Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.

...
Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време.
Коментари Харесай

Много слънце и по-високи температури, по-студено ще бъде на морето

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. След обяд основно в планинските региони ще превали. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 20° и 25°, по-ниски по Черноморието.

През идващото денонощие, обаче валежи ще има още веднъж на доста места. В планинските региони в Западна България преваляванията ще са краткотрайно интензивни, а в Югозападна България е допустимо и да прегърми.

Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 27°. След обяд тук-там по Южното Черноморие също ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са от 16° до 19°.

Валежи ще има и в планините , краткотрайно интензивни и с гръмотевици ще са в западните масиви. След обяд преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър.

През идващите дни ще има и слънчеви часове, само че на доста места и краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще има и условия за градушки. Температурите ще се покачат и във вторник оптималните ще бъдат сред 24° и 29°.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР