Американският предприемач и бизнесмен Илон Мъск нарече лудост работата на

...
Американският предприемач и бизнесмен Илон Мъск нарече лудост работата на
Коментари Харесай

Мъск за подхода на САЩ към Украйна: Това е лудост

Американският бизнесмен и предприемач Илон Мъск назова полуда работата на Украйна и Съединените щати по съглашение за сигурност, както и ограниченията за поддръжка на Киев от Вашингтон. Това мнение той изрази в коментар към обява на американския предприемач Дейвид Сакс в  обществената мрежа X (Twitter).

Сакс написа на страницата си, че Украйна и Съединените щати създават съглашение за сигурност, „ което ще дефинира равнищата на поддръжка за идващите 10 години “.

„ Цифрата от 61 милиарда $ е единствено началото. Следващите двама президенти на Съединени американски щати няма да могат да откажат това “, сподели Сакс.

Към това Мъск написа в мненията, че сходно развиване на събитията е „ полуда “ и „ безконечна война “.

Преди това Зеленски заяви, че представители на Украйна и Съединени американски щати договарят размера на военната, финансовата и друга поддръжка за Киев за идващите 10 години.

На собствен ред Washington Post писа, че Съединени американски щати, след даването на пакет от помощ на Киев на стойност 61 милиарда $, чакат украинските въоръжени сили да разрешат проблемите с персоналния състав и защитата на украинската войска.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР