Знаете ли защо сме тук заедно? Защото в 23-ти района

...
Знаете ли защо сме тук заедно? Защото в 23-ти района
Коментари Харесай

Кирил Петков и ген. Атанас Атанасов: Няма да делим, двамата сме първи

„ Знаете ли за какво сме тук дружно? Защото в 23-ти региона – най-големият в България и най-демократичният, Кирил Петков е първи в листата, а аз съм втори ” разгласи в ефира на Нова телевизия ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “.

„ Няма да го разделяме и двамата ще сме първи, или двамата ще сме втори ”, добави генералът.

Атанасов сподели, че нощес председателския съвет го е пратил да бъде лидер на листата в Кърджали. После той се развълнува и даде образец:

„ Водещият претендент на Демократична България в Благоевград Иван Димитров като разбра, че предлагаме Георги Ганев излезе с декларация и сподели, че си отстъпва мястото, тъй като Ганев е необходим. Такива ходове на себеотрицаия демонстрират зрялост. Не е въпросът в личността и идеята ”.

Мартин Димитров ще води листата в Русе. „ Никой не схваща. Ние си подава ръка ”, добави Кирил Петков.

Той изрази убеденост, че обединяването им ще бъде първо на изборите на 2 април с над 121 депутата.

„ Днес и земеделците ще се причислят към нас. Ставаме общо осем партии. Социолозите не могат да измерят тези данни “, съобщи той.

Кирил Петков съобщи, че към обединението Политическа партия – Демократична България са се включили Български земеделски народен съюз и „ Обединени земеделци “, както и доста цивилен организации.

Над 100 организации подписаха нашата книга с дела. Всичко това става като вълна. На тези избори тази вълна ще направи ясното разграничаване, че България към този момент не може да остане по този начин и ще тръгнем напред. Въпреки сметките, които ни вършат, аз имам вяра, че ще имаме над 121 депутати. Сигурен съм, че ще бъдем първи, увери Петков.

Ще работим за влизане в еврозоната и Шенген, за промени в секторите опазване на здравето, обучение и сигурност. Обединяваме се с желанието за тази смяна. Убеден съм, че с всички тези сили можем да създадем позитивната стратегия за България. Заедно ще предложим държавно управление със мощна, положителна стратегия за хората. Ще представим тази стратегия в Народното събрание и имам вяра, че всеки, който има малко политическа логичност, не може да каже „ не “, ще бъде твърдо скъпо, сподели още Кирил Петков.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР