Зрелищното бягство от Централния софийски затвор на Владимир Пелов и

...
Зрелищното бягство от Централния софийски затвор на Владимир Пелов и
Коментари Харесай

Правят филм за бягството от Софийския затвор на Пелов и Колев

Зрелищното бягство от Централния софийски затвор на Владимир Пелов и Радослав Колев през април предходната година ще се трансформира във филм. Сюжетът, който дни наред беше първи в новинарските излъчвания, към този момент е заимстван за игрална версия - " Заедно без теб ".

Чистачката, която опита да спре бегълците в действителността, няма да бъде героиня във кино лентата - това споделиха пред Боряна Черганова режисьорът Димитрис Георгиев и косценаристът Марий Росен.

Това ще е късометражен 27-минутен филм. Авторите се базират върху изнесените от медиите обстоятелства и ще надграждат с художествена небивалица - съотношението ще е 50:50.

Снимките стартират на 19 март издадоха особено за Българска национална телевизия създателите, като опровергават изнесената в интернет пространството информация, че филмът ще се снима единствено в чужбина.

Дали финалът на кино лентата ще се застъпи с бъдещи разкрития по бягството и ще се разкрие ли къде се намира сега Радослав Колев вижте в директното включване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР