Зорница Петкова е името на новата Кралица на Бургас“ за

...
Зорница Петкова е името на новата Кралица на Бургас“ за
Коментари Харесай

Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас

Зорница Петкова е името на новата „ Кралица на Бургас “ за 2023 година Блондинката пребори конкуренцията на още 13 хубавици нощес в Летния спектакъл. Короната ѝ сложи миналогодишната победителка Йоанна Стефанова.



Зорница е на 24 години. Висока е 172 см, зодия Скорпион. Учи бизнес администрация. Развива се професионално в частния бранш – в областта на туризма. Нейният лозунг е „ Винаги следвай фантазиите си “.



Русокосата хубавица ще има опция да показа Бургас в националния конкурс за хубост „ Мис България “, който по традиция се организира през есента в столицата. Освен това тя ще получи контракт с известния продуцент и управител бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios – Гаел Бонел Санчез, който беше в журито на „ Кралица на Бургас “.



16-годишната Виктория Ангелова стана „ Лице на публиката “. Тя бе определена от феновете, които с овации дефинираха коя от претендентките да се окичи с тази премия. 173-сантиметровата дама е зодия Стрелец.



За първи път по време на „ Кралица на Бургас “ бяха оповестени имената на девойките, които ще показват Созопол и Несебър в националния конкурс „ Мис България “. Това се наложи, откакто тази година не бяха извършени съревнования за хубавици в техните градове.

18-годишната Никол Димитрова ще показва Созопол на „ Мис България “. Високата 179 см хубавица работи като модел и се е изявявала в разнообразни фешън ревюта.

Несебър ще бъде показан от 17-годишната Емилия Иванова. Тя е висока 178 см. Възпитаничка е на Математическата гимназия в Бургас.

Участничките в „ Кралица на Бургас “ дефилираха в четири тура, представяйки дрехи на разнообразни фешън марки.

В журито беше Ирина Папазова – шефката на организация „ Интерсаунд “, лицензиант на състезанието „ Мис България “. До нея седяха „ Мис България 2022 “ Александра Кръстева и „ Мис Планет 2021 “ Сара Младенова. Сред мъжете в журито бяха „ Мистър Планет – България 2023 “ Калоян Милков и дизайнерът Стоян Радичев. Красавиците оценяваше и участничката във втория сезон на телевизионното риалити „ Ергенът “ - Ивелина Иванова, която е художник и дизайнер на дамски аксесоари.

Водеща на събитието беше Пепа Костадинова. За положителното въодушевление на публиката сред туровете се погрижиха оперната певица Веселина Тодорова и девойките от танцова школа „ Естрела “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР