Звездата на Каляри - Жоао Педро заяви, че е изключително

...
Звездата на Каляри - Жоао Педро заяви, че е изключително
Коментари Харесай

Звезда на Каляри: Да подпиша нов договор е все едно, че вкарвам моя седми гол през сезона

Звездата на Каляри - Жоао Педро съобщи, че е извънредно благополучен от удължаването на договора си със сардинци. Вчера публично играчът подписа нов договор, а през днешния ден показа своето мнение за случилото се. Спекулации свързваха Педро с прекосяване в Аталанта още през лятото, само че в този момент футболистът постави завършек на всички клюки след подписването на новия договор. Ето какво съобщи той.

„ Да подпиша нов контракт бе все едно, че означавам своя седми гол. Хората непрекъснато приказваха за моето бъдеще, а аз желаех да приказвам на терена с изявите си. Не е нужно да споделям какво значи Каляри за мен. За мен е чест да пребивавам тук “, разяснява футболистът.

„ Чувствам се като вкъщи си тук. Децата ми порастват тук и това е прелестно. Аз просто давам всичко от себе си за клуба, това е доста значима година за нас. Изобщо не е шанс, че сме толкоз напред в класирането, просто работим настойчиво и се трудим. Когато си толкоз нагоре в таблицата, това носи напрежение, само че това е приятна страст за всички в тима. Срещу Фиорентина ни чака сериозен тест, само че аз към този момент няколко пъти съм вкарвал против тях. Подготвяме се за мача и излизаме да спечелим “, приключи изказването си 27-годишният атакуващ полузащитник.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР