Знаете ли, че лечението с този уникален материал се извършвало

...
Знаете ли, че лечението с този уникален материал се извършвало
Коментари Харесай

Излекувайте ставите с фолио. Поставете го по този начин!

Знаете ли, че лекуването с този неповторим материал се правило даже в античен Китай? Алуминиевото фолио се ползва върху биологично дейните точки на органите, които са заболели в пациента.

Ще ви кажем по какъв начин да употребявате фолиото и ще ви представим рецепта от античен Китай, с цел да се отървете от болките в ставите. Моята майка се пробвала сама – и резултатът не просрочен!

Всичко това се изяснява с обстоятелството, че фолиото има свойства с лечебна мощ. А точно: фолиото отразява биологичните полета на възпалението, като ги облъчва и болката изчезва.

Подробното изложение на този способ на лекуване е направено от Вилхелм Райх – лекар-психотерапевт. По този метод можел да лекува даже подагра, да не приказваме за остеохондроза и радикулит.

Лечение на ставите с фолио: рецепта и компрес

Ако коленете ви болят ги обвийте с фолио от лъскавата страна на възпаленото място.

Фиксирайте цялата конструкция на фолиото с бинт. Останете с компреса няколко часа. Много е комфортно да извършите това вечер след работа.

Буквално след 2-3 седмици ще почувствате по какъв начин болката е минала.

Вижте още: Язвата на стомаха се лекува благодарение на репей

Фолиото от дълго време се употребява в медицината.

Бъдете здрави и се пазете! Споделете публикацията с околните и приятелите си! Вероятно те също ще имат потребност от помощ!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР