Звездата от Strictly Come Dancing Лейтън Уилямс разкри своята тайна

...
Звездата от Strictly Come Dancing Лейтън Уилямс разкри своята тайна
Коментари Харесай

Лейтън Уилямс от BBC Strictly Come Dancing „почти припада“ поради скрит здравословен проблем

Звездата от Strictly Come Dancing Лейтън Уилямс разкри своята загадка здравна борба, която би трябвало да „ прокара “ по време на осъществяване.

29-годишният артист - който доближи до финала на Strictly Come Dancing през 2023 година с Никита Кузмин - призна, че положението му го е предиздвикало съвсем да припадне на сцената.

Той също „ падна по лице “ при случай в сряда. Лейтън, който взе участие в ситкома Bad Education на BBC Three, сподели, че от време на време би трябвало да хване нещо, за което да се хване, когато се усеща зле по време на зрелище. „ Вкопчвах се в структурата на снимачната площадка, тъй като щях да припадна “, призна той по-рано тази седмица.

Той добави, че „ на никого не му пука “, когато това се случи, и споделя, че „ просто минава “ за себе си. Обяснявайки отношението си към подкаста на Homo Sapiens, Лейтън сподели, че когато се е опитвал да се бори със напрежението или заболяването в предишното, той е чувствал, че никой не го гледа. Лейтън добави, че от време на време прикрива грешките на сцената, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР