестният билборд е трябвало да бъде издигнат в продължение на

Протестният билборд е трябвало да бъде издигнат в продължение на ...

......... дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже. Няма да рекламираме България, а всеки каквото иска да сложи. Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", каза още Борисов.


Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен

Григор Димитров спечели миналогодишния финал в София срещу Давид Гофен ...

......... Чун. Сред останалите участници са още трима тенисисти от топ 30. За трофея ще се бори и №25 в света Жил Мюлер (Люксембург), спечелил две титли през 2017 г. В София пристигат и №28 в света Адриан Манарино (Франция), както и германецът Филип Колшрайбер, който заема 29-ото място в ранглистата.


Тодор Батков реши да се раздели с вестник

Тодор Батков реши да се раздели с вестник "Стандарт" © Георги ...

......... беше използван за повод върху Донев и Павлов да се стовари цялата магистратска мощ, която групата около Делян Пеевски беше способна да мобилизира.Иначе през последните години Батков вече дари едни свои акции - тези на футболния "Левски". Основната част от тях бяха взети от адвоката на Делян Пеевски Александър Ангелов.


Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на

Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на ...

......... оптимизация за търсачки - бел. ред.) и управление на съдържание. CpmStars обяви вакантна позиция за младши Pay per click manager и Pay per click експерт. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Увеличаване

Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Увеличаване Преглед на оригинала Смаляване Увеличаване ...

......... трябва да сме последни.Една добра новина - през януари в България заедно с колеги от международния кинопазар откриваме продуцентска къща - хъб - Viva La Tele, със сценаристи, режисьори и продуценти от цял свят.*Данните за най-гледаните предавания на "Нова" и bTV за януари-ноември 2017 са предоставени на "Капитал" от телевизиите


© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама

© Shutterstock Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама ...

......... старши директора на APCO в Белгия Николас Уайт, който разказа за целите и стратегията на комуникацията.Повече по темата, както и цялото интервю може да прочетете тук*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


© Анелия Николова Още по темата Сапунени мехури, хляб и рози

© Анелия Николова Още по темата Сапунени мехури, хляб и рози ...

......... политическата криза, която продължи до май. Но в действителност много от подготвителните работи бяха вече подготвени от екипите във външното министерство и от министерството на европейското председателство, заедно с останалите министерства. Щастливи сме и сме горди, че се присъединяваме към тяхната работа, за да направим българското председателство на ЕС успешно.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (12

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (12 ...

......... KFC за САЩ. Свободни позиции:ICAP Bulgaria обяви вакантна позиция за младши бранд мениджър. "Заедно в час" обяви вакантна позиция за специалист "Маркетинг за привличане на кандидати".*Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Емил Кошлуков се конурираше с Константин Каменаров за поста генерален

Емил Кошлуков се конурираше с Константин Каменаров за поста генерален ...

......... същата банка, а Цветан Василев и Делян Пеевски бяха все още тандем.В началото на декември новоизбраният генерален директор на БНТ Каменаров назначи като програмен директор на БНТ с правомощия да отговаря за четирите програми на телевизията Надя Костова Тя също е дългогодишен кадър на ТВ7, където отговаряше за програмното съдържание.


[Pexels] Още по темата Добрата година на най-големите дигитални агенции

[Pexels] Още по темата Добрата година на най-големите дигитални агенции ...

......... се създаде нов тип "социално корпоративно" говорене, за да бъде комуникацията още по-адекватна на канала и аудиторията. "Пазарът ни трябва да се развива в посока на по-голяма отговорност към съдържанието, по-голяма грижа към ефекта от това, което правим, и по-голяма задълбоченост в каналите, които ползваме", казва в заключение Светлана Савова.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (5

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (5 ...

......... Стар" обяви вакантна позиция за маркетинг специалист Mercedes-Benz, леки автомобили. Компанията за набиране на кадри ICAP Bulgaria търси маркетинг мениджър в областта на бързооборотните стоки. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


Най-големите на пазара прогнозират и тази година двуцифрено увеличение на

Най-големите на пазара прогнозират и тази година двуцифрено увеличение на ...

......... им предложи цялостни решения и който да покрива всички нива на рекламно обслужване. Емил Петков от Knoway пък коментира в заключение, че през 2018 г. рекламодателите ще разчитат все повече на дигитални агенции, които имат ресурсите и експертизата да създават творчески решения, които ще работят в дигитална и офлайн среда.


Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (28

Още по темата Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (28 ...

......... Colors of Benetton. Фотограф: Oliviero Toscani/ Benetton Свободни позиции:All Channels обяви вакантна позиция за PR експерт. Политическа партия "Зелените" обяви вакантна позиция за комуникационен сътрудник. *Информация за корпоративни новини, кампании, предстоящи събития и свободни позиции в областта на PR, маркетинг и реклама можете да изпращате на редакционния ни e-mail: [email protected]


12 © Георги Кожухаров 12 © Велко Ангелов Още по темата Новият

12 © Георги Кожухаров 12 © Велко Ангелов Още по темата Новият ...

......... насочва към "Нова броудкастинг груп", следвана от "БТВ медиа груп"."Нестле" е един от традиционно големите инвеститори на пазара, а ние като агенция вярваме, че това ще продължи да бъде така и ще участваме в тази екипна работа, за да помагаме на бизнеса да расте и да се развива", коментира Манакос.


Илюстрация The Sales House се появява на пазара, защото има

Илюстрация The Sales House се появява на пазара, защото има ...

......... канали, каквито са и очакванията, ще може постепенно да се позиционира като трети играч, макар и не толкова голям. "Надявам се предизвикателството към статуквото, каквото в случая отправя The Sales House, да стимулира здравословната конкуренция в сегмента и да даде достъпна ефективна алтернатива за разнообразяване на медиа микса", казва Тенчева.


Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия Николова

Димитър Нойков регионален мениджър за България на HBO © Анелия Николова ...

......... за интернет и телевизия на кабелните и телекомуникационни оператори и като част от тези пакети се радва на голям интерес във всички страни, в които присъства. "Дългосрочна цел на компанията е да направим още по-лесен достъпа на любителите на качествени сериали и филми до премиум съдържанието на HBO", допълни Нойков.


Нико Тупарев се конкурира със съпругата си в състезанието. © Георги

Нико Тупарев се конкурира със съпругата си в състезанието. © Георги ...

......... г. конкурсът бе спечелен от консорциума "ДИСпорт", който включва фирмите "Ре старс", "Идалго прадакшънс България" (в свързаното дружество "Идалго промоушънс" е участвал Явор Антонов от "Куерти промоушънс", вторият кандидат в сегашната поръчка) и "Декони", а стойността на поръчката бе същата като при сегашния конкурс 10.8 млн. лв. за 3 години.


[Shutterstock] Играчите на пазара прогнозират увеличение на цените в телевизията

[Shutterstock] Играчите на пазара прогнозират увеличение на цените в телевизията ...

......... медийния микс от около 10%, като и при тях основен проблем остава липсата на методи за измерване на ефективността. "Клиентите искат да имат ясна представа за инвестициите си и резултатите от кампаниите им, а отсъствието на такива не е полезно нито за агенциите, нито за клиентите", казва още Марияна Ковачевич.


ЛЮБА КУЛЕЗИЧ © Красимир Юскеселиев Още по темата

ЛЮБА КУЛЕЗИЧ © Красимир Юскеселиев Още по темата "Нова тв" подкрепи ...

......... за транспортна дейност в САЩ, където живеят от години. Малко след старта в телевизията започна предаването на Сашо Диков - "Просто Диков", който през тази година зае поста програмен директор в медиата, направи промени в програмната схема, а част от журналистите от първоначалния екип напуснаха. Напусна и самата Нери Терзиева.


12 DDB Sofia бяха отличени за кампании на

12 DDB Sofia бяха отличени за кампании на "Теленор България", ...

......... DDB SofiaКатегория SEARCH ENGINE MARKETINGКампания: Contextual PrerollsРекламодател: "Telenor Унгария"Агенция: DDB SofiaКатегория LANDING PAGESКампания: Decathlon BOX OFFICEРекламодател: Decathlon BulgariaАгенция: All Channels CommunicationКатегория SOCIALКампания: VIBER Стикери "Герои на деня"Рекламодател: "Дневник"Агенция: Noble GraphicsКатегория DISPLAY AND RICH MEDIA ADSКампания: One Banner CastingРекламодател: EVNАгенция: DDB SofiaКатегория BRAVEКампания: Decathlon BOX OFFICEРекламодател: Decathlon BulgariaАгенция: All Channels Communication


На второ и трето място в

На второ и трето място в "Effie България" бяха отличени ...

......... "Социална, медийна, политическа"Сребърна награда EffieКампания: "Ти си това, което четеш"Клиент: МедияпулАгенция: Saatchi & Saatchi SofiaДизайн и анимационно студио: Four Plus StudioЗвукозаписно студио: Brambar StudioБронзова награда EffieКампания: "Наградите, за които да започне да се говори"Клиент: Българска асоциация на комуникационните агенцииАгенция: ББДО Груп/Графити ББДОPR и дигитална агенция: ББДО Груп/Проксимити СофияДигитална агенция: МетодияУеб