• Новото поколение на HR-V е оборудвано стандартно със съвременната хибридна технология e:HEV

...
•	Новото поколение на HR-V е оборудвано
стандартно със съвременната хибридна
технология e:HEV
Коментари Харесай

HONDA РАЗБУЛИ НОВИЯ ХИБРИДЕН HR-V

• Новото потомство на HR-V е оборудвано стандартно със актуалната хибридна технология e:HEV
• Безпрецедентен изчистен дизайн в унисон с новата моделна гама на марката
• HR-V задържа водещото в класа си пространство със обилни подобрения по отношение на комфорта
• Напълно новият стилен SUV е поредната стъпка в уговорката на Honda за електрификация на водещите европейски модели в гамата на марката до 2022 година
• Ще е разполагаем поетапно на различните европейски пазари в края на тази година

Honda разкри новото потомство на популярния си стилен SUV, HR-V. За първи път общоприетоо моделът ще е разполагаем с хибридната система e:HEV. С нея HR-V осигурява изключителна изгодност и напредничави технологии и системи за безопасност, съчетани с нападателен, но изчистен дизайн на купето, проектирано така, че да обезпечи водещото в класа вътрешно пространство, с което моделът винаги е изпъквал пред съперниците си.

Наличен на европейските пазари от края на 2021 година, новият HR-V е следващото попълнение в гамата e:HEV (съкр. от хибридноелектрически автомобил - hybrid electric vehicle), белязала към този момент CR-V и дебютиралия наскоро Jazz. Компактният SUV разширява екологичната гама на Honda в унисон с ангажимента ѝ да електрифицира всички свои водещи европейски модели до края на 2022 година



Първокласна стилистика в духа на SUV
Поредното потомство на HR-V e:HEV постига силно наличие в сегмента SUV благодарение на дизайна си, въодушевен от компактните купета. Новият модел се отличава с изчистен, актуален дизайн в духа на модерната философия, наложена вече от неотдавна дебютиралите CR-V и Jazz. Ключово за нея е съчетанието от функционалност и хубост.
Новият образ включва много по-различна и агресивна радиаторна решетка, а формата на каросерията се отличава с удължен капак и по-резки и отвесни очертания на профила, без това да е в ущърб на вътрешното пространство. Централната част на предния похлупак се спуска ниско и косо, до момента в който страничната линия стига до основата на А-колоните, внушавайки стабилност, сигурност и усъвършенствана SUV естетика.

Изключителни пространство, комфорт и практичност
Напълно новият HR-V реализира завладяващата комбинация от стила на първокачествен SUV и изключително пространство благодарение на умното разположение на елементите от хибридното задвижване. В резултат на това моделът резервира водещото си място по вътрешно пространство и комфорт в класа си.

Подобно на външния дизайн, интериорът също се отличава със солидното излъчване на първокачествен SUV, със модерни и приятен на досег материи. Модерната минималистична хармония, наложена от инструменталния панел е разследване от изчистеното табло, където всеки елемент е грижливо ситуиран по този начин, че да допринесе за чувството за шир. Това чувство е подсилено от новата система за разпръскване на въздуха, която потапя пасажерите в извънредно свежа атмосфера, а нейните вентилационни отвори са с неповторима L-образна форма и са разположени в горните ъгли на бордовото табло.

Благодарение на компактната хибридна технология на Honda и централното разположение на резервоара за гориво, напълно новият HR-V също като по-малкото си братче Jazz резервира патентованата система „ вълшебен седалки “, предлагаща чрез специфичното им прегъване богати възможности за метаморфоза на вътрешното пространство спрямо съответните нужда и товар.

Новият HR-V e:HEV ще бъде разполагаем на европейските пазари в края на 2021 година

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР