Пореден спор избухна в мрежата след вчерашното издание на Стани

...
Пореден спор избухна в мрежата след вчерашното издание на Стани
Коментари Харесай

Гаф в Стани богат! Улови го зрителка

Пореден спор избухна в мрежата след вчерашното издание на " Стани Богат ". Според зрителка е имало гаф с един от въпросите, след който изгоря добър участник.

Ето какво написа тя:

" Здравейте, пиша ви по отношение на още веднъж неточно заложен въпрос в шоуто " Стани богат ". На въпроса " Коя част от тялото на зрял човек съдържа най-вече кости? " като правилен беше посочен отговор А. Ръка при изброени още стъпало, череп и гръден панер.

Не единствено се основава двусмисленост дали се има поради ръка като целия горен крак (32 кости), или ръка в анатомичния смисъл - от китката надолу (27 кости), само че и самият отговор е неверен.Не знам кой подаде информацията на водещия, че гръдният панер има 25 кости, само че това просто не е правилно. Той е формиран с изключение на от 12 чифта ребра, гръдната кост и от 12 гръдни прешлена или общо 37 кости, което би го направило правилния отговор.

Ходилото има 26 кости, черепът - 22. Следващият път, когато от шоуто задават такива въпроси, могат да създадат една информация с учебник по анатомия ", заключава тя, съобщи Пловдив 24.

Инфо: standartnews

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР