Игри


След дълго мълчание по въпроса, Bethesda съобщи най-после датата на

След дълго мълчание по въпроса, Bethesda съобщи най-после датата на ...

... едно ново приключение в търсене на Надзирателя, обединявайте сили с враждуващите помежду си фракции и разкрийте истината за това, което се крие в планините“, гласи анонса на Wastelanders.Дебюта на NPC-тата не е единствената голяма промяна, свързана с играта. Излизането на Wastelanders ще е маркирано с връщането на Fallout в Steam.


Един от основателите на Rockstar Games, Дан Хаузър, ще напусне

Един от основателите на Rockstar Games, Дан Хаузър, ще напусне ...

... в индустрията, когато преди две години той сподели в интервю, че в студиото се работи по 100 часа на седмица върху RDR2. По-късно той уточни, че става дума единствено за сценарийния екип, в чиито състав влиза и той. Думите му доведоха до публикации в медиите, критикуващи работната култура на студиото.


Това беше нещо, което уверен съм не само аз чаках

Това беше нещо, което уверен съм не само аз чаках ...

... сайтът даже твърди, че компанията ще излезе не с една, а с две игри по Silent Hill. Първата ще е в традиционния за вселената на играта стил, а другата ще е сходна с това, което правят Telltale Games. Има ли нещо във вярно, ще разберем. Стискаме палци да е вярно!В началото на миналата година в Интернет се появи радостен

В началото на миналата година в Интернет се появи радостен ...

... по RE ще се придържат към по-екшън ориентирания характер на филмите или ще се отклонят към по-традиционните хорър елементи. Дотогава обаче феновете на Resident Evil ще получат огромен подарък под формата на още един римастър – преработена версия на Resident Evil 3, която се очаква да се появина трети април.


2020 ще е поредната добра година за гейминга. Големи игри,

2020 ще е поредната добра година за гейминга. Големи игри, ...

... възползва от напълно променен енджин, който ще позволи подобрения по всички фронтове. Освен това, самата игра ще е по-голяма с 50% от първата, а един от акцентите в нея ще е темата за насилието. Дали новият The Last of Us ще се появи за PlayStation 5, предстои тепърва да разберем.


След успешна Kickstarter кампания през 2016 и период в Steam

След успешна Kickstarter кампания през 2016 и период в Steam ...

... за тази формула, което ви връща към боя за още една стрелба и с официалното излизане на играта, ние ви поднасяме масивен пакет с ново съдържание, за да чувствате това преживяване свежо при всяко изиграване“, пише по повод излизането на Days of War един основателите на Driven Arts Лий Снодграс.Nintendo Switch се оказа попадение за създателите си. Платформата се

Nintendo Switch се оказа попадение за създателите си. Платформата се ...

... заявено, че тази година няма да бъде публикувана нова ревизия на конзолата. Когато през 2019 Nintendo пусна на пазара Switch Lite, в публичното пространство се завъртя слуха, че компанията възнамерява да пусне през 2020 Pro версия, която да е със завишени хардуерни спецификации. Слух, който, както разбираме не е верен.


GTA 5 е една от най-добрите игри на всички времена

GTA 5 е една от най-добрите игри на всички времена ...

... се срещат бъгове и проблеми с гледната точка, но създателят прави всичко възможно да ги поправя почти в реално време. Хората, които са играли с Oculus Rift и SteamVR докладват, че състоянието е достатъчно добро за безпроблемна игра.Посетете GitHub страницата на R.E.A.L, за да прочетете инструкциите и да изтеглите мода


Магазинът на Epic Games може да чупи рекорди и на

Магазинът на Epic Games може да чупи рекорди и на ...

... реалност. Според информация на Road to VR, играещите виртуални преживявания, свързани със Steam наброяват 1.3 милиона човека месечно. Така, става ясно, че ръстът на VR геймърите на годишна база тук е със 75%. От медията залагат, че до края на настоящата година, този брой ще се увеличи до 2.75 милиона.


Отлагането на излизането на Cyberpunk 2077 може и да не

Отлагането на излизането на Cyberpunk 2077 може и да не ...

... но… Някои неща работят в средата на виртуална реалност, други не. Смятам, че тя все още не е достатъчно жизненоспособна. Все още не може да се правят големи пари тук. Много е експериментална и нишова. Та би ми се искало, харесвам виртуалната реалност, но все още не правим нищо тук.


Когато през ноември Google разкриха Stadia, геймърския свят реагира с

Когато през ноември Google разкриха Stadia, геймърския свят реагира с ...

... миналата година, тези числа може да се сринат допълнително, когато на потребителите им бъде поискано да похарчат още пари за нещо, което мнозина възприемат като незаввършена услуга“, пише Корбет.Да се надяваме, че това са просто мрачни прогнози, а случващото се със Stadia в момента са просто обичайни грешки на растежа.Макар и да е зима, желаещите да се занимават със

Макар и да е зима, желаещите да се занимават със ...

... средства и машини, като сега включваме John Deeree, заедно с Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr и много други. Отгледайте своята ферма онлайн заедно с други играчи и сваляйте създаваните от общността моддове за едно постоянно продължаващо Farming Simulator преживяване. Може да свалите играта оттук.


В края на 2018 норвежкото студио Red Thread Games представи

В края на 2018 норвежкото студио Red Thread Games представи ...

... от своя пазач Лизи, жизнерадостна и енигматична млада жена със свое мнение по всеки въпрос, ще получите възможността да изследвате тази шарена крайбрежна общност, населяваща фиордите и планините на провинциална Норвегия. Но външния вид може да е измамен и Draugen ви провокира да разкриете тъмнината, която се крие под повърхността“.


Появили се преди няколко години като жанр, Battle Royale игрите

Появили се преди няколко години като жанр, Battle Royale игрите ...

... ви на пълчища, опитвате се да ги надхитрите и преборите, да вземете кръвна проба от тях и евентуално да поемете с хеликоптер отвъд опасната зона. Но вместо да се трудите да се борите с тях, може просто да откраднете кръвната проба на ваш съперник и така да си спестите усилия.


DICE и EA обявиха датата на излизане на следващото допълнение

DICE и EA обявиха датата на излизане на следващото допълнение ...

... отнася до предстоящото обновление 6.0, една от промените, които идва с него е, че оръжията и джаджите биват извадени от седмичните награди и вкарани в Chapter Rank Rewards. И освен решения за по-дребни проблеми, които са им предадени, авторите на играта възнамеряват да наложат далеч по-голям баланс при превозните средства.


С Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ninja Theory представиха една качествена видеоигра,

С Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ninja Theory представиха една качествена видеоигра, ...

... и в дожото с изкуствен интелект, да се подготвяр за играта и да започнат да разбират защо екипа е нещо важно и какво може да направите вие като част от този екип. Да се надяваме, че по този начин те ще влязат в първата си битка малко по-подготвени“, завършва Тъкър.По-рано този месец ви съобщихме новината, че Cyberpunk 2077 няма

По-рано този месец ви съобщихме новината, че Cyberpunk 2077 няма ...

... „Игрите са много грозни за дълго време, докато те не престанат да са такива“, обобщава Барлог, подчертавайки позицията си, като използва горен регистър за написаното. „Ние всички искрено искаме да пуснем най-гладкото/лишено от бъгове преживяване. Понякога (почти) успяваме. Понякога не. Но това никога не се случва, защото не сме опитали“.


4A Games впечатлиха всички, когато през миналата година представиха Metro:

4A Games впечатлиха всички, когато през миналата година представиха Metro: ...

... индустриални сгради и опустошени жилищни домове. За да завърши своето пътуване, Сам открива, Сам открива, че му е нужно да използва всяка една тактика научена от него, ако иска да оцелее, тъй като всичко около него се оказва не това, което изглежда на пръв поглед“, гласи анонса на Sam’s Story.


Днес всички говорят за 2019-nCoV, новият вирус, тръгнал от централен

Днес всички говорят за 2019-nCoV, новият вирус, тръгнал от централен ...

... Нещата се объркват и разработеният от тях Т-вирус в околностите на Ракуун сити бива изпуснат, което стои в основите на играта. Логото на Shanghai Ruilan Bao Hu San Biotech Limited е пълно копие на логото на Umbrella Corp. – единствената разлика е в използвания цвят на стилизираното изображение на чадър.


Демократизацията на един пазар би трябвало винаги да е положителна

Демократизацията на един пазар би трябвало винаги да е положителна ...

... по-малко игри. Друго обяснение може да се крие в това, че все повече игри са постоянно онлайн, постоянно биват обновявани и на практика никога не приключват. Може би хората не харчат толкова пари за игри, защото са твърде заети да играят Destiny 2, Fallout 76, Overwatch и Fortnite“, заключава Фърдинанд.


Square Enix и Bulkhead Interactive обявиха, че тяхната игра The

Square Enix и Bulkhead Interactive обявиха, че тяхната игра The ...

... някакви специфични за конзолата на Nintendo добавки, като да речем HD Rumble.  „Развълнувани сме да анонсираме, че от седми февруари ще можете да играете превъзходния пъзлър от първо лице The Turing Test на Nintendo Switch!“, написаха в края на миналата седмица в профила си в социалната мрежа Twitter Square Enix.На феновете на емблематичната поредица Uncharted сигурно вече цялата тази

На феновете на емблематичната поредица Uncharted сигурно вече цялата тази ...

... стана ясно, че работата по филма ще се ръководи от режисьора на „Дневника на оптимиста“ (Silver Lining Playbook) Дейвид О. Ръсел. А вече имаме и седмо име, свързващо се с горещия стол. Това е режисьорът на Venom и Zombieland Рубен Флайшър. Новината обаче е все още в сферата на слуховете.


Не съм убеден дали музикант може „къща да храни“, но

Не съм убеден дали музикант може „къща да храни“, но ...

... благодари на него, а на неговите последователи. Както и подчертава Рори Йънг от медията, изявата на Ейдън представлява емоционална проява в средата на една платформа, на която искреността не е честно срещана. Самият той също не стърпява чувствата си: „Целият треперя. Даже не мога да говоря в момента“, заявява той.


Psyonix обяви в края на тази седмица, че хитовото заглавие

Psyonix обяви в края на тази седмица, че хитовото заглавие ...

... нужно да се свалят преди мартенското обновление, както и персонализираните писти, също оттам, които подобно на предните трябва да бъдат свалени преди налагането на мартенския пач.Въпросните потребители ще могат да продължат да играят в Windows, тъй като притежателите на копие на играта получават достъп и до трите версии на играта.


Disco Elysium се превърна в една от най-дискутираните видеоигри на

Disco Elysium се превърна в една от най-дискутираните видеоигри на ...

... ресурси, вие ще оцените далеч повече тяхната помощ.Ще трябва да обмисляте далеч по-внимателно всеки ваш ход. Това ще е провокирано от значително завишената трудност. От друга страна обаче, всяко ваше постижение ще се оценява далеч по-високо, отколкото в нормалния режим на играта и вдигането на нивото ще е далеч по-бързо.


Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха,

Макар и коледните и новогодишни празници в Европа да отминаха, ...

... за вас или ваш близък, очаквайки следващата част на играта на Ninja Theory. Сред другите актуални видеоигри откриваме имената на Frostpunk, последната игра на създателите на This War of Mine, 11 bit Studios, преработената версия на Resident Evil 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, No Man’s Sky и десетки други.The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit

The Last Autumn, допълнението към последната видеоигра на 11 bit ...

... да добивате. Появяват се нови социални класове, като например Convicts – евтина и послушна работна ръка. Добавят се изцяло нови начини за влияние на обществото – от установяването на работни профсъюзи до явни манипулации.The Last Autumn е част от сезонния пропуск на играта и може да се поръча и отделно.


The Walking Dead се завръщат в дигиталните магазини за видеоигри

The Walking Dead се завръщат в дигиталните магазини за видеоигри ...

... Batman. Какво ще се случи обаче с Guardians of the Galaxy, Tales from the Borderlands и Minecraft все още не е много ясно. Това, което чухме за последно от студиото е, че втора част на The Wolf Among Us ще има, но тя няма да се появи през настоящата година.


Китайският технологичен конгломерат Tencent продължава с агресивното си разрастване на

Китайският технологичен конгломерат Tencent продължава с агресивното си разрастване на ...

... Касаис. „Ще продължим да създаваме страхотни игри, които хората по целия свят да играят и вярваме, че подкрепата на Tencent ще изведе Funcom до следващото ниво в развитието му. Tencent ще осигури на Funcom оперативната експертиза и ресурс, които компанията притежава в качеството си на водещ играч в гейминг пространството“.


Ubisoft знаят как да продават и го правят добре. Освен

Ubisoft знаят как да продават и го правят добре. Освен ...

... игри на Ubisoft днес: Far Cry сериите, Watch Dogs, Assassin’s Creed Odyssey и Origins, Ghost Recon Breakpoint, Rainbow Six Siege, оригиналния The Division и други, и нека ви напомним да се вглеждате в специалните издания, за да си доставите максимално удоволствие на минимална цена. Всички предложения може да видите тук.


Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо съвсем нормално

Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо съвсем нормално ...

... разлика от споменатите по-горе игри, Dying Light 2 нямаше фиксирана дата на излизане – единственото, което беше посочено е „пролетта на 2020“, но да се надяваме, че играта ще излезе до края на годината. Dying Light 2 се разработва за настоящето и следващото поколение конзоли, както и за персонални компютри.


Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновление към играта,

Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновление към играта, ...

... да расте. Междувременно от студиото обявиха, че Koch Media ще е издател на PS4 версията на играта, както и на физическия ѝ вариант за Xbox One. Това ще се случи на 18.02.2020. Този факт предполага, че Crytek ще могат да се фокусират над работата по основната игра и новото допълнение.


Чийтърите не са просто досада, но могат да бъдат нещо

Чийтърите не са просто досада, но могат да бъдат нещо ...

... не взема на сериозно проблема въпреки доказателството, което изпратих. Предполагам, че е просто време да се предам. Но всичко в мен ми говори да не го правя, така че не знам просто вече“, пише вчера в Twitter Шарафи.Дали ще публикува компрометиращата информация, с която разполага или не, предстои да разберем.


Google даде вече така дълго чакания старт на своята клауд

Google даде вече така дълго чакания старт на своята клауд ...

... магазини са партньори на Google в Stadia, а добавянето на Steam като партньор тук би било страхотна новина за геймърите. И една подобна сделка би била „win-win“ ситуация и за двете компании: Google ще продават услугата (Stadia) и хардуера (в случая хромбуците), а Valve ще доставят съдържанието чрез своя магазин.


Феновете на пост-апокалиптичните хорър преживявания изживяват добро време, 4A Games

Феновете на пост-апокалиптичните хорър преживявания изживяват добро време, 4A Games ...

... оцелели ядрения апокалипсис. И един от тях се свързва с вас. Той иска да ви отведе към това, което изглежда е последната оцеляла човешка общност тук“, гласи анонса на играта.FrostFall излиза в Steam за PC тази година и може да научите повече за играта от страницата ѝ в дигиталния магазин.


Noisy Valley Studios, семейно студио, съставено от едва трима човека,

Noisy Valley Studios, семейно студио, съставено от едва трима човека, ...

... достигнат карантинната зона на мястото. Summerford отвежда играещия на мрачно и самотно приключение, в което бивате предизвикани да откриете истината за инцидента и защо не е било позволено на никого да се завърне“, гласи анонса на играта. Тя излиза в Steam по-късно тази година и вече има страница в Steam.


The Elder Scrolls VI е твърде далеч от премиерата си,

The Elder Scrolls VI е твърде далеч от премиерата си, ...

... той ще ви предложи изцяло новата зона Западен Скайрим, готически исторически куест, който се вписва в цялостната история на Dark Heart of Skyrim, изцяло новата система с името Antiquities. Заедно с тях идва напълно новото изпитание Kyne’s Aegis, нови събития в света: Harrowstorms, нови тъмници, самостоятелни куестове, врагове и герои.


Horizon: Zero Dawn, хитовият ексклузив за PlayStation 4 на Guerilla

Horizon: Zero Dawn, хитовият ексклузив за PlayStation 4 на Guerilla ...

... на слуха може да дойде факта, че Horizon: Zero Dawn е разработена с помощта на Decima Engine на Guerilla, същата технология, с която е създаден Death Stranding, игра, която се знаеше в началото, че ще е PS4 ексклузив, но както стана ясно по-късно, ще направи своята премиера и за PC.


Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появата на Cyberpunk

Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появата на Cyberpunk ...

... нещо наистина запомнящо се, а когато говорим за CD Projekt RED, студиото, което даде на света The Witcher, може да сме уверени, че ще е така. А и от друга страна, какво са пет месеца в сравнение със седем години – преди толкова се появи първия тийзър за Cyberpunk 2077.


Независимо от наскоро анонсираното продължение на Path of Exile, Grinding

Независимо от наскоро анонсираното продължение на Path of Exile, Grinding ...

... покажем нещо по-значимо, като съдържание и характеристики вероятно ще е към средата на тази година. Може би по време на Е3? Ще ви уведомим, когато имаме изготвен сигурен план за това“, пишат разработчиците, цитирани от RPGSite. Те възнамеряват да стартират и бета тестовете на новата игра към края на годината.


Total War: Three Kingdoms представлява свежо попълнение към света на

Total War: Three Kingdoms представлява свежо попълнение към света на ...

... Чан, като герой, с който ще може да играете, нанасят се различни подобрения в механиките в битките, добвя се повече баланс по оръжията и стрелбата, добавени са нови роли. Mandate of Heaven и безплатното обновление за играта излизат днес, а пълния списък с промени, които са добавени, може да видите тук.


2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2

2019 беше белязана от завръщането на класиката Resident Evil 2 ...

... един предварително написан такъв. Вероятно това означава, че Live Selections, възможността за избор в различните ситуации, влияеща на края, ще е премахната в новата игра, макар и да няма потвърждение за това.Друго, което Фабиано разкри е това, че ще можете да изследвате Ракун сити далеч по-подробно, отколкото в оригиналната игра.


11 bit Studio изгря на сцената преди пет години с

11 bit Studio изгря на сцената преди пет години с ...

... Autumn ще ви представи достъпа до нови технологии, нови сгради, които да строите, изцяло нова среда, както и изцяло нова Книга на закона, по която да изградите вашето общество. Допълнението излиза в Steam на 21-ви този месец и вече може да направите предварителна поръчка за закупуването му с десетпроцентна отстъпка.


В последните дни изтече информация около PS5, най-важната част, от

В последните дни изтече информация около PS5, най-важната част, от ...

... видим новата конзола преди средата на юни, когато започва E3.Все пак, да не забравяме, че много издатели на игри ще бъдат на E3 и може да покажат над какви PS5 заглавия работят. Освен това, Microsoft вече показа дизайна на новата си Series X конзола. Sony трябва да отговори възможно най-скоро.


Академията за интерактивни изкуства и наука обяви в края на

Академията за интерактивни изкуства и наука обяви в края на ...

... Shadowkeep (Bungie)Tetris 99 (Arika/Nintendo)Wargroove (Chucklefish)Outstanding Achievement in Game DesignBaba Is You (Hempuli Oy)Disco Elysium (ZA/UM)Outer Wilds (Mobius Digital/Annapurna Interactive)Sekiro: Shadows Die Twice (FromSoftware/Activision)Slay the Spire (Mega Crit Games/Humble Bundle)Outstanding Achievement in Game DirectionA Short Hike (Adam Robinson-Yu)Control (Remedy Entertainment/505 Games)Disco Elysium (ZA/UM)Outer Wilds (Mobius Digital/Annapurna Interactive)Untitled Goose Game (House House/Panic)


Популярният агрегатор на ревюта и оценки Metacritic представя всяка година

Популярният агрегатор на ревюта и оценки Metacritic представя всяка година ...

... Grand Theft Auto V и Dark Souls, която закрива списъка с най-предпочитаните игри на последното десетилетие.Какво ви е мнението за настоящата подредба на Metacritic, съгласни ли сте с нея и кои са вашите лични фаворити за второто десетилетие на XXI век, може да споделите в коментарната секция под настоящия материал.


Вече няколко години на пазара, шлемовете за виртуална реалност са

Вече няколко години на пазара, шлемовете за виртуална реалност са ...

... нещо и то „просто работи“ – за удоволствието, както на тези, които играят, така и на тези, които гледат. Създаването на съдържание, което предоставя задълбочено взаимодействие във формат, който приветства всички играещи, създава изключително популярно преживяване, което притежава устойчива мощ“, заявява на свой ред изпълнителният директор на Owlchemy Девин Реймър.


Миналото лято компанията Bethesda преиздаде първите части на Doom за

Миналото лято компанията Bethesda преиздаде първите части на Doom за ...

... възможно с помощта на бутоните да се избира необходимото оръжие. Новият ъпдейт е осъвременил старите игри, но е запазил оригиналния дух на Doom. Разработчиците са успели да адаптират Doom към съвременните устройства, без да добавят нищо излишно и по този начин се е запазило излъчването от времето на 90-те години.


Казват, че лоша реклама няма, но къде бива начертана границата

Казват, че лоша реклама няма, но къде бива начертана границата ...

... хода на Dorado, които направиха появата си на страниците на Business Insider, обяснявайки, че те разбират негативните реакции и страховете, които всички ние имаме за скорошен глобален военен конфликт, но играта е и възможност хората да се изправят срещу страховете си и да се забавляват с други хора по света.


Ако сте близо до или над 50 години и не

Ако сте близо до или над 50 години и не ...

... е да играят сами, но и не само. Цели 33% играят също така и онлайн с други възрастни или с децата и внуците си (едва пет процента). Отговорите надвишават 100%, тъй като анкетираните получават възможността да изберат повече от един отговор. Пълните резултати на проучването може да видите тук (pdf).


„Пътувайте много години напред в бъдещето и се впуснете във

„Пътувайте много години напред в бъдещето и се впуснете във ...

... на играта, EastWorks Studios са словашко студио, основано преди девет години с дълъг опит в работата по странични проекти, като разработват различни художествени активи за набор от студиа. Работата им включва участие в проекти, като Mafia III, ArmA III Apex, Murdered Soul Suspect, Might and Magic: Heroes IV и др.


Спомняте ли си Escape from Tarkov? Играта на BattleState Games

Спомняте ли си Escape from Tarkov? Играта на BattleState Games ...

... че самия акаунт на BattleState в Twitch е деактивиран, като запознати споделят, че причината за това е стриймър, който по време на своето предаване насочва истински изглеждащ пистолет към главата си, но информацията не е потвърдена. Играта получи наскоро и специално внимание от един от най-актуалните стриймъри днес, Dr. Disrespect.


Анонсирано преди няколко години, продължението на култовия сървайвъл S.T.A.L.K.E.R. би

Анонсирано преди няколко години, продължението на култовия сървайвъл S.T.A.L.K.E.R. би ...

... сравнение със Steam, мнозина заложиха на това, че играта ще се предлага именно там. Това предположение обаче засега не се потвърждава, което бива подчертано от студиото.„Да, знаем какво си мислите, но този анонс няма нищо общо с платформите или дигиталните магазини. Ще говорим за това на по-късен етап“, допълват GSC.


Още от появата си в края на 2018, магазинът на

Още от появата си в края на 2018, магазинът на ...

... е доста различен тип игра. С него Ubisoft предлагат на почитателите на екстремните спортове да се гмурнат в рискови начинания, забавлявайки се на топло вкъщи сами или играейки с приятели.Darksiders: Warmastered Edition може да свалите оттук, Darksiders 2: Deathinitive Edition тук, а Steep, посещавайки страницата на играта в магазина тук.


След години на ненужно противопоставяне между автора на книгите за

След години на ненужно противопоставяне между автора на книгите за ...

... в миналото и в настоящия момент, поставяйки мост за бъдещо сътрудничество между страните“, гласи официално съобщение от страна на студиото.Понастоящем CD Projekt се подготвя за голямата премиера на тяхната следваща игра: Cyberpunk 2077, която ще е отклонение от традиционните фентъзи средновековни приключения, които студиото създава, изпращайки играещия в далечното бъдеще.


Imperator: Rome, Total War: Three Kingdoms, Anno 1880, They Are

Imperator: Rome, Total War: Three Kingdoms, Anno 1880, They Are ...

... механизирани чудовища, множество и уникални бойни единици, стройна сингъл кампания, интересни герои, иновативен кооператив и модерен мултиплейърен режим.Във видеото по-долу може да видите някои от големите достойнства на Iron Harvest, както и значимите моменти в работата по играта през 2019. Играта излиза на първи септември 2020 в GOG и Steam.


Макар и предвиждан като приключенски екшън, филмът по Uncharted се

Макар и предвиждан като приключенски екшън, филмът по Uncharted се ...

... участва все пак – в ролята на Съли. И това не е всичко. Цялата тази неяснота около филма води до забавяне на премиерата му. Това е всъщност предположение на Deadline, но ако има нещо сигурно във филма дотук е, че няма нищо сигурно, така че ще се доверим на медията.


Новата година чука на вратата, а с нея идва и

Новата година чука на вратата, а с нея идва и ...

... машина. Що се отнася до PS5, компанията постъпи подобно на Microsoft доста нетрадиционно, представяйки първата игра, която се разработва за PS5 – Godfall. Играта на Counterplay Games няма да е обаче ексклузив за платформата, а ще излезе в края на 2020 и за PC в дигиталния магазин на Epic Games.


Отминаващата си 2018 беше поредната добра година за гейминга с

Отминаващата си 2018 беше поредната добра година за гейминга с ...

... тук сякаш няма изненади. Code Vein и Sekiro, RDR2, Star Wars Jedi: Fallen Order, преработената версия на RE2, Devil May Cry 5, Remnant from the Ashes, Destiny 2, Halo: The Master Chief Collection и отново Total War: Three Kingdoms, която се очертава като страхотен успех за Creative Assembly и SEGA.


Изглежда се дават сериозни промени в екипа на Rainbow Six

Изглежда се дават сериозни промени в екипа на Rainbow Six ...

... в началото. Но сега нещата са различни. И това е един завършен кръг – имаме играта, имаме и нейната общност“, споделя Маркис във видеобръщението. Той и колегите му уверяват, че екипът зад играта вече работят усърдно по нови характеристики с цел още по-голямото разширяване на общността на Rainbow Six Siege.


Откакто Sony официално обяви PlayStation 5 в началото на 2019

Откакто Sony официално обяви PlayStation 5 в началото на 2019 ...

... Sony се гордеят и с доста разширена поддръжка на игри.Освен това, 499 долара не е чак толкова висока цена на фона на пазарната картина – наистина предложението на Microsoft One X може да е най-мощната съществуваща към момента в света конзола, но това няма да остане така в следващата година.


The Game Awards 2019 имаха неочаквана звезда. Именно тазгодишното гейм

The Game Awards 2019 имаха неочаквана звезда. Именно тазгодишното гейм ...

... „Hellblade 2: Senua’s Saga се разработва ексклузивно за Xbox и PC“, гласи кратко съобщение на Арън Грийнбърг, генерален мениджър, отговарящ за игрите в Microsoft.За съжаление, Грийнбърг не дава информация, дали играта ще се предлага единствено в Microsoft Store PC версията на играта или ще бъде достъпна и в Steam, например.


Пазарът на дигитална дистрибуция на видеоигри беше поразтърсен, когато в

Пазарът на дигитална дистрибуция на видеоигри беше поразтърсен, когато в ...

... с оптимизации по отношение на представянето“, пишат от Epic Games. „В основата си това означава, че магазинът ще се зарежда по-бързо и вие, на свой ред, ще можете по-бързо да поръчвате, изисквате и се наслаждавате на своите игри“. Допълнително бива публикувана и графика, която представя нагледно резултата от нанесените оптимизации.


Google Stadia вече стартира и спокойно може да кажем, че

Google Stadia вече стартира и спокойно може да кажем, че ...

... и огромен игрови свят, който ще представи през 2020. Вземайки предвид това, че те се намесиха доста смело в стрийминга на филми с Amazon Prime, гледайки да не изостават от другите големи американски технологични гигант, то входа им на полето на клауд стрийминга на игри, изглежда като въпрос на време.


Халфът на Арсенал Месут Йозил е премахнат от китайската версия

Халфът на Арсенал Месут Йозил е премахнат от китайската версия ...

... малцинство в Китай. Произлизат от Централна и Източна Азия. Представляват едно от 55-те официално признати етнически малцинства в Китай. Но според властите те са регионално малцинство в рамките на мултикултурна нация. Китай отказва да приеме идеята за определянето им като хора, които са исторически местни обитатели на земите, които населяват.


Ubisoft обичат празниците и с удоволствие правят какви ли не

Ubisoft обичат празниците и с удоволствие правят какви ли не ...

... така и специални предложения, обединяващи няколко емблематични заглавия от сериите в едно.И разбира се ще може да се сдобиете с всеки един Assasin’s Creed излизъл досега, включително и последната игра от сериите, Odyssey, която продължава да печели симпатиите, както на медиите, така и на геймърите.Всички предложения може да видите тук.


Amazon Games обяви официално, че тяхната ММО игра New World

Amazon Games обяви официално, че тяхната ММО игра New World ...

... открития. Времето е XVII век, а мястото – остров Етернум, свръхестествен остро, намиращ се в средата на Атлантическия океан“, обяснява за GameBeat Скот Лейн, директор на играта. „Тук предлагаме RPG комбат система с мащабни обсадни битки и богата крафтинг система, като имаме, както соло режими, така и играч срещу играч“.


Без никакво съмнение големият анонс на отминалия The Game Awards

Без никакво съмнение големият анонс на отминалия The Game Awards ...

... играта скоро.„Все още не бързаме с анонса на датата на излизане, но мога да заявя, че това няма да се случи през 2020. Ние възобновихме изцяло работата по втория сезон и възнамеряваме да използваме колкото време е нужно, за да поднесем нашата визия по високите стандарти, които имаме“, споделя той.


В края на миналия месец ви съобщихме, че бивши разработчици

В края на миналия месец ви съобщихме, че бивши разработчици ...

... работа по класики, като Planescape Torment, Star Wars: Knights of the Old Republic, Prey, Fallout: New Vegas, Divinity: Original Sin 2 и много други. Потвърждение за това дойде от самия Авелоун.  Засега няма информация за кои платформи се подготвя Weird West. Няма посочена и ориентировъчна дата за премиерата на играта.


Повече от очевидно, е че от EA Sports се стараят

Повече от очевидно, е че от EA Sports се стараят ...

... може да избира годината на раждане на неговия футболист – от 1996-та до 2003-та година. Изобщо, всички тези промени по играта със сигурност са добре дошли за милионите почитатели на FIFA 20 по света, като ще бъде интересно да видим какви други пачове за легендарното заглавие ще излизат занапред.Платено съобщение