Знаете как е в България - всяко чудо е за

...
Знаете как е в България - всяко чудо е за
Коментари Харесай

Славата може да е за три дни, но бизнесът е за години! Плеймейтките, които станаха бизнесдами

Знаете по какъв начин е в България - всяко знамение е за три дни, а славата даже и за по-малко. Затова доста хора, взели участие в какви ли не състезания и реалити планове изгряха и залязоха безусловно за месеци. Е, има и някои изключения.

Днес в действителност ще ви разкажем тъкмо за тези изключения и то що се отнася до участничките в емблематичния конкурс Miss Playmate. Това са модели, които съумяха да " впрегнат " славата си по извънредно сполучлив метод, а точно поставиха основите на свои лични бизнеси. 

Виж още: Луна шокира в Инстаграм с самопризнание: Махнах двете си плаващи ребра

Николета Лозанова

Няма по какъв начин да не стартираме точно с нея. Тя завоюва състезанието през далечната 2006 година, само че по-късно съумя да се задържи на върха на славата. Първо като рекрамно лице на разнообразни марки, а по-късно и като участник в реалити стратегия. Междувременно Николета Лозанова постави основите на собствен бранд за долни дрехи. Тя оферираше долни дрехи за всеки вид тяло. Но, както забелязахте, оферираше е в минало време. Наскоро тя се раздели със съдружниците си и даже се закани да си търси правата в съда, защото и до ден сегашен въпросното долни дрехи (и бански костюми) се продава с нейните букви. Сега обаче Николета се преориентира към козметиката и продава своя линия декоративна такава. 

Виж още: Лора Караджова сподели супер тяло след раждането! Певицата се върна към своето спортно занимание

Моника Валериева

Тя не завоюва купата. Всъщност се класира на трето място през 2011 година, само че точно фактът, че през днешния ден към момента е измежду известните плеймейтки, приказва, че си е " изиграла " добре картите. Моника Валериева също има собствен козметичен бранд, като продава всякаква декоративна козметика - червила, сенки, хайлайтъри. От уеб страницата ѝ човек може да си вземе даже изкуствени мигли или олио за тяло. 

Виж още: Известните българи, които кръстиха децата си в края на лято 2020

Златка Райкова

Само година след Николета Лозанова Златка Райкова завоюва емблематичния конкурс. Блондинката през днешния ден е горделив притежател на фешън бранд, като единствено преди няколко сезона разрасна производството и към този момент продава освен женско облекло, само че и мъжко. 

Виж още: Христа от " Игри на волята " е уверена: Децата ѝ ще се гордеят с нея! Каква е тя на открито шоуто?

Светлана Гущерова

Втората през 2009 година е най-новото попълнение на клуба на бизнесдамите измежду плеймейтките. През лятото на 2020 година тя показа своята линия домашно и спално долни дрехи. Цените в уеб страницата в действителност впечатляват, защото в случай че желаеме да си купим халат от нея да вземем за пример, би трябвало да броим над 100 лева. 

Виж още: Едно богатство на 6 годинки: Диляна Попова и Асен Блатечки честват рождения ден на сина си

Маги Бадер

Красавицата също е измежду колежките си по купа, стартирали фешън бранд. С облеклата си тя дава обещание изисканост и класа, които всяка дама би трябвало да има. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР