Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години,

...
Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сандански: Разединението в България вече взима застрашителни размери

" Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, към този момент има своите действителни измерения и то освен в България. Това, което става в Европа, е пъклен притеснително. Омразата на никоя нация не е донесла нищо позитивно. Разединението в България към този момент взима застрашителни размери. И колкото и да се поддаваме на страсти, естественото е да се откри общ език - сред политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ постоянно е била в единството и мотивацията да съзидаваме! "

Това разгласи пред симпатизанти на ГЕРБ в Сандански водачът на партията Бойко Борисов, който откри акцията в Благоевградска област.

Според него " с помощта на трите години ръководство на " Промяната " имаме единствено 3% асимилиране от Плана за възобновяване и резистентност от милиардите, които си стоят в Брюксел. "

" Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство през тези три години. Защо не одобриха ПВУ и в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? 4 партии бяха в коалиция. ГЕРБ били отговорни за регулаторите-защо държавното управление на Петков не ги смени? ", попита Борисов.

" Единствените, които имаме право да приказваме за Еврозона, сме ние - още преди 3 години щяхме да сме там. Хората стартират да държат и ГЕРБ виновни за безобразията, които са правени. Обраха ни - милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на транспортно средство - по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа - отново е съветски, само че с 30% по-скъп! ", сподели още водачът на ГЕРБ.

И напомни, че " извънредно значим геостратегически план е АЕЦ " Козлодуй " с двата нови реактора по американска технология, а строител е " Хюндай ".

" Спасихме Маришките централи. Във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и запаси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент ", добави Борисов.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР