Зодията в повечето случаи играе ключова роля в оформянето на

...
Зодията в повечето случаи играе ключова роля в оформянето на
Коментари Харесай

Какво да очаквате от един мъж в леглото според зодията

Зодията в множеството случаи играе основна роля в оформянето на характера на нейните представители, а в това време и половия им характер и желания в леглото. Има потребни астрологични препоръки, с цел да сте наясно какво да очаквате от един мъж, когато става въпрос за фамилиарност.

Овен

Мъжете Овен обичат да се хвалят – те несъмнено ще ви кажат за високото равнище на полови умения съвсем в първите пет минути от срещата. Но като предписание сходни хвалби имат основателна причина.

Телец

Телците възприемат секса като естествена потребност на тялото – и не са подготвени да го чакат много дълго. В същото време те избират да завладеят жена на стадии, написа struma.bg. Все отново, Телецът е общителен към дамата и изпитва откровена любов към колегата.

Близнаци

Близнаците, като предписание, пленяват с диалог – те са буйни към събеседника и се стремят да приказват с него на всяка тематика. Но в леглото тези мъже нормално заемат позицията на фен.

Рак

Най-чувствените любовници нормално са Раците. Те слагат своята жена на напред във времето, като се стараят тя да получи оптимално наслаждение по време на секс.

Лъв

Най-големите егоисти най-често се оказват Лъвовете. Те са очаровани не от жена, а от метода, по който наподобява до тях. Бъдете подготвени за фамилиарност с детайли на иго и вероятно насила.

Дева

Девите се грижат за една жена, както се грижат за себе си. Те са откровено уверени, че съвършеният им външен тип и безупречните обноски са нещо, без което нито една дама няма да им обърне внимание. В леглото тези мъже нормално са много закостенели.

Везни

Мъжете Везни заслужават да бъдат наречени главните борци за тъждество – най-малко в сантименталната и половата сфера. В секса Везните също се придържат към правилото на равенството – за тях е фундаментално значимо дамата да е толкоз добра, колкото и те.

Скорпиони

Ако не сте подготвени за постоянни секс маратони, стойте надалеч от Скорпионите. Тези мъже се отличават със пристрастеност и са напряко ненаситни. Те се радват на фамилиарност под всякаква форма.

Стрелец

Основната еротична фантазия на мъжете Стрелци е всяка държанка да остане най-хубавият сътрудник в живота им. належащо е да се знае, че те възприемат сериозната връзка като посягане върху персоналната независимост.

Козирог

Козирозите може да се смятат за скромни, само че в реалност това надалеч не е по този начин. Мъжете от тази зодия имат големи полови потребности и невероятна жадност за опити.

Водолей

Водолеите са огромни мечтатели. Дори и в случай че са във връзка и се увлекат от друга дама, нещата няма да надвишават лиричните мечти. Но на техния сателит те на драго сърце тестват всички хрумвания, които им хрумнат – най-много и много сантиментални.

Риби

Рибите са най-двусмислените в съкровен въпрос. Те нямат присъщ знак за желание, само че всеки от мъжете Риби е кадърен да изненада дама с екстравагантни пристрастия. Или ще установите, че вашият ухажор е разгорещен последовател на класиката и даже нова поза ще бъде възприета с неприязън от него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР