Знаменита крава-джудже, която стана сензация в Бангладеш, спечели посмъртно признание

...
Знаменита крава-джудже, която стана сензация в Бангладеш, спечели посмъртно признание
Коментари Харесай

Посмъртно крава-джудже влезе в Книгата на рекордите на Гинес

Знаменита крава-джудже, която стана сензация в Бангладеш, завоюва посмъртно самопризнание за това, че е била най-ниска на планетата, заяви Агенция Франс Прес.

Това става седмици след преждевременната кончина на Рани, висока единствено 50,8 сантиметра. Тя беше сензация в интернет и десетки хиляди хора посещаваха фермата, в която живееше отвън Дака, с цел да зърнат дребната крава.

Но тъкмо откакто притежателите й аплайваха за Книгата на върховете на Гинес, на 19 август огромното като популярност и малко като растеж добиче ненадейно умря.

Собственикът на кравата Кази Мохамад Абу Суфиан съобщи, че е получил имейл в понеделник от Световните върхове на Гинес, в който се споделя, че молбата за Рани е призната.

Изявление на уеб страницата на Гинес удостовери статута на дребната бутанска крава със международен връх, побеждавайки предходния собственик, индийска крава на име Маникям, която се „ извисяваше “ на 61 сантиметра.

" Изпратихме няколко видеоклипа на Рани в сходство с предписанията на Рекордите на Гинес. Изпратихме и отчета за гибелта на представителите на Гинес, с цел да видят, че няма нищо извънредно в нейната гибел ", сподели Суфиан пред Агенция Франс Прес.



Суфиан сподели, че е изпратил и медицинските картони на Рани на Гинес, откакто били запитани дали е получила хормонални инжекции.

" Имаме смесени усеща, откакто Рани получи признанието. Щастливи сме, че тя получи заслужените почести. Но в това време сме доста тъжни, тъй като тя към този момент не е измежду нас ", сподели Суфиан. „ Нейният гледач избухна в рев незабавно щом му съобщихме новината. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР