Звездата на не успя да вземе участие при снощната победа

...
Звездата на не успя да вземе участие при снощната победа
Коментари Харесай

Неймар: Това е в топ 3 на мачовете, в които ми се искаше да играя

Звездата на не съумя да вземе присъединяване при снощната победа с 4:1 над в Шампионската лига, само че това не му попречи да разяснява мача и представянето на своите съотборници чрез Туитър.

Преди да стартира мача Неймар изрази съжалението си, че няма да може да бъде измежду тези на терена поради своята травма. “Това е в топ 3 на мачовете, в които най-вече ми се искаше на играя”, разгласява той.
Top 3 dos jogos que eu mais queria jogar
— Neymar Jr (@neymarjr) По-късно бразилецът разяснява дузпата, посредством която Барселона поведе в резултата. “Тази дузпа е смешна”, написа той, само че единствено секунди по-късно изтри въпросната обява.
He deleted it seconds later
— ESPN FC (@ESPNFC) Нападателят също по този начин изпадна във екстаз от трите гола на в дуела. “Мбапе ИГРАЕ МНОГО….. ХЕТТРИК на моето момче”, написа той.
Mbappe JOGANDO MUITO..... HAT-TRICK do meu menino
— Neymar Jr (@neymarjr) След края на срещата Неймар не пропусна да поздрави целия тим и по-специално. “Какъв мач за отбора, всички се оправиха доста добре. ПАРЕДЕС е звяр, ТОП ИГРАЧ”, разгласява той.
Que partida da equipe, todos muito bem PAREDES um monstro, CRAQUE
— Neymar Jr (@neymarjr) “Голям вторник…победа на ПСЖ и напускането на Него Ди (участник в “Биг Брадър Бразилия” - б.р.), какъв ден, приятели”, добави някогашният състезател на Барселона.
Terça completa hein... vitória PSG e a saída do nego di que dia amigos
— Neymar Jr (@neymarjr) Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Барселона 1:4краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР