Звездата от Сексът и градът“ Крис Нот, изиграл ролята на

...
Звездата от Сексът и градът“ Крис Нот, изиграл ролята на
Коментари Харесай

Обвиниха Тузаря от Сексът и градът в брутално изнасилване

Звездата от „ Сексът и градът “ Крис Нот, изиграл ролята на Туразя в паметния сериал, беше упрекнат в полово принуждение от две дами – едната от които твърди, че е ходила в болница да я шият след акта, съобщи bg-voce.com.

Обвиненията против артиста, който в този момент е на 67 години, бяха в детайли разказани от The Hollywood Reporter.Според изданието, двете дами, които не се познават, са се свързали с тях поотделно и са разказали какво се е случило. Актьорът изрично отхвърля обвиняванията.

Двете дами, употребявали псевдоними - Зоуи, в този момент на 40г., и Лили, в този момент на 31 години. Те настояват, че Тузаря е правил секс с тях откъм гърба, пред огледало. Първото полово посягане се е случило през 2004 година, а второто – през 2015 година – три години, откакто Нот подписа брак с Тара Уилсън, от която има две деца.

Едното нахлуване е станало в жилището му в Лос Анджелис, а второто в парцела му в Ню Йорк.

Зоуи споделя, че е посетила дома на артиста в Западен Холивуд, с цел да му върне книга, която той й дал назаем. Лили пък твърди, че отишла на посетители на Тузаря, откакто той я поканил да опита сбирката му от уискита.

И двете дами описват, че новото продължение на „ Сексът и градът “, озаглавено „ И просто така… “ е „ разбудило мъчителни мемоари “ от срещата им с Нот, който влезе в новините през последната седмица, защото неговият емблематичен воин – Тузаря – получи удар и умря в първия епизод.

Нот призна, че срещите с двете дами са се състояли по „ взаимно единодушие “, само че изрично отхвърли обвиняванията за обезчестяване.

„ Обвиненията против мен от лица, които съм срещал преди години, даже десетилетия, са изрично погрешни “, се споделя в изказването на артиста. „ Тези истории може да са от преди 30 години или преди 30 дни, само че това не значи, че съм прекрачил някаква граница. Срещите са били по взаимно единодушие “. „ Трудно е да не слагаме под въпрос моментът, в който тези истории се появяват. Не знам сигурно за какво в този момент, само че знам това – не съм насилвал тези дами “, разяснява той.

Зоуи споделя, че за първи път се е срещнала с Нот, до момента в който работила във компания, в която Нот постоянно ходел през 2004г. Тогава артистът бил в разцвета на славата си поради ролята си на Тузара в „ Сексът и градът “. При едно от визитите си във въпросната компания, Нот почнал да флиртува с момичето.

По това време Нот към този момент имал връзка със брачната половинка си Уилсън. Въпреки това обаче той оставял провокативни известия на гласовата поща на момичето.

Зоуи твърди, че била изнасилена от Нот в жилището му в Западен Холивуд, когато тя била единствено на 22, а той на 49. Жената твърди, че артистът поканил нея и нейна другарка да посетят басейна му. Анонимната другарка удостоверява и споделя, че седели в джакузито, когато Нот оставил някаква книга до Зоуи, след което влезнал в дома си, с цел да приказва по телефона.

Зоуи твърди, че по-късно Нот я помолил да върне книгата в дома му, като й споделил, че „ би желал да знае какво е мнението й за четивото “.

Когато Зоуи отишла в дома му, Нот незабавно ѝ се нахвърлил. Момичето не се тормозило и даже си помислило, че това ще е смешна история, която ще може да опише на приятелите си.

След това обаче Нот я придърпал към себе си, хвърлил я на леглото и свалил облеклата й, след това я изнасилил „ откъм гърба “, до момента в който били с „ лице към огледалото “.

Жената споделя, че артистът й се изсмял, когато тя го помолила да употребява презерватив, а след това я оставил кървяща. Наложило се момичето да отиде в болница, с цел да бъде зашита.

Другата жена, която упреква Нот в обезчестяване – Лили споделя в детайли своята история. Тя твърди, че артистът я е изнасилил в дома му в Ню Йорк. Двамата се срещнали през 2015 година в нощен клуб, където Лили била сервитьорка.

По това време Нот, който бил на 60 година, към този момент бил женен и имал дете.

Описвайки себе си като дългогодишна почитателка на артиста, Лили споделя, че била „ в действителност изумена “, когато той почнал да я „ смъква “.

„ Бях поласкана. Знаех, че е женен, което ме е позор да призная “, споделя Лили.

Според момичето, Нот изискал номера й, а по-късно я поканил на вечеря. Уговорили се да се срещнат в италиански ресторант. Двамата пили вино на бара и обсъждали възможното присъединяване на Нот в трети филм „ Сексът и градът “.

Лили признава, че прекалила с виното. Тогава артистът я поканил в дома си, който се намирал наоколо, с цел да опитат „ сбирката му от уискита “. Жената, която се разказва като „ не изключително дейна “ по това време, даже не е предполагала, че Нот ще се опита да спи с нея. Тя си е мислила, че те просто ще пият уиски и ще си приказват за актьорската му кариера.

Щом отишли в неговия „ необикновен “ дом, Лили споделя, че си пуснали музика и обсъждали сбирката му от книги и творби на изкуството, след което той почнал да я целува.

Момичето споделя, че въпреки да й се коствало занимателно, тя се колебаела, тъй като той „ е по-възрастен и наподобява по-възрастен “. Тузаря обаче приложил малко повече мощ и станал по-напорист.

„ Трябваше да кажа нещо и да си потегли “, твърди момичето, само че преди да се усети, Туразя свалил облеклата ѝ.

Лили твърди, че Нот я е изнасилил „ откъм гърба “, обърнати към огледалото.

„ Плаках, до момента в който се случваше “, споделя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР