В последния епизод на популярния подкаст зад Океана - MeSsy,

...
В последния епизод на популярния подкаст зад Океана - MeSsy,
Коментари Харесай

Кристина Апългейт за анорексията: Исках костите ми да са по-слаби!

В последния епизод на известния подкаст зад Океана - " MeSsy ", Кристина Апългейт споделя искрено за хранителното си разстройство по време на фотосите на „ Женени с деца “ като млада.

 кристина апългейт Getty Images

Носителката на премия „ Еми “ си спомня, че майка й я е присъединила в Weight Watchers, когато е била единствено на 15. „ Тя постоянно е била спортна “, споделя актрисата за майка си, която също е имала проблеми с облика на тялото си, които довеждат до тежко хранително разстройство.
 Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си

Актрисата от " Dead to Me ", която през днешния ден е на 50 години сподели, че е била способна да изяде единствено пет бадема дневно, а в случай че хапне шест, ще плаче и ще откаже да напусне дома си. „ Това остана с мен години, и години, и години “, споделя тя. Поглеждайки обратно към ролята на Кели Бънди в „ Женени с деца “, Апългейт означи, че нейна е била концепцията да носи разголените тоалети, които демонстрират тялото й.
 Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините  Чаровницата на Холивуд: Как се промени Дженифър Гарнър през годините
Апългейт споделя, че е отказвала да се храни на снимачната площадка, което тревожи екипа доста. Тя си спомня и, че отделът за костюми е трябвало да вземе панталони, които са с размер 0 през втория сезон, тъй като предходните са й прекомерно огромни.
 Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините  Британската перла на Холивуд: по какъв начин се промени Кийра Найтли през годините
Едва години по-късно актрисата осъзнава, че има проблем. „ Седях на тоалетната и видях единствено кости и това ме изплаши до гибел “, сподели Апългейт. През 30-те си години Апългейт стартира да се храни обикновено и съумява да се оправи с този проблем.
 10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално  10 звезди, които напуснаха Холивуд, с цел да работят нещо нормално
Наскоро Кристина споделя и за други свои здравословни проблеми, като през 2021г. разгласи, че страда от множествена склероза и се появи на премиите " Еми " с бастун. Как се е трансформирала актрисата през годините от " Женени с деца " до през днешния ден - наблюдаваме в глаерията ни!
 Кристина Апългейт за анорексията:  Кристина Апългейт за анорексията:  Кристина Апългейт за анорексията:  Кристина Апългейт за анорексията:
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР