Зрелищен дуел предстои във „Фермата“ тази неделя, след като дърводелецът

...
Зрелищен дуел предстои във „Фермата“ тази неделя, след като дърводелецът
Коментари Харесай

Станислав дръпна Гечо за втори дуелист

Зрелищен двубой следва във „ Фермата “ тази неделя, откакто дърводелецът Станислав избра против кого да се изправи на арената. Горския от Самоков уточни Гечо като собствен съперник в борбата за оцеляване.

Белгийският бежанец е най-възрастният участник, само че показва впечатляваща мощ и умения за годините си. Освен, че впечатли и младите дами в шоуто с съвършено тяло, Гечо нашумя още при започване на предаването с индианските си черти, поради които постоянно е именуван и Винету. „ Дъртио “, както постоянно го майтапят фермерите, към този момент стреснал Станислав с бързината си. „ Преди няколко дни играхме на жмичка, не мога да го стигна, като газела е “, изясни посоченият за един от най-подготвените за финала участници.

„ Ще го нарека с името „ Диамант “. Защото той е най-ценният във фермата, най-скъпият във фермата, най-здравият, най-важният и всички ще го запомнят. Той е доста корав и здрав, дали ще ме прати у дома – това е божа работа “, добави Горския.

Мъжкият двубой във „ Фермата “ към този момент провокира доста кавги измежду мъжете, тъй като всички скочиха на фермера на седмицата Калоян поради това решение. Според тях считаният за новобранец първоначално танцьор, се добрал съвсем до финала с помощта на страдание и тъй като в никакъв случай не взимал страна в разногласията в шоуто.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР