Знаете ли, че някои продукти могат да се използват вместо

...
Знаете ли, че някои продукти могат да се използват вместо
Коментари Харесай

Храни, които може да използвате за почистване на дома си

Знаете ли, че някои артикули могат да се употребяват вместо почистващи артикули? Понякога оказват помощ за премахването на упоритите петна и упоритите замърсявания по-добре от химическите почистващи препарати. Още един плюс - те са постоянно на разположение - във вашия ледник или на кухненския рафт!
Включете тези почистващи препарати за петна и мазнини във вашия боеприпас за разчистване за страхотни резултати! Нека всеки ъгъл на дома ви свети със прохлада и непорочност.
 Как да организираме кухнята си в няколко лесни стъпки? Как да организираме кухнята си в няколко лесни стъпки?
На много хора им е мъчно да провеждат пространството в кухнята си и всички неща в него. В тази публикация ще дадем скъпи препоръки по какъв начин това...
Лимони. Ще ви помогне да премахнете мазнините и замърсяванията в микровълновата фурна, да премахнете свежите петна от постелките и да възстановите блясъка на месинга. Напръскайте сока върху петното или повърхността, оставете го да престои 15 минути, по-късно избършете повърхността с гъба и изплакнете с вода.
Сирене. Поставете огромна шепа прясно сирене в тясна ваза или бутилка с труднодостъпна нечистотия, прибавете малко топла вода и препарат, покрийте гърлото с ръка и разклатете буркана няколко пъти.
Кетчуп. Този солен сос може да почисти медни предмети до искра и да полира - без смешка - вашата кола!
Сол. Благодарение на грубата си текстура солта ще помогне за премахването на петна от дъската, на която режете месо, или от плота, а също по този начин сполучливо ще отстрани изгорелите останки от чугунения тиган.
Орехи. Обелените им ядки са чудесни за маскиране на дребни пукнатини или драскотини в мебелите от дърво. Разтрийте тези зони с ядката на ореха, като оказвате лек напън върху повърхността на мебелите. Ореховата пулпа и маслото ще се оправят по-добре с пълненето на пукнатини от шпакловката.
 Да почистим дома от болест, крах и злословия – изцяло допустимо е Да почистим дома от болест, крах и злословия – изцяло допустимо е
Домът е място на мощ и отбрана от злонамерения външен свят. Между стените на дома всеки може да презареди силите си и да попълни запаса...
Лимонена киселина (кристална) може да се употребява за унищожаване на наслойка и петна в съдомиялната машина.
Горчица на прахуляк. Този на ниска цена артикул е отличен препарат за миене на съдове - отстранява доста добре мазнините..
Содата за хляб  е звездата на естествените почистващи препарати. Може да се употребява като повсеместен почистващ препарат за кухня. Разредената в топла вода сода за самун ще придаде искра на бижутата.
Оцет от бяло вино. Подобно на содата за самун, оцетът е мощен почистващ сътрудник. С него можете да измиете стъклата на прозорците до искра, да премахнете петна по килимите. Можете да добавите малко оцет към студената вода, с цел да изплакнете предметите след измиване, с цел да освежите цвета им и други
Внимание! Не използвайте оцет за разчистване на плотове от мрамор и гранит, каменни и каменни плочки, паркет, ютии, петна от пресни яйца по пода или железни повърхности, трева, мастило, кръв, петна от сладолед върху тъкани - по-добре е да употребявате специални  почистващи препарати за тях.
 6 трика за разчистване на дома 6 трика за разчистване на дома
Обичаме да ни е чисто, само че не обичаме да чистим – колкото и парадоксално да звучи, чистенето не е измежду обичаните занимания на хорат...
Водка. Ако след празненството в къщата към момента има незавършена водка, изсипете останалото в бутилка. Водката е потребна за стерилизация на дръжките на вратите, слушалките и можете да изплакнете кухненските кърпи в нейния разтвор. Може да се употребява и за заличаване на хром и порцеланови предмети като лампи и те ще блестят като нови.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР