Звездата на леката ни атлетика Ивет Лалова бе с най-голям

...
Звездата на леката ни атлетика Ивет Лалова бе с най-голям
Коментари Харесай

Ивет и Мирела чакат световното в Доха

Звездата на леката ни атлетика Ивет Лалова бе с максимален принос за националния тим в шампионата за Купата на Европа, Дивизия 2, откакто победи в спринтовете на 100 и 200 м и бяга в щафетата на 4х100 м, приключила III на шампионата във Вараждин, Хърватия. " Аз се веселя, че целият тим запазихме своето място в тази лига и след две години ще се борим още веднъж за същата позиция ", разгласи Ивет в предаването " Здравей, България " по Нова тв. Според нея надпреварата е минало прелестно макар горещините в Хърватия. Лекоатлетката сподели още, че не планува отмора скоро, а чак след Световното състезание в Доха, Катар. " Но аз съм привикнала да не почивам ", разгласи Ивет.

Олимпийската, международна и европейска вицешампионка Мирела Демирева също завоюва победа за България на Европейското отборно състезание, откакто победи във Вараждин с 1,94 м в скока на височина.

" Това беше главната цел - да стана първа и да взема оптимален брой точки за тима. Бях много обезпокоена, това съревнование постоянно е мъчно за мен. Справих се, доста ми харесаха опитите. Чувствам се във форма. Чувствам се все по-здрава, а и върших опити над 2 метра, което е суперяко. Радвам се, че сезонът е дълъг, тъй като имам време да развия капацитета си. Надявам се, че тази година ще направя едно хубаво персонално и публично и действително ще прелетя над двата метра ", сподели Демирева пред бТВ.

Световният шампионат на спортистите в Доха, Катар, е от 27 септември до 6 октомври. Дотогава на Ивет и Мирела предстоят стартове от шампионатите в Диамантената лига.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР