Британският експерт криминолог Скот Родър оцени автентичността на видео, заснето

...
Британският експерт криминолог Скот Родър оцени автентичността на видео, заснето
Коментари Харесай

Известен криминолог потвърди автентичността на ВИДЕО с извънземни

Британският специалист криминолог Скот Родър оцени достоверността на видео, снимано преди година в Лас Вегас (САЩ).

Видеото, което притегли публичното внимание, е направено инцидентно от служител на реда, който при наблюдаване в региона забелязал синя топка, която лети в небето. НЛО-то е забелязано в 23:50 часа.

Служителят на реда снимал подозрителния обект на камерата на телефона си, а локалните поданици същия ден в обществените мрежи описаха за появяването на извънземни. Хората настояват, че са видяли хуманоиди с големи очи.

Според Daily Mail извънземната „ поява “ се е случила късно вечерта на 30 април. Сигналът за нашествието е подаден в 00.29 ч. от американец, който се обадил в полицията. Според мъжа " нещо извънземно " се е приземило покрай къщата му.

Почти 40 минути по-късно той споделил на полицията, че има видео на създанието в задния двор, както и на паднало НЛО. Обаждащият се разказва извънземни, които наподобяват надалеч от хората.

И по този начин, съгласно него височината на хуманоидите е била 2 метра 50 см, те са имали „ големи блестящи очи “, повтори той няколко пъти.

„ Все още е тук. В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е смешка, това е... Ужасени сме. Те са доста огромни, съвсем три метра. Приличат на извънземни... И огромна уста. Те имат блестящи очи и не са хора. Това 100% не са хора “, сподели той.



Екипът, който дойде на мястото обаче, не откри нито НЛО, нито гости, макар че всички очевидци бяха трезви. Организирано е видеонаблюдение.

Заснетото видео е оценено от криминолога Скот Родър, той счита видеото за достоверно. Както  съобщава KTLA5, специалисти прегледали фрагментите и не разкрили признаци на операция, като заключиха, че това е истинският запис.

„ Опитахме се да го разобличим, да забележим, че има нещо добавено там. Но всички наши инспекции потвърдиха достоверността му “, сподели Родър.

С помощта на специфични стратегии неговият екип изследва и придвижването на сниманите обекти и отбелязва, че главата на непознатия се движи дружно с тялото, а не е обособена част, както се вижда от фрагментите. Също по този начин не е доказана версията, че извънземното е сянката на светлината от фенерче.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР