Звездата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с

...
Звездата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с
Коментари Харесай

Български актьор изпадна в тежка депресия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)

Звездата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с петия си брачен партньор – Андрей Стоянов, съветски артист от български генезис.

Двамата подписаха брак предходната година в Италия, след което се венчаха в Кипър. 33-годишната Беркова твърдеше, че новият й брачен партньор е съвършен и добре се схваща със сина й, само че по този начин и не съумя да избави брака си с него, оповестява организация „ Блиц “. „ Ние се разведохме с Елена. По думите на брачната половинка ми животът й с мен бил нетърпим. Очевидно съм тежък темперамент, атрофиран ерген. Но Бог ми е очевидец какъв брой доста се стараех. Поставих фамилията си преди всичко, грижех се за нея, само че не ми провървя “, споделя Андрей Стоянов.

Той признава, че раздялата му с Елена била извънредно тежка.

„ Сега всякога се опасявам да чуя най-тежкия въпрос – къде е Елена. В мен са се събрали пустота и самотност, само че би трябвало да оцелея “, признава Стоянов, който не крие, че е изпаднал в тежка меланхолия след раздялата.
 Български артист изпадна в тежка меланхолия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)
 Български артист изпадна в тежка меланхолия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)
 Български артист изпадна в тежка меланхолия след развода си със знойна порнозвезда (СНИМКИ 18+)

За първи път Беркова се омъжва през 2000 година, бракът й изкарва три години. Вторият мъж на порноактрисата е предприемач, по-възрастен с 30 години от нея. На третия си мъж, стриптизьор Беркова ражда наследник, четвъртият й фаворит изчезва преди няколко години без никаква новина.

Миналата година Беркова стана следващата дама, която разгласи желание да се кандидатира за президентските избори в Русия следващата година. Брюнетката от северозападния град Мурманск, която по-рано се бе пробвала и на кметските избори в Сочи, разгласява видеоклип в профила си в Инстаграм с новите си упоритости.

Беркова дава обещание да вкара смъртно наказване за полов тормоз, защото й омръзнало от хора като холивудския продуцент Харви Уайнстийн. В “програмата ” й влизат стягане на разпоредбите за бракоразвод при подаване на молба от мъжа, въвеждане на полово образование в учебните заведения и възбрана за носене на поли, по-дълги от 40 см.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР