Звездата на Байерн Томас Мюлер няма да забрави 33-тия си

...
Звездата на Байерн Томас Мюлер няма да забрави 33-тия си
Коментари Харесай

Грабеж помрачи победата на Байерн над Барселона и рождения ден на Мюлер

Звездата на Байерн Томас Мюлер няма да не помни 33-тия си рожден ден през вчерашния ден, в който претърпя победа над Барселона на „ Алианц Арена “ и обир в личния му дом по време на мача от Шампионската лига.

В. „ Билд “ разкрива, че в къщата на нападателя са проникнали незнайни взломаджии към 22 часа нощес тъкмо по време на мача с Барселона. 

Полицията удостовери, че са откраднати пари в брой, бижута и полезности на обща стойност към половин милион евро.

Все още няма диря от крадците, като капитанът на Байерн научи за събитията малко след последния съдийски сигнал и напряко се прибра у дома. 

Това изяснява и за какво Мюлер не даде никакви изявленията след мача. Официално от Байерн оповестиха, че неочакваното овакантяване на техния футболист се дължи на " частна среща ". 

Снощи към 22:00 ч. посредством алармен център в полицията е получен сигнал за обир в еднофамилна къща в община Отерфинг, заради което няколко патрула са се насочили към парцела, с цел да го ревизират. 

Докато дойде първия патрул, минимум двама незнайни причинители избягаха през градината и изчезнаха в тъмното. 

Служби за незабавна помощ, както и водачи на служебни кучета и полицейски хеликоптер бяха вдигнати за интензивно търсене на избягалите крадци, несполучливо досега.

" Телеграф "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР