Звездата ни в тениса Цветана Пиронкова заяви пред БНТ, че

...
Звездата ни в тениса Цветана Пиронкова заяви пред БНТ, че
Коментари Харесай

Пиронкова: Студът прави топките тежки и влажни

Звездата ни в тениса Цветана Пиронкова съобщи пред Българска национална телевизия, че чака с неспокойствие мача от втория кръг на " Ролан Гарос " против Серина Уилямс. Тя също по този начин добави, че огромен проблем за всички състезатели е фактът, че шампионатът се организира през октомври, когато времето е влажно и студено.

Пиронкова също по този начин разяснява и успеха си в първия кръг на конкуренцията против Андреа Петкович.

" Следващият мач се обрисува да бъде още по-труден. Срещу Серина изискванията ще са разнообразни. Турнирът е друг. Всеки мач е нов. Това е моят метод. Очаквам дуела с неспокойствие. Андреа постоянно ще бъде сложен конкурент. Тя е играч с доста опит и доста добра игра, която ме е затруднявала в предишното много. Мисля, че направих добър мач. Започнах добре. Тя съумя да се върне с пробив. Поддържах едно положително равнище, а това ме докара до успеха ".

" Предизвикателство е " Ролан Гарос " да се организира през октомври. Времето е студено и влажно. Това несъмнено е проблем, както за самите кортове, по този начин и за топките, тъй като стават доста тежки. Трябва да се пригодим. Нали за това сме експерти. В този мач се оправих. За идващия се надявам да не вали. Може би няма да се стопли, само че най-малко да не е толкоз влажно ", изясни Цвети пред камерата на Българска национална телевизия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР