Броени дни ни делят от излизането на Ni no Kuni

Броени дни ни делят от излизането на Ni no Kuni ...

......... я нарече IGN Spain, „Ni no Kuni II: Revenant Kingdom е RPG приключението, което сякаш впръска слънчева светлина във вените ви“ (Gamesradar+), „Трудно е да не се влюбиш в Ni no Kuni II“, написа Attack of the Fanboy, а от PlayStation Universe я нарекоха „чисто величие“. Играта излиза този петък.


Sony ни изненадват тази седмица с ново геймплей видео към

Sony ни изненадват тази седмица с ново геймплей видео към ...

......... страница в историята на нашия герой. „Това, което знаем и може да кажем към този момент е, че искаме да се задържим в скандинавската вселена, искаме да изследваме връзката между баща и син, добавяйки, че появата на Атрей няма да е инцидентна и ролята му оттук-нататък ще става по-важна дори.


На хоризонта се появи поредното ново студио, сформирано от хора,

На хоризонта се появи поредното ново студио, сформирано от хора, ...

......... е“, обяснява някогашният изпълнителен продуцент на The Division. „И разбора се, според нас, чистите механики на този тип игри не са интересни, ако нямате точното заглавие, точната среда, точната фантазия, с която хората да бъдат привлечени за тези механики, които доставяме. Вероятно това също ви подсказва какъв тип игри правим“.


Internet Archive обяви новия си проект на име Handheld History

Internet Archive обяви новия си проект на име Handheld History ...

......... „игра“ в малка пластмасова кутийка, захранвана с батерии. Игри като Knock-Em Out Boxing, Nightmare Before Christmas, Dig Dug, Double Dragon, Gauntlet, Golden Axe и др. са само част от каталога.Всички те могат да се играят в браузър, макар при отделни заглавия да се наблюдава някаква несъвместимост при зареждане или игра.


Far Cry 5 ще е големия подарък на Ubisoft за

Far Cry 5 ще е големия подарък на Ubisoft за ...

......... неща от игри, като Assassin’s Creed 4: Black Flag и Watch Dogs. Ще може да създавате свои собствени сценарии и нива и да ги споделяте с приятелите си, като студиото е подготвило и набор от специални нива.Играта излиза на 27-ми този месец за платформите на PS4, Xbox One и PC.


Изумително е как някой ще иска да плаща, за да

Изумително е как някой ще иска да плаща, за да ...

......... А какво прави той с парите си?„Определено инвестирам и спестявам колкото може повече. Не планирам да направя нещо шантаво“, казва той.А вие, скъпи читатели, когато искате да играете на игра, по-добре просто го направете, вместо пасивно да следите някой друг от екрана – игрите са за игра и забавление, нали?Neocore Games анонсираха датата на излизане на Warhammer 40,000: Inquisitor

Neocore Games анонсираха датата на излизане на Warhammer 40,000: Inquisitor ...

......... добавят допълнително мисии и фракции на врагове за дълго време след това, включително и така наречените „Сезони“, които представляват огромни, задвижвани от своята собствена история (и безплатни!) пакети със съдържание, които оказват въздействие на постоянния и открит свят на Сектор Калигари за продължителен период от време“, обясняват създателите на играта.


SEGA обявиха официално, че Yakuza Kiwami 2 ще поеме към

SEGA обявиха официално, че Yakuza Kiwami 2 ще поеме към ...

......... конфликта. Всичко, което беше нужно за нарушаването на този мир беше един единствен изстрел. Юкио Терада, петият главатар на клана Тоджо е похитен. С надигащата се война на хоризонта, легендарният Дракон на Доджима е въвлечен обратно в един свят, който искаше да остави назад в миналото“, гласи анонса на играта.


Броени дни остават до излизането на Sea of Thieves и

Броени дни остават до излизането на Sea of Thieves и ...

......... старателни и умели, може да достигнете и голямата цел – да станете легендарен пират.Междувременно, наскоро Rare проведоха дискусионна среща AmA (Ask me Anything) в Reddit, където отговориха на доста въпроси на потребители на Reddit, които може да видите тук. Sea ot Thieves излиза на 20-ти за Xbox One и PC.


Wales Interactive и Splendy Games обявиха, че психологическият FMV хорър

Wales Interactive и Splendy Games обявиха, че психологическият FMV хорър ...

......... Nintendo на девети следващия месец.Излязла за персонален компютър през 2016, The Bunker ви поставя в ролята на Джон, млад мъж, прекарал години наред в бункер в опит да избегне опустошението на ядрен апокалипсис. Безбрежното му съществуване в бункера приключва за Джон, когато разбира, че може би не е сам там.


Тази седмица стартира ежегодната голяма конференция на IBM Think 2018,

Тази седмица стартира ежегодната голяма конференция на IBM Think 2018, ...

......... благодарение на блокчейна да бъде проследен пътя му – в цялата продуктова верига – без възможност престъпник да го „хакне“ или по друг начин да го компрометира.Повече за предвижданията на компанията и малкия компютър, предстои да разберем в следващите дни, а вие може да се запознаете с краткия преглед тук.За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Sofia/Ubisoft екшън приключение PS4/Xbox One 20 март 2 Attack on Titan 2Omega Force/Koei Tecmo хак-енд-слаш PC/PS4/Xbox One/Switch 20 март 3 Sea of ThievesRare/Microsoft екшън приключение PC/Xbox One/ 20 март 4 Valkyria Chronicles 4SEGA/SEGA ролева PS4/Xbox One/Switch 20 март 5 Ni no Kuni II: Revenant KingdomLevel-5/Bandai Namco ролева PC/PS4/ 20 март


PS4 и Xbox One са вече хардуер на пет години.

PS4 и Xbox One са вече хардуер на пет години. ...

......... от устройството“. Въпросът Microsoft да започне предлагането на гейм стрийминг не е дали, а кога. Знае се, че компанията работи по въпроса вече няколко години. Според Чудри има няколко въпросителни все още, като например бизнес моделът, по който ще бъде изпълнено всичко, но изглежда Microsoft са се запътили именно натам.


XSEED Games излезе с разочароваща новина за всички собственици на

XSEED Games излезе с разочароваща новина за всички собственици на ...

......... добри части в традиционно конзолната поредица Ys. PS Vita версията бе една от най-добрите игри за системата, добави разширена бойна система, бе пълна със съдържание и еднакво достъпна както за опитни играчи, така и за новаци в серията.РС портът ще излезе по-късно тази година като конкретна дата все още няма.


Стратегическата игра „Surviving Mars“, създадена от българското студио Haemimont Games,

Стратегическата игра „Surviving Mars“, създадена от българското студио Haemimont Games, ...

......... които ще позволят на играчите да оформят живота на Червената планета по свой личен вкус и план. Това може да се случи още на първия ден, като един от предложените модове е мисия за създаване, спонсорирана от The Yogcast, един от гигантите на видео-гейминг пазара.Допълнителна информация – www.survivingmars.com  и   http://store.steampowered.com/app/464920/Surviving_Mars/


Ubisoft обяви, че The Crew 2 излиза на 29.06 за

Ubisoft обяви, че The Crew 2 излиза на 29.06 за ...

......... метален обков и оригинални стикери, акто и пътна карта на трасетата. Предварителните заявки вече са открити, така че може да поръчате играта, с което ще получите The Crew 2 Legendary Motors Pack. Ако пък искате да се пробвате да получите покана за бетата на играта, може да го направите тук.Obsidian обяви официално, че Pillars of Eternity 2: Deadfire, продължението

Obsidian обяви официално, че Pillars of Eternity 2: Deadfire, продължението ...

......... е директно продължение на първата игра, като тук ще се срещнете отново с Аютас, който е превзел адранската статуя под крепостта на Пазителя в Од Нюа. Той поема към архипелага Дедфайър, за да сее смърт и разрушение. Единствено от вас зависи да тръгне по стъпките му и да го спре.


Наградите на британската академия за филмово изкуство БАФТА наближават и

Наградите на британската академия за филмово изкуство БАФТА наближават и ...

......... FinchAudio AchievementCall of Duty: World War 2 Destiny 2 Hellblade: Senua’s Sacrifice Horizon Zero Dawn Star Wars Battlefront 2 Uncharted: The Lost LegacyArtistic AchievementCuphead Gorogoa Hellblade: Senua’s Sacrifice Horizon Zero Dawn The Legend of Zelda: Breath of the Wild Uncharted: The Lost LegacyНаградите ще бъдат връчени на 12.04. в Лондон.


В началото на тази седмица в публичното пространство се завъртя

В началото на тази седмица в публичното пространство се завъртя ...

......... и слуховете за ацтекски/майски мотив.Пълно разкриване на играта ще бъде направено в края на април: на 27-ми. Shadow of the Tomb Raider е в разработка на Eidos Montreal (а не на Crystal Dynamics). Повече информация ще бъде достъпна в края на следващия месец, така че очаквайте в скоро време подробности.


Полското студио Techland (Dying Light) решиха да се оттърсят от

Полското студио Techland (Dying Light) решиха да се оттърсят от ...

......... отнася до допълнителното съдържание, то в следващите седем месеца, студиото обещава да достави седем DLC пакета. И разбира се за по-изобретателните от вас ще има модинг поддръжка. Очаква се тя да дойде до броени месеци, така че запретвайте ръкави и се подготвяйте за пролетната сеитба. Земята (играта) няма да чака.


Google решиха да навлязат в съвсем нова територия – сървърния

Google решиха да навлязат в съвсем нова територия – сървърния ...

......... използват познатите им инструменти и апликационно-програмни интерфейси, за да направят това, като в същото време могат да използват и API компонента на Kubernetes, за да свързват матчмейкинг услугата директно с Agones. Проектът е в доста ранна фаза на разработка, но може да го разгледате подробно от страницата му в GitHub.


Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия

Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия ...

......... да го направите с Grand Theft Auto V Premium Edition.Наскоро пък се заговори, че Grand Theft Auto VI вече се разработва с кодовото име Project Americas и ще ни пренесе в Маями. Работата по играта изглежда обаче протича много бавно и Rockstar изглежда се цели в премиера през 2022 г.


Остава по-малко от седмица до националния празник на Ирландия, когато

Остава по-малко от седмица до националния празник на Ирландия, когато ...

......... IV, Batman: The Enemy Within и много други.Освен това, подобно и на други промоционални оферти на платформата и тук има изненада за всички. Ако си закупите една леприконска шапка за три долара, ще получите неназована игра от портфейла с оферти на стойност от $3.49 до $19.94, т.е. със сигурност печелите!


Fatshark се похвалиха със сериозния успех на Warhammer: Vermintide 2,

Fatshark се похвалиха със сериозния успех на Warhammer: Vermintide 2, ...

......... територията на четири карти (без да се включва пролога), играещите могат да избират между пет различни героя, всеки от тях, имащ достъп до три кариери всеки. Бонуси и богата плячка, множество възможности за проследяване на прогреса ви и различни нива на трудност, са част от предимствата на Warhammer: Vermintide 2.


Седмицата започва със страхотната новина за всички ентусиасти и хардкор

Седмицата започва със страхотната новина за всички ентусиасти и хардкор ...

......... онези класически файлове на GameFront с преди изгубената информация за авторство, описанията, readme-файловете и други метаданни, които днес са възстановени“, пишат от ModDB. Заедно с всичко изброено по-горе, завръщането си правят форумите и новинарската секция, въвежда се възможността за неограничен ъплоуд за потребителите и много възможности за персонализиране на профилите.


Огромната карта на Тива, кръвожадни неживи фараони, скорпиони с размерите

Огромната карта на Тива, кръвожадни неживи фараони, скорпиони с размерите ...

......... Creed Origins, ще е страхотно забавление. Премиерата му е днес и Ubisoft публикува трейлър, с който да ознаменува неговата поява.Заедно с всичко изброено по-горе, Curse of the Pharaohs ще ви предложи нови крафтинг нива, увеличение на ограничението на нивото до 55, нови костюми, оръжие и аксесоари, вдъхновени от египетската митология.


Activision анонсира РС порта на Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Activision анонсира РС порта на Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ...

......... се гледа на тях като на минимални просто, за да добиете някаква представа за конфигурацията, която ви трябва:OS: Windows 7 Processor: Intel Core i5-750 @ 2.67GHz | AMD Phenom II X4 965 @ 3.4GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB


Parabole спазиха обещанието си и издадоха Kona за платформата на

Parabole спазиха обещанието си и издадоха Kona за платформата на ...

......... бурята затяга своята хватка около вас, а с това идват и проблемите. Няма жива душа в селото, няма го и Хамилтън, а в същото време трябва да се борите и за оцеляването си. Разкрийте мистерията около Атамипек и оцелейте в ужаса на снежната буря, за да излезете победител в Kona.


Създателите на BattleCry, BattleCry Studios вече са част от Bethesda

Създателите на BattleCry, BattleCry Studios вече са част от Bethesda ...

......... да станем част от Bethesda Game Studios и очакваме с нетърпение да работим заедно по някои от най-впечатляващите нови игри. Невероятната работна сцена и талант на Остин ще ни позволи също така да реализираме визията за своите игри по начина, по който нашите фенове очакват“, заявява на свой ред Меленкамп.


Вчера Bethesda направи важен анонс, засягащ Wolfenstein II: The New

Вчера Bethesda направи важен анонс, засягащ Wolfenstein II: The New ...

......... Amazing Deeds of Captain Wilkins влизате в ролята на смелия герой от армията капитан Джералд Уилкинс, който се отправя към окупираната от нацистите Аляска, за да осуети Операция Черно слънце. Последната част от Freedom Chronicles е част от сезонния пропуск на играта, но ще може и да се закупи самостоятелно.


Доста неочаквано, тази седмица Ubisoft хвърлиха малка бомба с анонса

Доста неочаквано, тази седмица Ubisoft хвърлиха малка бомба с анонса ...

......... време си беше фантастична технология, но днес ние може да правим много повече неща, така че разбира се искаме да се възползваме от възможността, което би било далеч по-трудно, ако се опитаме да го направим с играта в момента. Причините са много“, споделя на свой ред игровия директор Матиас Карлсон.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Devil May Cry HD Collectionхак-енд-слаш Capcom/Capcom PC/PS4/Xbox One 13 март 2 Golemекшън приключение Highwire Games/Highwire Games PS VR 13 март 3 Surviving Marsсимулация Haemimont Games/Paradox Interactive PC/PS4/Xbox One 15 март 4 Burnout Paradise Remasteredрейсър Burnout Paradise Remastered/EA PS4/Xbox One 16 март 5 Kirby Star Alliesплатформър HAL Laboratory/Nintendo Switch 16 март


В края на тази седмица, Ubisoft обяви, че South Park:

В края на тази седмица, Ubisoft обяви, че South Park: ...

......... малкия град в Колорадо, настъпват ужас, хаос и безредици, когато ужасните елементи на подземния свят излизат на повърхността. Градът се нуждае от нови герои, които да му се притекат на помощ. Ерик Картман вижда възможността и се възползва от нея, създавайки най-якият супергеройски франчайз, появявал се някога, Coon and Friends.


11 Bit Studios обявиха, че Frostpunk, играта, която ще ви

11 Bit Studios обявиха, че Frostpunk, играта, която ще ви ...

......... нуждаят от още време, за да довършат играта по начина, по който желаят тя да се появи като краен продукт. Играта ще се предлага в дигитален вариант от Steam и GOG, както и във физически формат: специалното издание Victorian Edition, което освен базовата игра ще включва и специална илюстрована книга.


Darewise, студио, основано от дизайнера на Thief Ранди Смит и

Darewise, студио, основано от дизайнера на Thief Ранди Смит и ...

......... работили по игри от ранга на DOOM, Ghost Recon Wildlands, The Division, HALO, Dishonored и др. Съдейки по публикуваните обяви на сайта на студиото, изглежда, че Project C е в един доста ранен етап на развитието си, но да се надяваме, че ще чуем повече за проекта още тази година.


Colossal Order и Paradox Interactive анонсираха тази седмица ново допълнение

Colossal Order и Paradox Interactive анонсираха тази седмица ново допълнение ...

......... пет милиона играещи, общността на Cities: Skylines новата уникална сграда Rocket City, наречена Xchirp Launcher, роботизираното птиче Chirper и нова безплатна радиостанция – официалното радио на Марс!“, споделят от Paradox Interactive. Ако искате да получите пълен достъп до Surviving Mars, може да го направите с отстъпка от 10% в Steam.


Valve организира приятна акция за феновете на хоръра, поднасяйки им

Valve организира приятна акция за феновете на хоръра, поднасяйки им ...

......... глътка въздух, след което всичко отново се повтаря. И в един от онези кратки моменти, в които изплувате отгоре, вие ще осъзнаете, че сте научили и други неща за себе, освен, че ви трябва ново бельо“, написа в ревюто си за играта при излизането ѝ ТиДжей Хефър от PC Gamer.


PlayStation 4 ексклузивният екшън хорър Days Gone няма да се

PlayStation 4 ексклузивният екшън хорър Days Gone няма да се ...

......... най-добрата PS Vita игра Uncharted: Golden Abyss. Новото заглавие представлява екшън с отворен свят, населен със зомбита. Постапокалиптичната обстановка може и да е поизтъркана, но нямаме съмнение, че играта ще си заслужава. Days Gone бе анонсирана на Е3 2016 и вероятно на Е3 това лято ще научим конкретната ѝ премиера.


Първото издание на състезанието за независими разработчици на видео игри

Първото издание на състезанието за независими разработчици на видео игри ...

......... главен геймплей програмист в Ubisoft Sofia. Победителите в първото издание на Game Dev Summit Indie Pitch ще получат възможност да представят своята игра в рамките на конференцията Casual Connect (Лондон, 29-30 май) пред хиляди професионалисти от game индустрията и представители на водещи медии.Краен срок – 12 мартФорма за кандидатстване: https://goo.gl/forms/Hqe3QI5EbYGkUaiz2


Страхотното и мрачно приключение на авторите на LittleBig Planet, Little

Страхотното и мрачно приключение на авторите на LittleBig Planet, Little ...

......... от заглавие за платформата на Nintendo – Earthbound. Играта вече излезе за Windows, macOS и Линукс, а миналата година и за PS4 и за Vita. От tobyfox не дават подробности за Switch версията на Undertale. Известно е единствено, че играта ще се появи за конзолата на Nintendo по-късно тази година.


Тази седмица беше даден старт на първия сезон от третата

Тази седмица беше даден старт на първия сезон от третата ...

......... студиото има много сериозни планове за бъдещето на Rainbow Six Siege: десетгодишна поддръжка и над 100 оператора, което звучи повече от чудесно.След старта на новата година на Rainbow Six Siege, какви са ви общите впечатления от играта, най-големите ѝ плюсове и минуси, според вас? Може да споделите в коментарната секция.


Едно от най-интригуващите заглавия, анонсирани в началото на тази година

Едно от най-интригуващите заглавия, анонсирани в началото на тази година ...

......... ще бъде изградена комбат системата, а както се вижда и от видеото, такива моменти ще има. Сеши говори за нещо, което нарича „система на конфронтацията“, която ще трансформира традиционния RPG комбат геймплей в базирани на диалог и история система“.Първият епизод на The Council излиза в Steam на 13-ти този месец.


Полското студио Bloober Team, създатели на инди хитовете Observer и

Полското студио Bloober Team, създатели на инди хитовете Observer и ...

......... да се предположи, че и Project Méliès ще е такова.Както Layers of Fear, така и последната игра на Blobber Team, Observer, се приеха много добре не само от медиите, но и от геймърите. Последната игра получи чудесни отзиви, много добър рейтинг в Meatcritic от 78 и потребителска оценка от 7.8.


В изненадващ анонс от вчера, Ubisoft анонсира The Division 2,

В изненадващ анонс от вчера, Ubisoft анонсира The Division 2, ...

......... The Division специално изживяване за толкова много хора. Следвайки обещаното при отбелязването на втората ни годишнина, ние ще продължим да подкрепяме това преживяване с нови обновления, които ще ви донесат нови глобални събития, допълнения за Xbox One X и още много“, пишат от Ubi в анонса си към The Division.


Apple изненада неприятно големи компании като Nintendo и Square Enix,

Apple изненада неприятно големи компании като Nintendo и Square Enix, ...

......... сериозни критики напоследък. Съдържанието на пакетите е на случаен принцип и специалните и редки предмети се падат рядко, което кара играчите да плащат отново и отново. Новото правило в App Store има за цел да им помогне да разберат какъв е шансът да получат определени предмети преди да направят покупката.


Съвсем скоро в кината излиза нов филм по хитовата Tomb

Съвсем скоро в кината излиза нов филм по хитовата Tomb ...

......... Режисьор е Роар Утауг (The Wave), сценариият е дело на Женива Робъртсън-Дуорет и Алистър Сидънс, по идея на Еван Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет. Продуцент е носителят на „Оскар“ Греъм Кинг (От другата страна). Tomb Raider: Първа мисия идва в кината на 3D и IMAX 3D на 16 март 2018 г.


След като дори сингъл плейър игри като Assassin’s Creed: Origins

След като дори сингъл плейър игри като Assassin’s Creed: Origins ...

......... няма да присъстват т.нар. loot boxes, които са си чист комар.Е, явно и за това трябва да сме благодарни. На Ubisoft явно не им достигат парите и след като таксуват пълна цена за Far Cry 5, ще разчитат на феновете да ги подпомогнат допълнително с плащания.Тъжни времена за гейминга наистина…


Само ден след като стана ясно, че противоречивата антипиратска защита

Само ден след като стана ясно, че противоречивата антипиратска защита ...

......... Според ранната информация, първите три глави работят без проблем, а някои геймъри са стигнали чак до глава 9 без да срещнат технически спънки. Пълният размер на играта е около 150GB и в тях влизат 4К текстурите, така че очевидно рилийзът е пълен.С други думи, наистина лоши новини за Square Enix.


В последните дни и седмици в публичното пространство се завъртя

В последните дни и седмици в публичното пространство се завъртя ...

......... вие си заработите с игра и базирайки се на прогреса ви.God of War ще е първата игра от поредицата от Ascension, която излезе преди пет години. Играта излиза ексклузивно за PlayStation 4 на 20.04 и ще пренесе Кратос в заледените скандинавски земи. За пръв път се появява неговия син, Атрей.


Sony ще предложи на геймърите нова тематична версия на своята

Sony ще предложи на геймърите нова тематична версия на своята ...

......... умения, с които развивате героя си в играта, както и слотовете за руни, гарантиращи специалните атаки. Страничните панели пък имат „красив скандинавски дизайн и руните по тях представляват отделните светове в играта“.Засега цената на конзолата не е обявена, но може да ѝ се насладите в официалното видео, пуснато от Sony.


Microsoft обяви своето ново ежемесечно шоу за притежателите на конзоли

Microsoft обяви своето ново ежемесечно шоу за притежателите на конзоли ...

......... за Inside Xbox. По време на жизнения цикъл на Xbox 360, Microsoft провеждаше аналогично шоу, което приключи през 2012 година. Първият епизод на Inside Xbox ще бъде стриймван в Mixer, YouTube, Twitch и Facebook на 10 март тази година с 4К резолюция. Засега само на английски език, без чужди субтитри.


Новият експанжън на класическата ролева игра Baldur’s Gate ще бъде

Новият експанжън на класическата ролева игра Baldur’s Gate ще бъде ...

......... Dragonspear започва веднага след края на оригинала, когато войната е на прага на Baldur’s Gate, а вашата задача е да я предотвратите. Експанжънът носи около 25 часа допълнителна игра с нови зони, сюжетни линии и персонажи. Ако това ви звучи интересно, не пропускайте играта в Google Play на 10 март.


NVIDIA пуска нов Game Ready Driver за Final Fantasy XV

NVIDIA пуска нов Game Ready Driver за Final Fantasy XV ...

......... – предоставени от NVIDIA на разработчика на игри. NVIDIA ще продължи да работи с Square Enix по фината настройка на производителността и стабилността и ще добави поддръжка за функциите и технологиите, предлагани само на геймърската PC платформа GeForce GTX, като технологията NVIDIA G-SYNC™, оптимизираните настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience.


Достъпно за всички Играчи, включително и за настоящите PlayStation Plus

Достъпно за всички Играчи, включително и за настоящите PlayStation Plus ...

......... с PlayStation Plus, активните абонати ще се насладят на ексклузивни функции и преимущества като PS4 онлайн мултиплеър, две PS4 заглавия всеки месец ( за пример две от месечните PS Plus заглавия за март са Bloodborne и Ratchet and Clank), ексклузивни намаления, 10GB онлайн памет за гейм сейвове  и бонус игри. 


Хардуерните ревизии на Nintendo са добре известни и здравата логика

Хардуерните ревизии на Nintendo са добре известни и здравата логика ...

......... мащаб от пускането на конзолата и тя вече задмина по общи продажби провалилия се предшественик Wii U.Що се отнася до игрите, Zelda: Breath of the Wild е с над 6.7 милиона продадени бройки, а от пускането ѝ в продажба през октомври от Super Mario Odyssey са продадени 9 милиона копия.


Хак-енд-слаш играта Berserk and the Band of the Hawk дебютира

Хак-енд-слаш играта Berserk and the Band of the Hawk дебютира ...

......... невероятна на този етап и в това състояние.Проблеми с оптимизацията имаха портовете на други японски игри като Nier: Automata и Nioh, но по-късно те бяха поне частично оправени.Berserk and the Band of the Hawk обаче е от друг издател и той очевидно няма намерение да направи каквото и да било.


Europa Universalis IV получава поредния от т.нар. „имерсивни пакети“ към

Europa Universalis IV получава поредния от т.нар. „имерсивни пакети“ към ...

......... които да правите. По отношение на армията идва изцяло нов дизайн на британските нации – регионални ирландски единици и бунтовническите нации в Корнуол и Нортъмбърланд. И последно тук идва и нова музика, която да ви съпътства в морските ви пътешествия или по време на изнурителните търговски преговори с вашите партньори.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... 1 Bravo Teamшутър Supermassive Games/Sony PS VR 6 март 2 Fear Effect Sednaролева Sushee/Forever Entertainment PC/PS4/Xbox One/Switch 6 март 3 Final Fantasy XVролева Square Enix/Square Enix PC 6 март 4 Scribblenauts Showdownаркадна Shiver Entertainment/Warner Bros. Interactive Entertainment PS4/Xbox One/Switch 6 март 5 Warhammer: Vermintide 2шутър Fatshark/Fatshark PC/PS4/Xbox One 8 март


Ubisoft ни представя тази седмица злодеите в новия Far Cry

Ubisoft ни представя тази седмица злодеите в новия Far Cry ...

......... точно има там, но скинове за оръжията, за превозните средства и облекло за героя ви са определено странични аспекти в геймплея“, пише Дейвънпорт.И вече, ама наистина накрая, може да изгледате половин час игра (идваща отново от PC Gamer) от FC5. Играта излиза на 27.03 за PC, PS4 и Xbox One.


Да се каже, че старта на The Division беше проблематичен

Да се каже, че старта на The Division беше проблематичен ...

......... през тези две години, Да се вслушваме и спазваме обещаното на нашата общност винаги е било за нас приоритет и бихме искали да благодарим на всички играещи за ценната обратна връзка, която ни осигуряват и подкрепата, която ни дават“, сподели при отбелязване на двугодишнината на играта творческият директор Джулиан Герити.


Дейвид Кейдж се появи преди дни в официалния блог на

Дейвид Кейдж се появи преди дни в официалния блог на ...

......... технологиите, но преди всичко тук става дума за нас, за обществото ни, за мечтите ни, за нашите грешки, за надеждите ни. Става въпрос за това какво означава да си човек: дали всичко се заключава до това да си от плът и кости или е нещо повече от това?“, продължава той.


Така както Първата световна война получи продължение, Battlefield 1 също

Така както Първата световна война получи продължение, Battlefield 1 също ...

......... поредицата, откакто тя достигна върха с Black Ops II през 2012 г.Наскоро имаше слух, че поредицата Battlefield ще продължи с трета игра от серията Bad Company, но засега това остава неясно. Battlefield: Bad Company се роди на PS3 и Xbox 360 и представлява по-хумористичен и адреналинен прочит на военната тема.


Компанията AMD обяви нова акция, в рамките на която всички

Компанията AMD обяви нова акция, в рамките на която всички ...

......... на High Dynamic Range (HDR).Акцията ще продължи до 20 май включително, а всичките условия по това предложение могат да бъдат прочетени в официалния документ на компанията. Датата на излизането на Far Cry 5 е обявена за 27 март 2018 година. Купонът може да бъде активиран само след излизането на играта.


Остана по-малко от месец до появата на Far Cry и

Остана по-малко от месец до появата на Far Cry и ...

......... ръце, оглавявайки Съпротивата.Новото видео е брутално, стилно и определено направено с майсторство и труд, какъвто без съмнение ще е и Far Cry 5. За да се убедим в това обаче, ще трябва да почакаме до 27-ми този месец, когато играта ще излезе за платформите на Xbox One, PS4 и PC.


Funcom разкриха следващата игра, която студиото възнамерява да издаде. Името

Funcom разкриха следващата игра, която студиото възнамерява да издаде. Името ...

......... избягвате бойните ситуации, докато разглеждате и изследвате света на играта“, споделя Улф Андерсен, изпълнителен продуцент в Bearded Ladies, който е и дизайнер на първия Payday. Очаква се да разберем повече за Mutant Year Zero: Road to Eden през март по време на GDC. Играта трябва да излезе по-късно тази година.


Paradox Interactive обяви тази седмица, че Battletech ще излезе през

Paradox Interactive обяви тази седмица, че Battletech ще излезе през ...

......... дълго време, както вече съществуващите фенове, така и хората, които тепърва ще се запознаят със света на MechWarrior. Знаем, че феновете нямат търпение да започнат игра и Paradox се присъединява към HBC към въодушевлението ни, което ни спохожда да анонсираме, че ще ви доставим играта през април“, споделя Джордан Уайсман.


Изпълнителният директор на Crytek – Джеват Йерли, обяви, че ще

Изпълнителният директор на Crytek – Джеват Йерли, обяви, че ще ...

......... на постигането на исторически моменти през това време. Очаквам да помагам на Crytek в ролята си на главен акционер и чакам с вълнение да видя какво ще ни поднесе утрешния ден. Напълно съм уверен, че компанията ще продължи да процъфтява под ръководството на Авни, Фарук и останалите от лидерския екип“.


Неизвестно защо, но 4A Games продължават да бъдат питани за

Неизвестно защо, но 4A Games продължават да бъдат питани за ...

......... колкото и работата по основната игра. Мултиплейърът? Да, възможен е. Но да го вкараме само защото да присъства такава възможност? Нямаме интерес от това. Ако го направиш, трябва да е наистина нещо уникално. Имаме идея… засега обаче не се занимаваме с нея“, обяснява на свой ред творческият директор Андрий Прохоров.


Sony анонсира новите игри за PlayStation Plus през март и

Sony анонсира новите игри за PlayStation Plus през март и ...

......... PlayStation 3.И докато сме на темата PS Vita и PS3, Sony обяви, че игрите за тях в PS Plus ще спрат от 8 март 2019 г. и оттогава селекцията ще предлага само PS4 заглавия. Всички останали екстри за PS Plus абонатите като мултиплейър, облачни сейвове и отстъпки ще се запазят.


Студиото Inkle разкри своя следващ проект – археологическо sci-fi приключение

Студиото Inkle разкри своя следващ проект – археологическо sci-fi приключение ...

......... следвате (или не следвате), определящ това, което следва. Различен набор от герои – някои мили, някои внимателни и някои, които искат да ви измамят – ще реагират на всичко, което кажете и ще променят подхода си в зависимост от начина, по който се отнасяте с тях“, гласи анонса на играта.