Звездата от „Игра на тронове“ Кит Харингтън изненада всички присъстващи

...
Звездата от „Игра на тронове“ Кит Харингтън изненада всички присъстващи
Коментари Харесай

Може да не знае нищо, но има прекрасна нова визия: Кит Харингтън изненада всички с променения си външен вид

Звездата от „ Игра на тронове “ Кит Харингтън изненада всички присъстващи на премиерата на последния сезон на паметния сериал в Белфаст с променения си външен тип, оповестява в. „ Дейли мейл “. 32-годишният артист се появи безпрепятствено избръснат на аления килим , паралелно с сътрудниците си за европейската премиера на сагата.

Вижте повече фотоси от събитието, на което Кит се появи с чисто нова визия в галерията ни ТУК

Харингтън, облечен в грациозен костюм беше съвсем неузнаваем без брадата, с която почитателите на героя му Джон Сноу са привикнали да го виждат. Героят на Кит постоянно става обект на смехории от страна на почитателите на сериала поради репликата "Не знаеш нищо, Джон Сноу ", която му споделяше дивачката Игрит в епизодите. Игрит, припомняме, бе изиграна от Роуз Лесли (която след това с изключение на екранна половинка, стана и действителна брачна половинка на артиста, двойката подписа брак през 2018 г.)

 Кит Харингтън Getty

Самият артист показа, че е взел решение да се избръсне, откакто негов почитател го спрял на улицата и го попитал „ Ти ли си Джон Сноу? “. В този миг звездата осъзнала, че в никакъв случай повече няма да се превъплъти в облика и безусловно се просълзил.

На премиерата на сериала в столицата на Северна Ирландия участваха и актрисите Мейзи Уилямс и Софи Търнър.

Вижте повече фотоси от събитието, на което Кит се появи с чисто нова визия в галерията ни ТУК

 Кит Харингтън Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР