Звездата от хитовия сериал Приятели Матю Пери ще премахне злобните

...
Звездата от хитовия сериал Приятели Матю Пери ще премахне злобните
Коментари Харесай

Матю Пери ще редактира автобиографията си заради подигравки с Киану Рийвс в нея

Звездата от хитовия сериал " Приятели " Матю Пери ще отстрани " злобните " препратки, отправени към артиста Киану Рийвс, които участват в автобиографията му.

Бъдещите копия на книгата на Пери ще бъдат изчистени от многократните насмешки по адрес на Рийвс. В нея на два пъти създателят пита читателите си за какво Рийс " към момента се разхожда " измежду живите, до момента в който " надарени " артисти като Ривър Финикс и Хийт Леджър към този момент не са измежду тях.

" Казах нелепост. Беше злобно от моя страна ", признава Пери.

Говорейки пред " Los Angeles Times ", той изяснява, че е загатнал името на Рийвс инцидентно, защото двамата живеели на една и съща улица. Той признава, че в действителност е " огромен почитател " на звездата от " Джон Уик ". Впоследствие Пери му се е извинил обществено за написаното и дава обещание, че " във всички бъдещи версии на книгата името му няма да участва ".

Автобиографията беше оповестена предходната година. В нея звездата от " Приятели " споделя за битката му с опиати и пристрастяването към тях през цялата му кариера. В нея той разказва Ривър Финикс, с който си партнира във кино лентата " Една нощ от живота на Джими Риърдън ", като талант, който е бил " доста напред " за времето си.

" Ривър беше хубав човек, от вътрешната страна и извън - прекомерно хубав за този свят, оказа се. Винаги наподобява, че в действителност надарените момчета умират. Защо такива мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, а Киану Рийвс към момента се разхожда измежду нас? ", написа Пери в книгата си.

Финикс умира през 1993 година на 23-годишна възраст след свръхдоза, а Леджър умря през 2008 година от инцидентно предозиране с медикаменти.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР