Нещо, което не се вижда всеки ден в Стани богат

...
Нещо, което не се вижда всеки ден в Стани богат
Коментари Харесай

Това не се вижда всеки ден в Стани богат, водещият и зрителите смаяни

Нещо, което не се вижда всеки ден в " Стани богат " смая и феновете, и водещия. Точно една секунда се оказа решаваща за крайния излаз на много заплетена обстановка, която в последна сметка донесе 10 000 лева на участничката.

Екатерина Копелин, която е пристигнала, с цел да взе участие в надпреварата особено от Франция, претърпя невероятни страсти на стола на благосъстоянието, откакто татко й съумя да й помогне, променяйки в последния вероятен миг решението си.

На въпрос " Каква е Найда Манчева, два пъти воин на социалистическия труд и емблема на социализма в България? " с вероятни отговори " Розоберачка ", " Гроздоберачка ", " Тъкачка многомашинничка " и " Инженер-химик ", Екатерина в началото заложи на " Розоберачка ", само че съмнението я докара до жокер " Обади се на другар " - в тази ситуация на татко си.

" Това е ера, в която съм се родила. Бях дребна, само че си припомням добре прехода, рухването на завесата и всичко това. Според мен би трябвало да е била обвързвана по някакъв метод с петилетките, с това да бъдеш безпределно работлив. Затова си я представям по-скоро като тъкачка многомашинничка, в сравнение с розоберачка или гроздоберачка. Не съм сигурна дали инженер-химиците, каквато беше баба ми, са ставали герои на социалистическия труд. Представям си ги като мощни дами с престилки ", съобщи Екатерина.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg