Игрите с отворен свят тотално се изчерпиха и единственото, което

Игрите с отворен свят тотално се изчерпиха и единственото, което ...

......... И така, време е за обобщение. Това са най-продаваните видео игри от началото на 2018 г.:Far Cry 5 Sea Of Thieves MLB 18: The Show Kirby Star Allies Grand Theft Auto V Call of Duty: WWII Mario Kart 8 Ni No Kuni II: Revenant Kingdom NBA 2K18 Monster Hunter: World


Анонсът за това, че Netflix ще правят серии по поредицата

Анонсът за това, че Netflix ще правят серии по поредицата ...

......... повечето сериали днес.Хирсик споделя, че пилотният епизод вече е готов. Другите са в процес на разработка, назначават се сценаристи. Що се отнася до мястото на снимките, Хирсик разкрива, че сериите се снимат в Източна Европа, без да уточнява точно къде, но би било логично да предположим, че това е Полша.


Microsoft разкри новите попълнения в своята Xbox Games with Gold

Microsoft разкри новите попълнения в своята Xbox Games with Gold ...

......... пропуснали до този момент, сега имате възможност да поправите това. По-нататък в Xbox Games with Gold се включват още Super Mega Baseball 2 от 1 до 31 май за Xbox One, както и Sega Vintage Collection: Streets of Rage за Xbox One и Xbox 360 от 1 до 15 май.


CD Project Red отдавна са в гейминг индустрията, известни с

CD Project Red отдавна са в гейминг индустрията, известни с ...

......... от играта, чието действие ще се развива на Луната. Освен това, пак според източници на медията, по време на тазгодишното издание на Е3, освен по-дълъг трейлър, CD Project ще представи и игрово демо.Дали има истина в информацията на Gamepressure, предстои да видим. Cyberpunk 2077 все още няма дата на излизане.


Sony и Quantic Dream обявиха, че PS4 ексклузивът Detroit: Become

Sony и Quantic Dream обявиха, че PS4 ексклузивът Detroit: Become ...

......... която изглежда на мястото си и създава потрнциала за истинска класика. Времето ще покаже дали този потенциал ще се реализира или не, но засега тя ме заинтригува (и в същото време ужаси, но по добър начин)“, написа тези дни Джузепе Нелва от DuallShockers в предварителното ревю на медията към играта.


„Вие сте Harbinger, умел воин, който съществува извън времето. Вие

„Вие сте Harbinger, умел воин, който съществува извън времето. Вие ...

......... вече има дата на излизане: 15.05. Както може да видите, играта притежава визия, която спокойно може да определим като „уникална“. Историята звучи много добре. Добавете магии, интересна комбат механика с мечове, пътуване назад и напред във времето и ще получите едно чудесно забавление.Играта излиза в Steam и за PlayStation 4.Amazon работи по робот, задвижван от изкуствения интелект на Alexa,

Amazon работи по робот, задвижван от изкуствения интелект на Alexa, ...

......... задачи ще изпълнява роботът. Хора, запознати с проекта предполагат, че Vesta ще е вид мобилен Alexa, придружаващ потребителите в части от домовете им, в които няма устройства Echo. Прототипите на робота имат сложни камери и софтуер за компютърна визия и могат да навигират в дома като автономни автомобили“, пише медията.


Scavengers Studio обяви, че Darwin Project вече е безплатна за

Scavengers Studio обяви, че Darwin Project вече е безплатна за ...

......... докладваха за по-дълги изчаквания и трудно откриване на възможности за мачове в по-ненаселените сървъри. С цел да привлечем нови играчи и да поддържаме ниво на активност, което ще гарантира на геймърите, че ще извлекат максималното от Darwin Project, ние решихме да я направим по-достъпна, премахвайки цената от нея“, обясняват Scavengers.


Предстоящо обновление за звездната стратегия на Pardox, Stellaris, ще въведе

Предстоящо обновление за звездната стратегия на Pardox, Stellaris, ще въведе ...

......... концентрира около „клъстери“ от звезди, които ще са свързани с тесни звездни магистрали. И последно, студиото ще добави много нови звезди и звездни типове към играта, в това число и мултизвездни системи. Някои системи ще имат две или три звезди и ще съдържат повече ресурси и планети от еднозвездните системи.


Отдавна не бяхме чували нещо ново около Escape from Tarkov,

Отдавна не бяхме чували нещо ново около Escape from Tarkov, ...

......... който да действа като въвеждащо в играта ръководство, както и нови анимации. Заедно с това, студиото прави важен анонс, че започва да тества нови методи за рендиране и физически системи, които да подпомогнат представянето на игровия клиент, добавяйки повече кадри в секунда. Може да видите пълният списък с промени тук.


Дейвид Лийтч, режисьорът на „Атомна блондинка“, „Джон Уик“ и „Дедпул

Дейвид Лийтч, режисьорът на „Атомна блондинка“, „Джон Уик“ и „Дедпул ...

......... е безспорен успех за Ubisoft, като наскоро беше анонсирана и втората част на играта, която се очаква с огромен интерес. За последно към The Division беше издадено обновление 1.8, което донесе със себе си нова „легендарна“ трудност, нови събития, различни фиксове за дребни грешки и разширение за Xbox One X.Минаха три години от анонса на We Happy Few, но

Минаха три години от анонса на We Happy Few, но ...

......... различни типове телевизори и подобни.„Искам да благодаря на всички за вашите коментари, обратна връзка, доклади за бъгове и (конструктивна!) критика през годините. Да изградим тази игра беше огромен процес за нас и сме горди с вас, хора, че бяхте с нас през целия път. Време е (почти) да се въодушевлявате.


В царството на слепите и едноокият е крал – а

В царството на слепите и едноокият е крал – а ...

......... място е мобилната King, чиито шест реклами са генерирали 554.8 милиона импресии. Без изненада, всичките са на недоразумението Candy Crush като най-гледана е “Candy Crush Saga: Fearless Cat! Get That Sweet Feeling!”На трето място е Nintendo с 15 реклами, генерирали 272.3 милиона импресии; най-гледана е “Get Together With Great Games“.


Фантастичният филм на Стивън Спилбърг „Играч първи, приготви се“ (Ready

Фантастичният филм на Стивън Спилбърг „Играч първи, приготви се“ (Ready ...

......... че филмът е наивен и сантиментален. Но феновете на „Играч първи приготви се“ растат в геометрична прогресия и много от тях се отъждествяват с героите от филма. Да не забравяме, че това е Спилбърг – майсторът на задълбочения, многопластов и бърз сюжет, от който можете да очаквате много приятни емоции.


Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr е забавена за пореден път.

Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr е забавена за пореден път. ...

......... В оригиналната публикация, Neocore обещават да работят по 90 часа седмично, за да успеят. Поредица от коментари обаче срещу една такава драстична мярка и отношение към служителите на Neocore, накараха от студиото да премахнат изречението за 90 часа, като по-късно шефът на студиото увери всички, че това е било шега.


Създателите на Firewatch,Campo Santo, вече са студио на Valve, съобщиха

Създателите на Firewatch,Campo Santo, вече са студио на Valve, съобщиха ...

......... да отидем в Белвю и да правим същото, което правим и сега и ние отговорихме „да“.Настоящият ход на Valve потвърждава изявеното през миналата година лично от Гейб Нюъл, че компанията отново се заема със създаването на игри. В интерес на истината, студиото вече работи по Artifact, игра с дигитални карти.Kingdom Come: Deliverance излезе при впечатляващ отзвук, но има явно

Kingdom Come: Deliverance излезе при впечатляващ отзвук, но има явно ...

......... които предполага е щяло да има към него.Все пак, цялата негативна кампания не се е отразила на продажбите на играта.„Благодаря на Господ, че геймърите в по-голямата си част бяха на наша страна. Наистина мислех да се откажа от всичко, защото нямах нужда от всичко това в живота си“, допълва Вавра.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... the Enchiridionекшън приключение Outright Games/Bandai Namco PC/PS4/Switch 24 април 2 BattleTechстратегия Harebrained Schemes/Paradox Interactive PC/Linux/Mac 24 април 3 FrostpunkCity-building 11 bit studios/11 bit studios PC 24 април 4 Hello Kitty Kruisersрейсър Scarab Entertainment/Bergsala Lightweight Switch 24 април 5 South Park: The Fractured but Wholeролева Ubisoft San Francisco/Ubisoft Switch 24 април


Сагата God of War, чието начало беше положено през 2005

Сагата God of War, чието начало беше положено през 2005 ...

......... класическия си и недостижим кинематографичен екшън и смазваща визия, изцеждаща максимума от възможностите на PlayStation 4. Новото приключение на Кратос вече е достъпно за  поръчка в магазините на българската верига за видеоигри Пулсар, във всичките си бляскави издания и пакетни предложения, които могат да бъдат разгледани и поръчани тук: http://bit.ly/2DEDV2Q


В качеството си на директор на Hearthstone, Бен Броуд е

В качеството си на директор на Hearthstone, Бен Броуд е ...

......... на развитие и вярва, „че я оставя в добри ръце“. Що се отнася до бъдещето, Броуд споделя, че възнамерява да стартира своя собствена компания, която „най-вероятно ще прави игри“. В заключение Броуд благодари на Blizzard за отношението към него през годините и благодари на общността за предаността ѝ към Hearthstone.


Наскоро ви съобщихме, че Agony на Madmind Studio е забавена,

Наскоро ви съобщихме, че Agony на Madmind Studio е забавена, ...

......... от полското студио да се погрижат за цензурирането на всички онези моменти, които притесняват пуританите, така че заглавието да задоволи изискванията за M и Agony да може да се появи и за конзоли. Все пак притежателите на PC версията ще могат да се възползват от специален пач, който премахва цензурата.


Независимото студио Mono Studio обяви, че първата им игра, InSomnia,

Независимото студио Mono Studio обяви, че първата им игра, InSomnia, ...

......... злия режим на СОРГ. Сега обаче, корабът се разпада и голяма част от него е изоставена. Събуждайки се от криогенен сън, играещите ще се изправят пред непознати фракции, останали да властват над загиващия кораб и ще могат дори до миналото, за да изпълняват важни мисии, които могат да променят настоящето.


С предстоящата поява на премиерата на Frostpunk, тази седмица получаваме

С предстоящата поява на премиерата на Frostpunk, тази седмица получаваме ...

......... тъй като, ако не доставяте топлина на хората, те ще умрат от студ. Може и да пращате малки експедиции към Замръзналата земя, за да търсите информация и ресурси, както и да използвате тези огромни парни роботи, които изглежда ще се окажат безценни за оцеляването ви.Играта излиза на 24.04 за PC.


Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха тази седмица появата на

Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха тази седмица появата на ...

......... като например тези, засягащи правата на животните или използването на фойерверки. Появява се и ново радио – Country Road Radio.В допълнение към платеното съдържание, Cities: Skylines ще получи и редовното си безплатно обновление с нов туристически панел, дървета, които намаляват шумовото замърсяване, ъпгрейд на камерата и нови инструменти за модинг.


Ако сте готови да пренебрегнете липсата на ексклузиви – а

Ако сте готови да пренебрегнете липсата на ексклузиви – а ...

......... в най-бързата. Xbox версията е създадена за CRT телевизори и Morrowind поддържа 480p резолюция. На Xbox One X резолюцията скача до 2560×1920 пиксела и тъй като форматът е 4:3, поне по вертикала резолюцията реално се доближава до 4К.Повече за постигнатата оптимизация на играта ще научите от анализа на Digital Foundry.


Дейвид Джафи създаде God of War. Кори Балрог затвърди титаничния

Дейвид Джафи създаде God of War. Кори Балрог затвърди титаничния ...

......... в Mеtacritic. 94! Току що се промени“, възкликва той. „Не би трябвало да има значение, но съм толкова горд“.Сълзите и облекчението си дават среща на лицето на големия дизайнер.В момента God of War има 95 пункта среден резултат в Metacritic. И е част от славната история на PlayStation и гейминга.


Пример за изгледа на зловредните скинове.Чешката компания за информационна сигурност

Пример за изгледа на зловредните скинове.Чешката компания за информационна сигурност ...

......... ass got glued“. Ако заподозрете, че сте станали жертва на подобен род атака, веднага сканирайте компютъра си за наличието на зловреден код. Използвайте съвременно решение за антивирусна защита, а ако се съмнявате за даде файл, може да го качите във Virustotal, където да го проверите с над 60 антивирусни продукта.


Pro Evolution Soccer губи своя лиценз за УЕФА Шампионска лига.

Pro Evolution Soccer губи своя лиценз за УЕФА Шампионска лига. ...

......... двете страни. УЕФА желае да благодари на Konami за огромната подкрепа и отдаденост към клубните турнири на организацията през последното десетилетие и очакваме да продължим нашата работа в областта на националните отбори по футбол към УЕФА“, гласи официалното изявление на футболната организация.Интересно каква ще е реакцията на феновете на PES.


ThroughLine Games обявиха датата, на която ще излезе тяхната следваща

ThroughLine Games обявиха датата, на която ще излезе тяхната следваща ...

......... решаване, а по пътя си ще успее да помогне не само на себе си, но и на други от героите на тази приказка. Трудни избори, разклонено дърво на диалога и любопитни загадки, допълват прекрасния художествен стил, поднасян ни от Througline. Музиката към играта се изпълнява от филхармоничния оркестър на Копенхаген.


The Walking Dead на Overkill Software ще е нещо специално.

The Walking Dead на Overkill Software ще е нещо специално. ...

......... до Мая, явно тя ще притежава лечителски способности и ще е точно такъв отборен играч. Видеото ни представя и труден избор, който Мая трябва да вземе, убивайки свой колега в началото на епидемията. През декември Overkill ни представи първият герой – Ейдън – във видео, което може да видите тук.


Авторите на популярната игра Guild Wars 2 са използвали шпионски

Авторите на популярната игра Guild Wars 2 са използвали шпионски ...

......... може да правите и ако сте изпитали насичане или висока активност на диска по това време, знаете защо се е случило така) и да изграждате масиви от проблематична и нарушаваща личното пространство на хората информация, за да хващате „ботъри“ в игрите ви. Arena, очаквах далеч повече от вас“, пише Восар.


Konami анонсира Castlevania: Grimoire of Souls – нова част от

Konami анонсира Castlevania: Grimoire of Souls – нова част от ...

......... все още няма дата на излизане. Първата Castlevania дебютира за Nintendo Entertainment System през 1986 г. и оттогава видяхме дузина продължения и спин-оф издания, най-силни от които си остават GBA и DS игрите. От поредицата са продадени над 20 милиона бройки, а наскоро Netflix дори пусна анимиран сериал по нея. 


Iron Harvest, изометричното приключение на KING ART Games, за което

Iron Harvest, изометричното приключение на KING ART Games, за което ...

......... силен продукт и огромно RTS общност, която чака следващата голяма игра в жанра. И така ние пробвахме и няма как да сме по-щастливи от случилото се. За нас това е задължение да направим от Iron Harvest най-добрата игра, която може да се получи“, обяснява Ян Тийсен, творчески директор в студиото.


Днес Sony обяви, че компанията възнамерява да се откаже от

Днес Sony обяви, че компанията възнамерява да се откаже от ...

......... декември 2011 година и можеше да се намери в магазините през последните повече от шест години. Към края на 2013 година японската компания успя да продаде едва 4 милиона бройки, като това число се отнася за целия свят. Едва ли Sony ще реши отново да се занимава с подобно нещо.


Атрей, синът на Кратос е централна концепция в новия God

Атрей, синът на Кратос е централна концепция в новия God ...

......... искал да покажа тук? Колко от грешките си бих искал да скрия и колко от глупостите, които съм вършил, ще искам да му попреча да направи?“, споделя Барлог, който е видял в образа Атрей възможност да представи Кратос развил се, израснал, помъдрял. Играта излиза на 20.04 за платформата на PS4.


Sega ще върне своите почитатели във времето с нова версия

Sega ще върне своите почитатели във времето с нова версия ...

......... провала на Sega Dreamcast преди 17 години, припомня Polygon.AtGames са създатели на Sega Genesis Flashback, от който публиката не беше особено впечатлена. Няма известни други подробности около новината, но се очаква конзолата да върне класически заглавия на Sega от далечното минало. Mega Drive Mini излиза по случай 30-годишнината на компанията.


В последните седмици, интернет потребители забелязаха, че някои игри от

В последните седмици, интернет потребители забелязаха, че някои игри от ...

......... бяха върнати на Techland, докато други останаха активни под управлението на Ubisoft. Ето защо някои заглавия наскоро бяха премахнати от Steam, но както вече научихме, Techland работи по въпроса да върне тези игри, за което може и да се обърнете към Techland за повече информация по въпроса“, обясняват от Ubi.


GOG.com организира една специална акция – намаление на „най-търсените игри“

GOG.com организира една специална акция – намаление на „най-търсените игри“ ...

......... С цели 60% обаче е намалена The Witcher III GOTY изданието, наполовина плащате за Shadow Warior 2.Сред другите намалени заглавия откриваме имената на This War of Mine, Syberia 3, Grim Dawn, The Witness, Bastion, Dakest Dungeon, Little Nightmares, Observer, прекрасно нарисуваната Ghost of a Tale, Hob, SOMA и много други.


Хорър приключението с умопомрачаваща визия Agony трябваше да излезе в

Хорър приключението с умопомрачаваща визия Agony трябваше да излезе в ...

......... PC геймърите. С една подробност – последните ще могат да се възползват от специален пач, който премахва цензурата. Пачът ще е достъпен след излизането на играта, като за компенсация на подкрепилите проекта в Kickstarter конзолни геймъри ще получат безплатно PC версията на играта.Agony все още няма официална дата на излизане.


Специален гост на шестото издание на Game Dev Summit Monthly,

Специален гост на шестото издание на Game Dev Summit Monthly, ...

......... 10 милиона продадени копия и верни фенове от цял свят. Домакини на турнира са ESL България и Acer България. Наградите за победителите в турнира ще бъдат предоставени от Ozone.bg и Acer, а записването става на място.Лекциите ще бъдат на английски език.Събитието е с вход свободен, но изисква регистрация на: https://goo.gl/uDVPEi


Защитата Denuvo удържа почти три седмици, но падна под натиска

Защитата Denuvo удържа почти три седмици, но падна под натиска ...

......... игрови хитове със защита Denuvo. Да си припомним, че в края на месец януари тази година компанията Denuvo представи съвършено нова версия на своята DRM защита, съвсем различна от предишните. Предполагаше се, че Denuvo 5.0 ще може да устои на хакерите минимум няколко месеца. Но падна само след 30 дни.


Мнозина си задават въпроса, наистина ли цифровата защита Denuvo забавя

Мнозина си задават въпроса, наистина ли цифровата защита Denuvo забавя ...

......... Харада допълни, че последният Denuvo live update е довел до проблеми с честотата на кадрите и производителността, проявяващи се, когато геймърите използват специфични комбинации. „Очакваме обновяване на защитата. Това е техен ъпдейт и ни обещаха, че ще излезе съвсем скоро. Ние всичко ще проверим и ще съобщим. Благодарим на всички„.


Stardock Entertainment анонсираха излизането на следващото голямо допълнение за звездната

Stardock Entertainment анонсираха излизането на следващото голямо допълнение за звездната ...

......... изненадващи нови събития, а ако се интересувате от случващото се около вас не забравяйте да следите Галактическата новинарска мрежа. Заедно с Intrigue идва и безплатното обновление под номер 3.0. Ако побързате, може да се сдобиете със Civilizations III и Intrigue на намалена с близо 40% цена от Steam в момента.


Hazelight Studios се похвалиха със сериозно постижение: играта им A

Hazelight Studios се похвалиха със сериозно постижение: играта им A ...

......... Starbreeze, работили по Brothers: A Tale of Two Sons. Самата A Way Out представлява co-op забавление, в което вие и ваш приятел играете на разделен екран с цел да избягате от затвора. Играта е също така от програмата EA Originals на Electronic Arts – инициатива, подпомагаща развитието на независими студиа.


Конзолната класика Shenmue (определение, което е излишно предвид, че всички

Конзолната класика Shenmue (определение, което е излишно предвид, че всички ...

......... РС – иронично, предвид че поредицата стана прочута преди всичко на оригиналния Xbox, но засега Xbox One версия не е предвидена. Набелязан е и премиерен прозорец за играта, макар и доста относителен. Това е втората половина на 2018 г., така че ще трябва да се въоръжим с още доста търпение.


Продължение на хитовата инди игра Terraria няма да има. Заглавието,

Продължение на хитовата инди игра Terraria няма да има. Заглавието, ...

......... замислена за премиера още през 2016 г.Имайки предвид, че Re-Logic никога не направи нищо друго освен Terraria, човек би си помислил, че „други проекти“ е именно продължението. Сега студиото ще подготви версия 1.3.6 на Terraria, както и нейния Nintendo Switch порт и ще продължи да поддържа съществуващите варианти на играта.


Sci-fi шутър поредицата BioShock ще се сдобие с нова игра,

Sci-fi шутър поредицата BioShock ще се сдобие с нова игра, ...

......... създателят на поредицата Кен Левин. През 2014 г. той затвори и Irrational Games, а неотдавна основа собственото си студио Ghost Story Games, където вече работи по своя игра – и без изненада, тя е sci-fi игра от първо лице.Всичко това става ясно точно пет години след излизането на BioShock Infinite.


SEGA и Creative Assembly представиха изцяло ново видео към Total

SEGA и Creative Assembly представиха изцяло ново видео към Total ...

......... и конкретен регион, свързан със събитията в играта. Конкретно тази игра, която е самостоятелна история разглежда нападението над британските острови от Голямата викингска армия на датчаните през IX век. Играта излиза след по-малко от месец – на трети май, за персонални компютри в Steam, където понастоящем е намалена с 10%.


Bandai Namco публикуваха ново видео към вдъхновената от Dark Souls

Bandai Namco публикуваха ново видео към вдъхновената от Dark Souls ...

......... среда, а главния герой е подпомогнат в битката с враговете си от момиче на име Миа. Следващият регион пък изобилства от лава, а помощникът ви тук се казва Луи.Code Vein все още няма точна дата на излизане. Очаква се това да стане някъде през тази година за PC и конзоли.


Ако си падате по олдскул шутърите, то е много вероятно

Ако си падате по олдскул шутърите, то е много вероятно ...

......... се със злодеите докарали човечеството на ръба на колапса. PC версията ще запази тектурите на оригинала, но ще промени фреймрейта, осветлението и ще наложи по-голям баланс. По-горе може да видите и геймплей от новата версия на Bullet Witch. Изданието ще включва всички бонус мисии и допълнително съдържание и костюми безплатно.


Краят на епичната викинкска сага на Stoic, The Banner Saga,

Краят на епичната викинкска сага на Stoic, The Banner Saga, ...

......... титла Shield Cleaver, както и оригиналната увертюра към играта, написана от именития композитор Остин Уинтори.Различните издания са три на брой – стандартно, дигиталното Deluxe издание, което включва саундтрака на играта и други бонуси, и Legendary издания, даващо достъп до съдържанието в Deluxe изданието, заедно с легендарен артефакт и илюстрована книжка.


Чудесният тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege вече може

Чудесният тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege вече може ...

......... най-важния елемент на играта ни. През последните три години ние се борихме, за да създадем една солидна общност, изградена на основата на честността, докато разширявахме и развивахме постоянно увеличаващия се свят на Rainbow Six Siege“, сподели по повод достигането на границата от 30 000 000 играещи бранд директорът Александър Реми.


Microsoft на практика превърна Forza в ежегодна поредица, редувайки стриктната

Microsoft на практика превърна Forza в ежегодна поредица, редувайки стриктната ...

......... стана ясно, че създателите на Forza Horizon от Playground Games работят по нова Fable игра, но те пък откриха и второ студио, така че е съвсем вероятно да са ангажирани и с двата проекта. Така Forza Horizon 4 вероятно ще бъде един от най-логичните и неизненадващи анонси на Е3 2018.


Наскоро Dell сътворили лек гаф, рекламирайки в Китай свой модел

Наскоро Dell сътворили лек гаф, рекламирайки в Китай свой модел ...

......... игра. „В опит да представи по-добре достойнствата на новите серии Dell G са били използвани неподходящи примери при представянето на продукта в Китай миналата седмица. Това не отговаря на глобалната ни визия и стратегия за гейминга. Осъждаме всякакви модификации, използвани по неподходящ начин в игрите“, гласи официалното становище на компанията.


Mistaken Visions обявиха, че The Piano ще направи своята премиера

Mistaken Visions обявиха, че The Piano ще направи своята премиера ...

......... навън, по самотните улици на Париж, в търсене на отговори. Отчасти традиционен сървайвъл хорър, отчасти приключение със своя история и отчасти вдъхновена от noir-филмите мистерия с убийство, The Piano е смущаваща и предизвикателна инди игра, която се разработва от повече от пет години“, гласи анонса на играта от немското студио.


Вчера излезе дългоочакваната версия на Hellblade за Xbox One, а

Вчера излезе дългоочакваната версия на Hellblade за Xbox One, а ...

......... Senua’s Sacrifice е игра с високи художествени качества, а освен интересни загадки и история, разказва за проблемите на хората с душевни проблеми. Играта спечели множество награди и позитивни ревюта от водещите гейм медии по света. В създаването ѝ участват медицински специалисти , психолози и хора, страдащи от подобен род заболявания.


Steam Spy е популярна дестинация за статистиките около РС игрите,

Steam Spy е популярна дестинация за статистиките около РС игрите, ...

......... повече“, казва руснакът.Той не е получил никакво предварително известие и е разбрал за промяната от потребител в Twitter.„Valve никога не са отговаряли на моите имейли. Писали са ми всичко на всичко един път. Това не е краят на света, защото работя за Epic, но сайтът беше полезен на много хора“.


Tequila Works и GameTrust анонсираха версия за конзоли и персонални

Tequila Works и GameTrust анонсираха версия за конзоли и персонални ...

......... се на фона на великолепно имение. Времето е вашият най-голям враг и ще се наложи да се надпреварвате с него, за да анализирате личността на всеки един от заподозрените и техните истории. Ще трябва да балансирате много внимателно своето време и ресурси, за да успеете да разрешите мрачната мистерия навреме.


След като тази есен Passtech Games и Focus Home Interactive

След като тази есен Passtech Games и Focus Home Interactive ...

......... след като злият Зор я отвлича, превзема Heartshield on Mount Spark и пуска армията си от зли големи по света. Ако сте играли Pikmin, то геймплеят вероятно ще ви се стори познат, като ще може да привиквате множество пазители от различен тип и да се възползвате от уникалните им способности.


В началото на тази година, Nippon Ichi представиха мистериозен проект

В началото на тази година, Nippon Ichi представиха мистериозен проект ...

......... Да изкарате Мария от нейния кошмар.Играта ще включва наситени лайв-екшън елементи с перспектива от първо лице, загадки за решаване и голяма доза изследване и стратегическо мислене. Надяваме се, че скоро ще научим повече за нея. Дотогава може да зърнете няколко секунди от нея в горното видео – от 08:30 нататък.


Ubisoft представи Ghost Recon Wildlands миналата седмица какво предстои във

Ubisoft представи Ghost Recon Wildlands миналата седмица какво предстои във ...

......... хареса това, което виждате, то ще може да си закупите играта с отстъпка от 67% (в Steam и Uplay), а прогресът, който постигнете през уикенда ще се пренесе в играта, която сте закупили. Вече може да се впишете в Ubi акаунта си и да се възползвате от предложението на Ubisoft.


Wolfenstein II излезе в края на миналата година под всеобщото

Wolfenstein II излезе в края на миналата година под всеобщото ...

......... алкохола, тъй като той се радва на невероятна обществена подкрепа. И си мисля, че ако някой тръгне да забранява видеоигрите, ще види далеч по-големи трудности, отколкото ако се опита да забрани алкохола. Но аз не се притеснявам. Има толкова много геймъри, които биха гласували срещу едно такова решение“, заключава Матайс.


Към днешен ден, на всеки на който са недостатъчни игрите

Към днешен ден, на всеки на който са недостатъчни игрите ...

......... GenerationsStar Wars: The Force UnleashedПоддръжката на обратната съвместимост бе анонсирана през месец юни 2015 година, като за три години Microsoft свърши много работа. Софтуерният гигант си постави за цел да не ограничава геймърите и да им даде възможност да играят всички игри, дори и да се излезли за най-първата Xbox.


Британската фирма Feral Interactive днес обяви пускането на софтуера с

Британската фирма Feral Interactive днес обяви пускането на софтуера с ...

......... и Linux. Компанията активно си сътрудничи с водещи студия-разработчици на проектите от ААА-клас. В портфолиото си има следните издадени за Mac игри: Alien: Isolation, Batman: Arkham City, BioShock 1/2, Company of Heroes 1/2, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman 2016, XCOM: Enemy Unknown и XCOM 2, както и множество други проекти.


Retribution, най-новият режим в популярния онлайн шутър Overwatch, е ко-оп

Retribution, най-новият режим в популярния онлайн шутър Overwatch, е ко-оп ...

......... сигурен, че феновете осъзнават това. Дали трябва да направим такава игра? Това е чудесен въпрос и ще продължим да слушаме мненията и да го дискутираме помежду си“, разказва главният дизайнер на Overwatch Джеф Каплан.Ами, това е. Имаме храна за размисъл, макар на този етап шансовете да не изглеждат особено големи. Microsoft анонсира следващата партида от игри за оригиналния Xbox, които

Microsoft анонсира следващата партида от игри за оригиналния Xbox, които ...

......... повече пиксели на Xbox One и Xbox One S и до 16 пъти повече на Xbox One X.Както вече стана традиция при Xbox игрите, получили съвместимост, компанията ще пусне заглавията за продажба в Xbox Store, така че ще може да си ги купите в случай, че не пазите оригиналния диск.


Абонати ли сте на Spotify? А на услугата PlayStation Plus

Абонати ли сте на Spotify? А на услугата PlayStation Plus ...

......... да се насладят на собствени или чужди плейлисти на PS4, както и да стриймват като фон, песен, албум или плейлиста докато играят любимите си игри.Самият Spotify Premium абонамент предлага музика без реклами и по избор, неограничен брой скипове и висококачествено аудио, както и офлайн достъп до музика на мобилно устройство.


Съдебното дело между Rockstar и един от най-високопоставените бивши служители

Съдебното дело между Rockstar и един от най-високопоставените бивши служители ...

......... компанията прецени, че са заслужени.Все пак, не всичко е загубено за Лесли Бензиес. Съдът признава, че договорът му е бил нарушен и ще присъди някаква компенсация, така че преди делото да приключи завинаги, той най-вероятно ще изкара още нещо от Rockstar. Просто това „нещо“ няма да са 150 милиона долара.


След четири години на разработка и сериозен престой в Early

След четири години на разработка и сериозен престой в Early ...

......... елементи, като се поставя силен акцент над събирането на ресурси – ловуване, риболов, цепене на дърва и подобни. Ще ви се наложи да си построите подслон и да го обезопасите подобаващо, ако искате да оцелеете. Endnight имат планове и за PS4 версия, но за нея яснота кога ще излезе, няма.