Зле се управлява кризата у нас, защото е политическа функция.

...
Зле се управлява кризата у нас, защото е политическа функция.
Коментари Харесай

Евродепутат: Зле се управлява кризата у нас, загубихме контрола над процеса

Зле се ръководи рецесията у нас, тъй като е политическа функционалност. Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ евродепутатът Иво Христов от групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите.
" В началото оповестиха, че се оправяме добре. Натрупа се публично напрежение и към Великден се отпуснаха ограниченията, тогава навлязохме в интервала „ Oсвободител “, тъй като носеше точки. Лятото напълно не се управляваше, в този момент загубихме надзор над процеса – измежду първите по смъртност поради вируса сме в Европейски Съюз “, добави Христов. Той изясни, че в Европейски Съюз няма повсеместен модел, а рецесията на всички места се ръководи опипом, тъй като е невиждана.
 Карантината раздели родители и учители Карантината раздели родители и учители
Окончателно обявеното отваряне на детските градини и ясли в София няма да се случи. Информацията удостовери столичният кмет Йорданка Ф...
Той разяснява и 5G и 6G мрежите, като изясни, че в Европейски Съюз още не е осъществена оценка на въздействието по какъв начин това ще повлияе на човешкото здраве и на околната среда. Според Христов обаче е значимо да се развива цифровата среда изключително в моменти като тези, свързани с пандемията и затварянето у дома.
Той разясни, че не трябва напредъкът да е за сметка на човешкото здраве, само че и че не поддържа тайни теории на хора, които намират зла предумисъл във всяко деяние и навръзват обстоятелствата съгласно паниката си. Евродепутатът разясни, че думата имат учените и те ще дадат своята оценка. Но те и до момента са изказали своите запаси по ред подхванати политики, валякът на вложителите взима връх обаче, разяснява Христов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР