Тръпката е в аматьорския футбол с подкрепата и топ коефициентите на Ефбет

...
В последните години превръщането на футбола в бизнес за стотици
Коментари Харесай

В последните години превръщането на футбола в бизнес за стотици милиарди в световен мащаб тласна интереса на немалко фенове на най-популярната игра към "корените" на този спорт - а именно аматьорските лиги. Всяка седмица китни малки стадиони по малките градове и села са пълни с хора, дерящи гърло за местния си тим.

Изключение не прави и българският аматьорски футбол, който е изграден от стотици отбори, пръснати по всяко кътче на страната. А основна роля за константното развитие на играта на аматьорско ниво има компанията efbet, която подкрепя стотици тимове от ниските дивизии на България.

Близо 400 аматьорски отбора с подкрепа от efbet

Българският букмейкър инвестира сериозна сума в развитието на футбола като цяло у нас, не само на най-високо ниво. Въпреки че е основен спонсор на efbet Лига, а и на българския национален отбор, компанията спонсорира цели 38 от 69-те клуба, разпределени в различните региони на Трета лига. Сред тези тимове са и лидерите в Югоизточната група Спартак 1947 (Пловдив), в Североизточната група Спартак 1918 II (Варна) и в Югозападната група Миньор (Перник). Още информация за подкрепата към българския спорт на платформата: https://sponsorship.efbet.com

Още по-сериозно покритие efbet има в така наречената "Четвърта лига". Там букмейкърът подкрепя финансово над 350 тима. Не трябва да се пренебрегва и фактът, че efbet е основен спонсор и на федерацията по мини-футбол – поредното доказателство, че efbet подкрепя футбола на всички възможни нива.

Тръпката е в аматьорския футбол, дори при пауза за мачове на националните отбори

Едно от големите предимства на аматьорския футбол е фактът, че паузите в топ първенствата за мачове на националните отбори не влияят на програмата и всеки уикенд можем да се наслаждаваме на страхотни битки, люти местни дербита и неочаквани резултати. Затова и efbet.com e една от малкото платформи за онлайн спортни залози, които всяка седмица предлагат множество пазари и топ коефициенти за мачовете от аматьорския ни футбол.

През този уикенд има стотици срещи от аматьорските лиги, като в Югоизточната Трета лига например един срещу друг се изправят отборите, чиито мачове излъчват най-много голове - лидерът Спартак 1947 Пловдив и Сокол (Марково). Лидерът в дивизията е отбелязал цели 56 гола само за 12 кръга, докато представителите на Марково са с една от най-слабите защити в лигата - 32 допуснати попадения.

В югозападната дивизия пък ще гледаме столично дерби между дубълите на ЦСКА-София и Септември. Вторият отбор на Левски пък е домакин на Балкан (Ботевград), но "сините" са в ролята на аутсайдер заради ниското си класиране и слабото нападение (едва 12 гола в 12 мача).

Въпреки че има сериозен брой отложени мачове, почти 30 битки по терените на България ще се изиграят през уикенда в Трета лига. Десетки са и мачовете от различните областни групи, а пълната програма на срещите и коефициенти за мачовете можете да намерите във футболната програма на efbet.com.

Тръпката е в отговорния хазарт

Спортните залози са само една част от игралната индустрия и добавят допълнителен заряд за феновете на спорта. Но основно правило е, че залозите трябва да бъдат само за забавление. Хазартът не е средство за забогатяване, изкарване на основни приходи или дори допълнителни средства. Залозите са само за забавление!

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация за потенциалните проблеми, възникващи при липсата на дисциплина в играта, можете да намерите в секцията "Разумно залагане" на efbet.com.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР