3D Vision Entertainment ще представи хеликоптерния боен сим и за

3D Vision Entertainment ще представи хеликоптерния боен сим и за ...

......... е руския хеликоптер Ми-24 (HIND – по класификация на НАТО). Създателите на играта осигуряват пълен набор от въоръжение и възможности за модифициране, сингъл, мултиплейър и кооператив. Общо 15 мисии в Централна и Югоизточна Азия, Арктика и Източна Европа. PS4 версията на играта се издава от SOEDESCO и излиза на 25.09.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Collectionплатформър Capcom Production Studio 2/Capcom PC/PS4/Xbox One/Switch 24 юли 2 No Man’s Skyприключение Hello Games/Hello Games Xbox One 24 юли 3 The Banner Saga 3ролева Stoic/Versus Evil Switch 24 юли 4 Ys: Memories of Celcetaролева Nihon Falcom/XSEED Games PC 25 юли 5 Hello Neighborсървайвъл хорър Dynamic Pixels/tinyBuild PS4/iOS/Android 27 юли


Година по-рано феновете горещо очакваха издаването на мултиплеър режим на

Година по-рано феновете горещо очакваха издаването на мултиплеър режим на ...

......... Ако искате да играете, докато смъртта ви раздели, можете да собственоръчно да направите пръстен и да предложите. Може дори да се развеждате, да ги блокирате от играта и, в по-лошия случай, да им изгорите фермата.Stardew Valley е достъпна за $15 в Steam и GOG за Windows, Mac и Linux компютри.


Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си проект

Тази седмица изненадващо издателят Deep Silver анонсира новия си проект ...

......... да дадете минимума за базовата игра и още $45 за сезонния пропуск за DLC-та. Освен това ще получите и много други допълнителни екстри – дигитален скицник с рисунки, саундтрак на играта, карта на Откраднатите земи, дори червена панда като домашен любимец (в играта). По-големите пакети съдържат и много други допълнения.


В началото на уикенда любопитни Destiny фенове откриха скрита мисия,

В началото на уикенда любопитни Destiny фенове откриха скрита мисия, ...

......... много сте прави. Принципно това е Черният шпиндел 2.0 с идентични характеристики и малко повече бодли. Не се знае дали мисията е активирана наскоро или е очаквала любопитни геймъри от много време, но от доста време феновете на Destiny не са откривали тайни във втората част. Изглежда е крайно време…


И военните обичат игрите.Slitherine Software, британското студио известно най-вече със

И военните обичат игрите.Slitherine Software, британското студио известно най-вече със ...

......... клиенти, за да адаптираме и усъвършенстваме нашия продукт за техните нужди. Той разкрива, че работата, която са свършили Slitherine през тези години се различава изключително много от тази по стандартна видеоигра.Докато Gladius – Relics of War се радва на чудесен прием в Steam, явно Slitherine успяват и в друг бизнес.Киберпънкът е супер, но „Вещер“-а си е „Вещер“.Работата на CD

Киберпънкът е супер, но „Вещер“-а си е „Вещер“.Работата на CD ...

......... да именуваме следващата игра The Witcher 4. Това, разбира се не означава, че ще напуснем света на The Witcher, който създадохме през годините. The Witcher е една двете основи, на които ще градим бъдещите дейности на компанията. Към днешна дата, за съжаление, не мога да разкрия нищо повече“, обяснява той.


Big Robot Ltd, студио, известно с игрите си Sir, You

Big Robot Ltd, студио, известно с игрите си Sir, You ...

......... енергия няма да е за дълго жива. Тези неща, там в тъмното скоро ще намерят път към теб. Време е да излезеш навън и да се изправиш очи в очи с това, което е отвън. Може би тогава ще можеш да отидеш при Светлината като другите“, гласи анонса на играта.


Epic Games обяви, че възнамерява да отпразнува подобаващо първия рожден

Epic Games обяви, че възнамерява да отпразнува подобаващо първия рожден ...

......... танцувате на местата, където са тортите за спрея; да изиграете 14 мача за ХР точките и да изпълните и трите нови предизвикателства, за да получите бижутата.В Save the World ще имате нов куест с награда героя Birthday Brigade Ramirez, както и възможност да спечелите жетони за нови герои и оръжия.


Пореден звезден шутър от известен разработчик ще опита да си

Пореден звезден шутър от известен разработчик ще опита да си ...

......... 20 на брой участника във всеки мач – както и чудовиша и част от опасната флора и фауна.Алфа тестовете стартират до няколко седмици за PC, а след това ще започнат и такива за конзоли. Играта ще е достъпна през Steam, така че няма да ви нужно инсталирането на допълнителен софтуер.


Студиото Rare анонсира нов голям ъпдейт за Sea of Thieves

Студиото Rare анонсира нов голям ъпдейт за Sea of Thieves ...

......... намерил нещо, което ще изненада нови а стари купувачи. Солти си има и нов бизнес партньор, но няма да каже нищо до големия момент.“ Освен Cursed Sails, през тази година се очаква да бъдат издадени още четири големи допълнения за Sea of Thieves. Следващото, именувано Forsaken Shores, излиза през септември.Някои хора предпочитат раздвижени видеоигри като Battlefield и Call of

Някои хора предпочитат раздвижени видеоигри като Battlefield и Call of ...

......... да строите и соло. Играта няма много състезателни елементи от вида кой ще построи най-големия заводски комплекс. С времето обаче поддръжката на големите фабрики става наистина сложна.Satisfactory се очаква да премине през затворен алфа-период на ранен достъп тази година ексклузивно за Windows компютри. Дата на окончателно издаване все още няма.


След премиерата си за персонални компютри и мобилни устройства, играта

След премиерата си за персонални компютри и мобилни устройства, играта ...

......... с над 40 човека, които са преки свидетели – академични работници, хора с различни политически и религиозни възгледи, както и такива, които са били затворени в затвора Евин по време на репресиите.1979 Revolution: Black Friday излиза на 31-ви август за PS4 и на 03.09 за Xbox One и Nintendo Switch.


След неочаквано обновяване, вчера от Civilization VI беше премахнат механизмът

След неочаквано обновяване, вчера от Civilization VI беше премахнат механизмът ...

......... версията на Red Shell от Total War игрите, които ползват софтуера„.Официално Red Shell вече не присъства сред кода и на Civilization VI. Не че не е изключено механизмът да си е свършил цялата нужна работа и маркетинговите мениджъри да са доволни от резултатите. Но… поне вече не ни следят, нали?


Хардкор геймърите ще се зарадват най-много.Ubisoft анонсираха появата на следващото

Хардкор геймърите ще се зарадват най-много.Ubisoft анонсираха появата на следващото ...

......... останалите от стария пълнител патрони не се добавят.Новите класове, както и новите карти са по две, като тук влиза и карта със заснежен терен. Заедно с тях, очаквайте и новия режим Observer, посредством който ще може да получите реална картина с помощта на свободна камера над кой да е мач.


На тема видеоигри, Microsoft се справя страхотно. Компанията разкри публично

На тема видеоигри, Microsoft се справя страхотно. Компанията разкри публично ...

......... с $9,7 милиарда приход.Успехът на Xbox отдела представлява една трета от целия годишен приход на компанията. Според отчета, корпорацията е получила $30,1 милиарда доход  (17% повече). За следващата фискална година вероятно предстои да видим презентация на наследника на конзолата на Xbox One. Това още повече би повишило благосъстоянието на Microsoft.Днес на известното Comic-Con събитие в Сан Диего, САЩ, феновете

Днес на известното Comic-Con събитие в Сан Диего, САЩ, феновете ...

......... на хита The Wolf Among Us следващата година. Тогава се очаква Telltale да издаде и нов сезон на Game of Thrones. Освен това се носят слухове около ново заглавие, свързано със Stranger Things. Може би едва след всичко това можем да разберем нещо относно продължение на The Walking Dead франчайза.


Creative Assembly анонсираха следващия експанжън за Total War: Rome II.Rise

Creative Assembly анонсираха следващия експанжън за Total War: Rome II.Rise ...

......... герои имат родствена връзка с тези, които срещате в играта, заедно с други някои добавки, които да направят преживяването ви от играта още по-запомнящо се. Може да изпробвате основните характеристики на Ancestral Update още днес в бета канала на играта, който може да достигнете посредством менюто на Steam клиента си.


На пръв поглед Clicker Heroes 2 не изглежда като нещо

На пръв поглед Clicker Heroes 2 не изглежда като нещо ...

......... да не се налага да давате пари за рубини и да продължавате. Въпреки всичко, открихме, че много играчи са прахосали хиляди долари за рубини. Можем само да се надяваме, че те искат само да ни подкрепят, а не да поддържат пристрастяване…“Clicker Heroes 2 е достъпна в Steam за Windows компютри.


Concrete Genie не изглежда като игра, която би привлякла голямо

Concrete Genie не изглежда като игра, която би привлякла голямо ...

......... се водите по кампанията на играта, може просто да си обикаляте и да рисувате където ви падне. Имайте предвид обаче, че мястото свършва бързо, а решаването на пъзелите ви носи още стени и възможности, с които да създавате.Concrete Genie трябва да излезе официално тази година ексклузивно за PlayStation 4 конзолата.


Nintendo започна да организира необичайна надпревара между хора с иновативно

Nintendo започна да организира необичайна надпревара между хора с иновативно ...

......... малка част от Switch платформата – Joy-Con контролерите, както и горнище. Като цяло тези предмети имат голяма стойност за обществото от фенове, свикнали с продуктите на японската компания. Следващият конкурс започва от днес, 19-ти юли и желаещите да участват могат да се включат с нестандартната си идея до 20-ти август.


За да държи феновете си развълнувани, Microsoft подготвя някои изненади,

За да държи феновете си развълнувани, Microsoft подготвя някои изненади, ...

......... Crackdown 3, Ori and the Wild of the Wisps. По-малко вероятно е да научим нещо за Battletoads и Gears of War 5. Xbox събитието на Gamescom ще започне на 21-ви август (вторник) в 17:30 местно време. Интернет порталът Eurogamer гарантира, че ще представи събитието на живо с някои ексклузивни репортажи.


След комиксите, телевизионния формат и видеоигрите, култовата поредица излиза и

След комиксите, телевизионния формат и видеоигрите, култовата поредица излиза и ...

......... от вода град, който е превзет от уолкъри. По време на играта ще ви се наложи да вземате ключови решения, които ще определят, дали сте „светец“ или „грешник“ – откъдето идва и заглавието. За съжаление повече подробности за VR приключението не знаем, но със сигурност ще следим развитието на проекта.


Помните ли играта Call of Cthulhu? Слухове и медия за

Помните ли играта Call of Cthulhu? Слухове и медия за ...

......... необходими задачи, преди да отключите по-голяма част от острова. Очаквайте напрегнати сблъсъци с многовековни култове, конспирации, съмнителни научни експерименти в търсене на чудовището Ктхулху. Call of Cthulhu ще бъде достъпна на конзолите PlayStation 4, Xbox One и Windows компютри (посредством Steam). Вече може да се поръча на цена от $45/€45.


В последните години две инди заглавия много впечатлиха феновете –

В последните години две инди заглавия много впечатлиха феновете – ...

......... от седем години. Създателят на играта Бен Портър твърди, че ще я държи в етап на ранен достъп едва 12 месеца. Ще бъдат включени много нови терени, герои, предмети и режими преди да разработчикът я пусне официално. Moonquest е достъпна в Itch.io и Steam Early Access на цена от $15/€10.


Помните ли Braid и The Witness, игрите, изискващи ненадмината иновативна

Помните ли Braid и The Witness, игрите, изискващи ненадмината иновативна ...

......... е да кажа сега с експерименталния програмен език„.Освен това Джонатан Блоу работи и върху още една идея и той се надява да я развие в следващите… 20 години. За наше успокоение той планира да я издаде на няколко отделни части, подобно на епизоди, които да направят играта по-сложна с времето.


Да не би да си мислехте, че Hello Games ще

Да не би да си мислехте, че Hello Games ще ...

......... променят „Откритията“. Според създателя на играта Шон Мъри това дори няма да е края на допълненията. „Това е много важен ъпдейт за нас. Но освен това той е просто още една стъпка в едно дълго пътуване… и ние ще продължим да поддържаме No Man’s Sky по този начин в бъдеще„.


След като по-рано Monolith обеща, че ще спре всички микротранзакции

След като по-рано Monolith обеща, че ще спре всички микротранзакции ...

......... от Шелоб, кралят на вещиците, и Тъмния Талоин. Епилогът ви носи нови награди – маски на Назгулите и нови бойни умения. Други промени включват – деактивация на Savior опцията, ако не искате никой да се намесва в дуелите. Последователите вече може да ви изненадат с подаръци. И много други модификации.


Изглежда Blizzard Entertainment бърза да навакса с днешните тенденции. Гейминг

Изглежда Blizzard Entertainment бърза да навакса с днешните тенденции. Гейминг ...

......... на 14-ти август с декларирана цена от $49,99. Не се знае все още дали Blizzard ще я включи като част от абонамента. Във всеки случай, ако сте нов в света на World of Warcraft, експанжънът няма непременно да ви трябва. Ветераните обаче ще трябва да помислят струва ли си инвестицията.


Очакват ви още часове смях и забавление с анимираните малчугани.Ubisoft

Очакват ви още часове смях и забавление с анимираните малчугани.Ubisoft ...

......... лято на езерото Тардикака се превръща в кошмар, когато наставниците в лагера изчезват. Под риск лагера да пропадне, Фастпас изпраща сигнал за помощ. Обединете сили с доктор Тимъти, професор Хаос и най-новия член на Coon & Friends, Минтбери Крънч, за да спасите летния лагер“, гласи анонса на Bring the Crunch.


Или с други думи, не чакайте скоро нови Alan Wake

Или с други думи, не чакайте скоро нови Alan Wake ...

......... друг представител на Remedy сподели в интервю за DuallShockers, че той и колегите му много биха искали да работят по нов Alan Wake. Микаел Касуринен, въпросният представител на студиото, заяви тогава нещо, което, както разбираме от думите на Виртала не е съвсем така – че Remedy държат правата на играта.


Повече от два милиона човека са се регистрирали от началото

Повече от два милиона човека са се регистрирали от началото ...

......... със самураи и викинги не беше от най-лесните, но хората зад For Honor демонстрираха изключителен професионализъм при осъществяване на обратната връзка с общността на играта и оптимизиране на представянето.А вие играете ли For Honor и харесва ли ви това, което виждате? Може да споделите в коментарната секция под настоящия материал.


Знаете ли за играта Aliens: Colonial Marines? Тя беше разработена

Знаете ли за играта Aliens: Colonial Marines? Тя беше разработена ...

......... с интелигентността на извънземните. Според критиците те просто не бяха достатъчни умни, за да изненадат играча. Заглавието не е обновявано още от юли 2013-та година. Така че е трудно да отсъдим дали е виновна глупостта на извънземните или разработчикът, който е спрял да поддържа играта няколко месеца след издаването ѝ.


Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted

Очаквахме трепетно половин десетилетие Sony да направи филм на Uncharted ...

......... направя. Нещо повече – исках да видя такъв филм до дълго време. Ако сте си увивали кърпа около главата, инсталирали сте Федора и едва ли не сте си изкарали окото с направен от вас камшик, то това е за вас! Благодаря ти, Алън Ънгар, за сбъдването на това малко желание„.


Германия възнамерява да помогне на местните геймъри и реши да

Германия възнамерява да помогне на местните геймъри и реши да ...

......... Part 2, Ghost of Tsushima, Metroid Prime 4, Fire Emblem: Three Houses, Halo Infinite, Gears 5 или Cyberpunk 2077.Решението може и да ви звучи леко пресилено, но ако се замислите има своята логика, особено ако вземем предвид игри, като Final Fantasy 7, Crackdown 3, DOOM 4 или Duke Nukem Forever.


Изглежда най-големият онлайн хипермаркет в света Amazon, без да иска,

Изглежда най-големият онлайн хипермаркет в света Amazon, без да иска, ...

......... Lords of Xulima. За нея се оплака самият разработчик Numantian Games. Представител на студиото коментира през октомври:„Опитваме се да премахнем нелицензирания дистрибутор, но Amazon се нуждае от много документи. Изглежда продаването на пиратска игра не е трудно, но ако собствениците се оплачат, нищо не може да се направи. Какъв срам!„


Студиото Rival Games зарадва феновете си с нова игра. Епизодичната

Студиото Rival Games зарадва феновете си с нова игра. Епизодичната ...

......... Games. В ръцете на потребителя е оставено решението с кои герои да създаде по-стабилни взаимоотношения и какви избор да направи във важни моменти. Да не говорим за арт-стила. Първите две части са достъпни от началото на тази седмица. Третата ще бъде издадена на 23-ти, а финалът – на 30-ти юли.


Ubisoft въведе в играта си Rainbow Six Siege нова система,

Ubisoft въведе в играта си Rainbow Six Siege нова система, ...

......... обида ви блокира за два часа. След третата се праща документация за поведението ви на отговорник, който започва разследване. Ubisoft подчерта, че в зависимост от нивото на грубост може потребителят да бъде блокиран за два, пет или 15 дена. Възможно е дори да се пристъпи към постоянна забрана на достъп.


Quantic Dream се носят на вълната на успеха след излизането

Quantic Dream се носят на вълната на успеха след излизането ...

......... продала в 2.8 милиона копия по цял свят.Какви са обаче конкретните цифри по конзоли? Известно е, че до края на 2015 играта се е продала в размер от два милиона копия за PS3, което оставя за PS4 800 000 бройки, което не звучи никак зле за игра на пет години.


Снощният финал на Световното първенство по футбол ще бъде запомнен

Снощният финал на Световното първенство по футбол ще бъде запомнен ...

......... изглежда той във Fortnite:Гризман празнува не за пръв път попадения с този танц, направи го и срещу Аржентина, както и с клубния си отбор Атлетико Мадрид. Джеси Лингард от късметлийския отбор на Англия, който игра полуфинал без да е срещнал нито един достоен съперник, също изпълни Shoot танца срещу Панама.


Amazon Italy се оказа изненадващото място, където най-напред може да

Amazon Italy се оказа изненадващото място, където най-напред може да ...

......... е дадена като идваща на 1 август.Приятна изненада е това, че Amazon Italy публикува оферта и за Sunset Overdrive 2. Шареният екшън на майсторите от Insomniac е страхотно попълнение в измъчение Xbox One каталог и ако втора част наистина има, това първо ще е изненада и второ ще е чудесно.


Жизненият път на 4X хита съвсем не е приключил все

Жизненият път на 4X хита съвсем не е приключил все ...

......... общността си и вероятно Inferno ще е страхотно допълнение. Особено, вземайки предвид Tempest, последния експанжън за играта, който добави Моргаур, морската раса, отдадена на мисията си да контролира всичко около себе си. Заедно с нея беше доставен и мини експанжъна Naval Warfare, изцяло нова климатична система и мини-фракцията на формарианците.


Феновете на RPG хита няма да бъдат изоставени.Още преди появата

Феновете на RPG хита няма да бъдат изоставени.Още преди появата ...

......... на живите. Ако не бъде спрян, злодеят на тази нова история ще покрие със сняг цяла Еора“, обясняват от PCGamesN, където може да научите повече за Beast of Winter. Допълнението излиза на 02.08 и е част от сезонния пропуск на играта, но може и да се поръча отделно за $10.


Мистерията се заплита.Big Bad Wolf и Focus Home Interactive обявиха,

Мистерията се заплита.Big Bad Wolf и Focus Home Interactive обявиха, ...

......... границите на жанра и позволява да се правят смислени избори, които носят реални последствия . Последвайте Луи в обхода на неизвестни кътчета от имението и буквално срещайки се с бъдещето си. На коя страна ще застанете? На кого ще се доверите? Съдбата все още зависи от самия вас“, продължава той.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Enchiridionприключение Climax Studios/Outright Games PC/PS4/Xbox One/Switch 17 юли 2 Sonic Mania Plusплатформър SEGA/PagodaWest Games PS4/Xbox One/Switch 17 юли 3 Touhou Genso Wanderer: Reloadedroguelike NIS America/NIS America PS4/Switch 17 юли 4 Closed Nightmareхорър NIS America/NIS America PS4/Switch 17 юли 5 Gotcha Racing 2ndрейсър Arc System Works/Arc System Works PC/PS4 19 юли


Сенюа продължава да се отплаща на британското студио.По време на

Сенюа продължава да се отплаща на британското студио.По време на ...

......... ново студио. Supermassive Games спечелиха наградата за геймплей иновация, заради Hidden Agenda, игра за Sony PlayLink. Наградата за най-добър енджин отиде при Epic за Unreal Engine, докато Amazon AWS спечелиха отличие за най-добър технологичен доставчик, а Mario + Rabbids: Kingdom Battle беше отличена за най-добра анимация и най-добър визуален дизайн.


Полъхът на Студената война се завръща през август.CreativeForge и Good

Полъхът на Студената война се завръща през август.CreativeForge и Good ...

......... 7 Играта често бива сравнявана с XCOM, но заедно с присъщите ѝ характеристики, играещите ще се възползват от „следващо поколение походов комбат“, съчетано с реалновремеви елементи, както и комбинирането на възможни умения и заложби. Phantom Doctrine ще включва над 40 часа съдържание, като играта вече получава своите положителни предварителни ревюта.


Ролевата игра The Bard’s Tale 4 ще излезе за РС

Ролевата игра The Bard’s Tale 4 ще излезе за РС ...

......... който написа сюжета в Wasteland 2. Очакват ви и 30 часа келтска музика, композирана от Гед Граймс от Simple Minds. inXile обещава около 30 часа геймплей в The Bard’s Tale 4, а дали играта ще измие горчиви вкус от подигравката The Bard’s Tale: Remastered and Resnarkled, това предстои да видим.


Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track

Sony Interactive Entertainment (SIE) обяви новото PS VR заглавие, Track ...

......... опцията сами да създавате и развивате комбо ударите си. Играта е особено добра в мултиплейър с приятел. На свой ред, Heavy Rain не се нуждае от представяне. Модерната класика на Quantic Dream е уникална интерактивна история с няколко момента, които наистина ще ви накарат да помислите преди да вземете решение.


Мачът на финала на Световното първенство по футбол е ясен,

Мачът на финала на Световното първенство по футбол е ясен, ...

......... или нещо такова, но показва колко малко уважение е имало към Хърватия през последната година, когато става въпрос за международния футбол.. или поне за ЕА. И да спечели, и да загуби в неделя във финалите, вече се съмнявам, че ЕА ще пропусне Хърватия от забавлението на FIFA 19 тази есен.


Бийте се с огромни паяци на Марс и спасете света

Бийте се с огромни паяци на Марс и спасете света ...

......... подскачащи лазерни кълба) и Морфинаторът, страховито оръжие, което превръща враговете ви в живи експлоадиращи крави, които привличат паякообразните“, гласи анонса на допълнението. Заедно с платеното DLC, ъпдейт на основната игра ще даде на всички безплатно свързани с Марс активи, които да използват за създаването на карти във Far Cry Arcade.


Няма спор, че виртуалната реалност е поредната псевдоиновативна глупост, която

Няма спор, че виртуалната реалност е поредната псевдоиновативна глупост, която ...

......... тъй като потребителите ще могат да усещат обекти до нивото на текстурите. Това ще направи VR преживяванията още по-дълбоко и ще позволи да се появят нови „нови жанрове на VR игри“. След това, 25 години по-нататък, той очаква, че „VR трябва да е толкова всеобхватна, колкото и смартфоните са днес“.


Богатият каталог на Switch продължава да се разширява.Nintendo съобщиха, че

Богатият каталог на Switch продължава да се разширява.Nintendo съобщиха, че ...

......... за да оставите белега на своето присъствие… или да умрете в опит да го направите. С над 80 часа геймплей, ще се изправите с вашия екип срещу най-опустошителните оръжия от тази страна на опустошената зона, ще тествате стратегическите си умения и ще въздадете справедливост над опустошената земя“, гласи официалния анонс.


Nexon и Electronic Arts са отменили разработката на Titanfall Online,

Nexon и Electronic Arts са отменили разработката на Titanfall Online, ...

......... пазари като Китай и Южна Корея- Nexon наскоро се опита да се докопа до пазара на Запад с шутъра Lawbreakers, разработен от студиото Boss Key Productions на колоритния гейм дизайнер Клифи Би. Но играта стана жертва на съперници като Fortnite и PlayerUnknown’s Battlegrounds, а Boss Key Productions затвориха през май.


Capcom спази обещанието си.След като по-рано тази година западните геймъри

Capcom спази обещанието си.След като по-рано тази година западните геймъри ...

......... вселената на поредицата ще бъде обогатена този септември с излизането на първия филм от сериите. Негов режисьор ще е Пол У. Андерсън, известен с работата си по Resident Evil, и как то може да се очаква, звездата във филма ще е дългогодишния партньор на Андерсън в Resident Evil Мила Йовович.


THQ Nordic обяви, че дългоочакваната трета част в поредицата Darksiders

THQ Nordic обяви, че дългоочакваната трета част в поредицата Darksiders ...

......... което се състои от ветерани от вече затвореното Vigil Games, което създаде първите две части. Геймплеят си остава комбинация от пъзели тип Zelda и хак-енд-слаш. За феновете са предвидени Collector’s Edition за 150 долара и Apocalypse Edition, което наистина ще предизвика апокалипсис във финансите ви с цена от 400 долара.


От днес официално започнаха предварителните поръчки на играта Darksiders III

От днес официално започнаха предварителните поръчки на играта Darksiders III ...

......... в пост-апокалиптичната Земя. Главният герой е Fury, като с него играещият ще преследва и опитва да премахне „Седемте смъртни гряха”. Създателите уточняват, че Fury е най-непредвидимият и енигматичен от „Четиримата конници на Апокалипсиса”. Тя трябва да успее там, където мнозина са се провалили и отново да върне баланса на Земята.


След като години наред играещите Warframe се колеха и стреляха

След като години наред играещите Warframe се колеха и стреляха ...

......... полу-хора, роби, борещи се срещу властта на Corpus. Те са задлъжняли на корпорацията хора, които са дали властта на част от телата си на Corpus. Debt-Internment Colony пък е името на подземния град, който ще играе ролята на хъб, където играещите ще се събират, за да получават дневните си мисии.


Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат

Ingress – мобилната игра, която накара милиони да се раздвижат ...

......... от които са и PokéStops в Pokemon Go). Niantic има доста добра година – лятото има множество планирани Pokémon Go събития, а следващата игра на компанията Harry Potter: Wizards Unite също е на хоризонта, въпреки че все още не знаем дали определено ще се появи преди края на 2018 г.


Играта идва от ръцете на познато име и това няма

Играта идва от ръцете на познато име и това няма ...

......... че има такива. Поне доколкото успях да видя в Steam“, допълва Фанис. Играта излиза за конзоли и PC, но както обяснява Фанис, плановете да излезе, както е и в заглавието на проекта – на 11.11 – няма да се осъществят, понеже това е неделя и тя ще излезе на 09.11.


Отговорността за порта ще е на хората успели да пренесат

Отговорността за порта ще е на хората успели да пренесат ...

......... и с огнестрелните оръжия. Те са събудени от продължил с векове криогенен сън. Направлявани от мистериозния си водач, Лотус, те са натоварени със задачата да възстановят реда в слънчевата система“, гласи част от анонса на играта, която понастоящем е четвъртото най-популярно заглавие в Steam.Няма точна дата на излизане на играта.


За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати ...

......... Hotel Transylvania 3: Monsters OverboardOutright Games/Bandai Namco екшън приключение PC/PS4/Xbox One/Switch 10 юли 2 Warhammer: Vermintide 2Fatshark/Fatshark шутър Xbox One 10 юли 3 Shining Resonance RefrainMedia.Vision/SEGA ролева PC/PS4/Xbox One/Switch 10 юли 4 Captain Toad: Treasure TrackerNintendo EAD Tokyo/Nintendo пъзел Switch/3DS 11 юли 5 Octopath TravelerSquare EnixNintendo ролева Switch 11 юли


Почитателите на S.T.A.L.K.E.R. ще се завърнат в Чернобил съвсем скоро.Vostok

Почитателите на S.T.A.L.K.E.R. ще се завърнат в Чернобил съвсем скоро.Vostok ...

......... Може да очаквате чудесна визия и забавление, множество възможности за къстъмизация, оръжия и оборудване, както и все още необявен режим, който според Vostok, внася съвсем нов нюанс в Battle Royale жанра. И разбира се всичко това ще се развива на полето на огромна карта с мащаб от 25 квадратни километра!


Очаквайте не само повече от същото, но далеч по-много.Ако ви

Очаквайте не само повече от същото, но далеч по-много.Ако ви ...

......... на ръба на колапса, но не всичко е загубено и тук идва вашата роля, да помогнете на общността, да се включите във възстановяването на инфраструктурата. И дали и колко ще помагате на тази общност, доколко ангажиран ще сте с това, ще влияе и на вашия герой. Което определено звучи интересно.


„Компромис“ е ключовата дума тук.Ghost of Tsushima на Sucker Punch

„Компромис“ е ключовата дума тук.Ghost of Tsushima на Sucker Punch ...

......... не това са очакванията ви от един самурай – очаквания, формирани повече от филмите, а не от внимателни академични изследвания. Така че трябваше да се заиграем с този набор от очаквания, които ви карат да си мислите: „Чувствам се като самурай!“. Не искате да е сковано, а естествено“, допълва Цимерман.


Преди оригиналният Xbox да стартира през ноември 2001 г., Microsoft

Преди оригиналният Xbox да стартира през ноември 2001 г., Microsoft ...

......... все пак има за задача да даде на разработчиците представа какво да очакват от машината.Публикацията на известния гейм журналист Дийн Такахаши Opening the Box разкрива, че всеки прототип на Xbox е излят от солиден блок от алуминий, което води до това, че всяка единица струва 18 000 долара за производство.


Вече може да създавате тапети за десктопа си от прекрасните

Вече може да създавате тапети за десктопа си от прекрасните ...

......... си. Когато поставите на пауза и от менюто изберете фото режима, камерата се променя към перспектива от трето лице. Заедно с това ще може да я въртите, както пожелаете и даже да добавяте собствено лого. Потребителите на конзолните версии на играта ще могат да в споделят директно в социалните мрежи.


Bioware са готови да експериментират.Bioware работят в момента активно по

Bioware са готови да експериментират.Bioware работят в момента активно по ...

......... това е част от забавата за нас: това, че създадохме Mass Effect, Dragon Age, а сега и Anthem. Това са светове, за които може да мислим с години предварително за тях – за това накъде искаме да поемат те като поредица, като история и неща от този род“, добавя Хъдсън.


2018-та вече е преполовена и това дава на Valve възможност

2018-та вече е преполовена и това дава на Valve възможност ...

......... Beat Saber, Super Hot VR, Fallout 4 VR и The Elder Scrolls V: Skyrim VR.Накрая, компанията анонсира и онези игри, които до сега през 2018 г. са имали над 100 000 едновременни играчи. Тук няма изненади:Counter-Strike: Global Offensive Grand Theft Auto V Playerunknown’s Battlegrounds Warframe Rainbow Six: Siege Dota 2


Nintendo Switch може и да няма нито една интересна новообявена

Nintendo Switch може и да няма нито една интересна новообявена ...

......... The Binding Of isaac, Cave Story+ и Puyo Puyo Tetris.Емулаторите, разбира се, не са начинът да играете – винаги избирайте оригиналния хардуер – но ако ви е любопитно как изглежда прехвалената конзола на Nintendo, която върви с бързи крачки по нерадостния път на Wii U, това е начин да разберете.