Знаем, че всичко се постига с много труд и постоянство,

...
Знаем, че всичко се постига с много труд и постоянство,
Коментари Харесай

Привлечете късмета в дома си с няколко ритуала със свещи

Знаем, че всичко се реализира с доста труд и неизменност, само че не можем да отречем, че не ни е необходим и щипка шанс, който да побутва събитията понякога.

Ала не постоянно имаме време да търсим четирилистни детелини или да харчим пари за скъпи (и съмнителни) талисмани за шанс.

Това обаче което можем да създадем елементарно е сами да си създадем ритуали за шанс, които хем ще привлекат благополучие към нас, хем ще ни оказват помощ и да… релаксираме.
 Направете това един път и ЖЕЛАНИЕТО ви ще се сбъдне Направете това един път и ЖЕЛАНИЕТО ви ще се сбъдне
Много са методите, посредством които да поканим Вселената да надникне в душат ни и да разбере кое е най-силното ни предпочитание, криещо се на това...

Точно по този начин! И това са ритуалите със свещи. Можете да употребявате каквито пожелаете свещи, най-добре е в случай че е ваша обичана свещ, която свързвате с и/или ви носи позитивни страсти.

Вижте няколко ритуала със свещ, с цел да превърнете дома си в магнит на шанс и се пазете от огъня!

1. Запалете свещ и минете през дома си произнасяйки: “Изгарям отрицателното, избавям място за щастието, шансът влиза в къщата ми! ”

2. Оставете свещ да изгори до дъно на прозореца и когато това стане отворете вратата и “поканете ” шанса да влезе в къщата.
 6 аромата на свещи за повишение на настроението и продуктивността (ЧАСТ I) 6 аромата на свещи за повишение на настроението и продуктивността (ЧАСТ I)
Ароматът е освен това от това, което си мислим: Той е врата към мемоари, прекарвания и страсти. Нашата сетивна система е обвързвана с ем...

3. Вечеряйте на свещти, с цел да притегляте разцвет на дома.

4. Със зелена или бяла свещ, завързана със зелена панделка, могат да се притеглят и пари. Запалете я, сложете монети към нея и кажете: “Свещта озарява пътя към благосъстоянието, умножава всяка монета по две. ” Поставете капка восък върху някоя от монетите и я оставете встрани, тъй че парите да остават в дома ви.

5. Можете да се отървете от неприятното в дома, като всеки член на фамилията мине със запалена свещ през всички стаи. Когато минавате около най-тъмните ъгли, когато свещта стартира да пука и пуши, казвайте: “Злото изгаря там, пропъждам го от къщата! ”, а по-късно проветрете пространствата.

Колкото по-често палите свещи в къщата, толкоз по-добра сила ще притегляте към нея. Прогонете тъжните мисли и вярвайте, че положителното идва към вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР