10 верни отговора и един грешен са равни на 2

...
10 верни отговора и един грешен са равни на 2
Коментари Харесай

Историята на първия участник в Стани богат

10 правилни отговора и един неверен са равни на 2 500 лв. в " Стани богат ". В Медицинския университет нямаш право на неверен отговор. Лично предписание на Станимир е, че вечерта преди изпита - както и вечерта преди " Стани богат " - не се чете, само че през останалото време - да.

Станимир Тепавски: Първото нещо, което желаех да направя, е да си купя един учебник, който ми би трябвало доста незабавно. С пари те мисля да отида на някаква екскурзия при другари в чужбина, а другата част от пари те ще си я запазя за момента, когато реша какъв мотив иска ми се отдаде за по-разумно харчене.

По-скоро изключение измежду сътрудниците си в Медицинския, Станимир мисли за чужбина като за екскурзия, а не като за бъдещо работно място. Смята, че вместо да се питаме по какъв начин да станем богати, би трябвало да си отговорим какво значи това.

Станимир Тепавски: Наистина всеки ден съм от ден на ден сигурен, че в България ще остана и тука ще си прекарам целия живот.

Българска национална телевизия: Но доста от твоите връстници и тези, приключили към този момент, считат, че човек не може да стане богат, задоволително богат, в България с медицина?

Станимир Тепавски : Богат в какъв смисъл? Ако приказваме за средства, това към този момент в действителност зависи и от персоналната упоритост, само че богат всеки човек може да бъде по негов избран метод. Все отново всеки самичък усеща вътрешно какво значи да си богат. Аз не мога да кажа, че съм богат в този тривиалния смисъл на думата, само че пък в други неща мога да кажа дори, че съм предостатъчен.

Това е и най-хубавият жокер, който Станимир може да даде - по какъв начин се става " предостатъчен ". Става се с добра инвестиция. Затова от години той влага времето и знанията си като доброволец към Младежкия червен кръст.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР