Звездата от сериала Откраднат живот не свали моторджийската си каска

...
Звездата от сериала Откраднат живот не свали моторджийската си каска
Коментари Харесай

Юлиан Вергов жулна една бира на екс, след което яхна скутера (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Звездата от сериала Откраднат живот не смъкна моторджийската си каска даже в супера, само че пък за сметка на това шляпаше по джапанки. Разбира се напълно предстоящо, екранният доцент Банков бе заложил на къси панталони, поради августовските жеги. Това, което направи мощно усещане обаче бе фактът, че пръстите на краката му бяха лакирани в разнообразни цветове.

 

Двамата с брюнетката първо се спрели пред витрината с саламите, откъдето си купили дълготраен салам за мезе. В същото време артистът сграбчи една бира и без даже да изчака да я заплати на касата, я изля в гърлото си, след което се запъти към млечните артикули, откъдето си избра сирене, мляко и кашкавал. Накрая се подреди на касата.

 

Докато душманинът на Диана Димитрова чакаше реда си, с цел да заплати покупките, погледът му блуждаеше из магазина. По всяка възможност повода за това е погълнатата на екс бира. 

Излизайки на открито, Вергов позамаян от бирата колкото да съумя да закрепи пазарската чанта на скутера, след което двамата с придружителката му го възседнаха и се насочиха към квартирата, в която са отседнали.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР