Звездата на Ливърпул – Мохамед Салах, говори преди последните два

...
Звездата на Ливърпул – Мохамед Салах, говори преди последните два
Коментари Харесай

Салах проговори за Сити и Реал: Вълнуваме се, надявам се Сити да сгреши

Звездата на Ливърпул – Мохамед Салах, приказва преди последните два публични мача на „ алените “ до края на този сезон. В тези две срещи мърсисайдци имат късмет да прибавят още два трофея през акцията, с цел да оформят невиждан квадрупъл в историята.

За да се случи това, Манчестър Сити би трябвало да сбърка при семейството си на Астън Вила, а Ливърпул да завоюва против Уулвърхемптън, което ще донесе купа №20 на Англия в историята на клуба, а 6 дни по-късно „ алените “ от Мърсисайд ще се изправят във финала на Шампионска лига против Реал Мадрид в Париж.

Салах си пожела Сити да сбърка против „ виланите “ и разкри за вълнението в съблекалнята на тима преди решителните последващи дни пред играчите на Юрген Клоп.

„ Всички си приказваме в съблекалнята и всеки един от нас се вълнува. Бяхме в сходна обстановка преди две години и те завоюваха купата. Всички в този момент сме оптимисти, защото от нас зависи да си спечелим последния мач. След това ще забележим какво се случва в останалите срещи “, сподели Салах пред bein Sports.

“Пожелавам си Сити да приключи наедно или да загуби, с цел да спечелим купата. Финалът с Реал Мадрид ще бъде доста сложен, защото този тим завоюва против съвсем всички мощни тимове. Тази среща също носи голямо неспокойствие и се надявам да я спечелим. Когато споделих, че желая да се надигнем против испанците на финала, не съм желал да ги обидя, в противен случай. Говоря за най-здравият тим в историята на Шампионска лига “, разяснява още египетският нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР