звестните личности печелят милиони от своята дейност - независимо с

...
звестните личности печелят милиони от своята дейност - независимо с
Коментари Харесай

Звездите, които взеха много пари заради клевета

звестните персони печелят милиони от своята активност - без значение с какъв тип изкуство се занимават. Оказва се, че някои от тях са спечелили голяма сума пари след правосъдни каузи.

От канала във описват кои са те:

1. Том Круз

През 2003 година Том Круз осъди порно артист за клюка. Въпросният мъж твърдеше, че е имал любовна връзка с Круз и връзките им са съдействали за развода му с Никол Кидман. Том Круз завоюва делото и 10 млн. $.

2. Скарлет Йохансон

През 2014 година актрисата влезе в съда против френски публицист, който е получил ентусиазъм от нея за една от книгите си. Главният персонаж в книгата му е жена, която има десетки любовни афери. Йохансон го упрекна в клюка и изиска обезщетение от 50 000 $. Макар и да завоюва делото, Скарлет получи единствено 2500 $.

3. Кийра Найтли

През 2007 година актрисата заведе дело против английския таблоид Daily Mail, защото в една от публикациите си за анорексия, те са употребявали нейна фотография. След края на делото Найтли завоюва 3000 $.

4. Мерилин Менсън

През 2013 година музикантът осъди за клюка жена, която твърдеше, че е омъжена за него. Освен това тя твърдеше, че той я преследва, поради него са умряли двете ѝ котки и я наскърбява, тъй като е афроамериканка. Жената загуби делото и заплати на Менсън 50 000 $.

5. Кейти Холмс

Актрисата осъди канадския онлайн уебсайт за вести The Star за 50 000 $, откакто те разгласиха публикация, в която настояват, че тя е наркозависима.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР