Знаете ли, че всеки човек има аура около себе си.

...
Знаете ли, че всеки човек има аура около себе си.
Коментари Харесай

Всяка зодия има ЦВЯТ на душата си, проверете кой е вашият

Знаете ли, че всеки човек има аура към себе си. Това езотерично разбиране е енергийното поле на всеки. То има друг цвят съгласно качествата на самия човек. Изобразява се като кръг към индивида в друг колорит. Цветът зависи от характера на индивида. Астрологията обаче също оказва въздействие. Ето за какво можем да кажем какъв цвят е вашата аура съгласно вашия зодиакален знак.

Овен – имате оранжева аура, тъй като живеете живота си пълноценно, вие сте водач, човек със мощна сила и безспорни качества.

Телец – вашата аура е жълта. Вие сте човек, който се вълнува от бъдещето си. Живее с лекост и ентусиазъм. Позитивна персона.

Близнаци – имате розова аура, тъй като сте отзивчива, лъчезарна и сензитивна персона.
Можем ли да предчувстваме събитията?
Случвало ли ви се е да си помислите за някого и в това време същият този човек да се появи? Въз основа на опити, извършени от 26 изсл...

Рак – вашата аура е в наследник цвят, тъй като ще със мощна вътрешен глас. Раздавате се за хората, доста великодушни и грижовни хора. Умни, интелигентни, изобретателни персони.

Лъв – кафява е вашата аура, тъй като мъчно пускате предишното да си отиде. Изпитвате компликация да продължите напред. Силни сте, само че от време на време се оставяте на страсти да ви завладеят.

Дева – вашата аура е алена. Вие сте мощен и самостоятелен човек, изцяло задоволен от своята компания. Справя се с живота си, целеустремени и амбициозни.

Везни – аурата ви е бяла, тъй като умеете да се балансирате. Духовна персона със мощна религия, която живее живота си уравновесено, с мир и естетика в душата си.

Скорпион – аурата ви е сива, тъй като сте цинични от време на време. Трудно се доверявате на хората и подхождате с недоверчивост. Трудно разкривате страстите си.
Доказаха съществуването на аурата
Японски откриватели от Токийския университет потвърдиха съществуването на аурата. С помощта на високочувствителна камера те са регистри...

Стрелец – аурата ви е в черен цвят, тъй като задържате завист и злоба в себе си и това ви носи отрицателни страсти. Трудно се освобождавате от тези страсти.

Козирог – вашата аура е зелена, имате мощна връзка с природата, усеща се добре посред зеленина и земя. Твърдо стъпили на земята хора, които обичат да оказват помощ на другите. Традиционалисти, които работят интензивно за реализиране на материална непоклатимост.

Водолей – вашата аура с цветовете на дъгата, тъй като сте цветни и жизнерадостни персони. Творческа натура, която има лечителски качества.

Риби – вашата аура е в виолетов цвят. Вие имате визия за живота си. Мечтатели сте, чувствителни и изобретателни. Не обичате измененията, любвеобилни и грижовни персони.

След като към този момент знаете какъв е цветът на вашата аура, може да разберете малко повече за себе си, за своите качества и дефекти. Може да развиете енергийното си поле, да се зареди с позитивна сила и да изчистите отрицателните страсти. Работете и станете по-добрата версия на самите себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР