Знак на щастието, веселието и екзотиката. Винаги готов за ново

...
Знак на щастието, веселието и екзотиката. Винаги готов за ново
Коментари Харесай

Тази зодия има най-много късмет в живота: Винаги е готова за ново приключение с блестяща усмивка на лицето

Знак на щастието, веселието и екзотиката. Винаги подготвен за ново премеждие с блестяща усмивка на лицето. Нему са отворени всички порти и нито едно затруднение на пътя не може да го спре. Разбира се, че става дума за Стрелеца. Планетата, която ръководи този знак е Юпитер - планетата на силата, триумфа и щастието.

Стрелецът е огромен фен на положителната храна, питиета и музика. Той е безконечен герой против несправедливостите, а другарството съставлява значим сегмент от живота му. Неговият млад дух се добавя от красивия външен тип и спортната му фигура. Стрелецът наподобява на благородник и оттова произтича интереса му за благородни спортове като тениса. Въпреки че се грижи с почитание към обичайните полезности, той от време на време знае да бъде бунтовник и не се води сляпо по общоприетите морални правила. Благодарение на своя спортен дух постоянно печели многочислени награди, медали и оценки.

Сътрудничеството с други хора не е тъкмо най-хубавата му страна, тъй като знае да бъде непоколебим и комплициран. Понякога знае и да санкционира, в случай че настояванията му не са изпълнени напълно. За този хедонист по природа няма по-голямо наказване от неналичието на време и пари. Целите и желанията на тази зодия са в действителност огромни, само че постижими.

Сред представителите на тази зодия са музикалните митове като Франк Синатра и Тина Търнър, чийто реализиран триумф към момента продължава и оставя следи. Стрелецът мощно има вяра в себе си и своите качества, а добре знае се, че който има мощна религия всички порти се отварят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР