Златка Райкова потвърди новината, че двамата с Карен Хачатрян стягат

...
Златка Райкова потвърди новината, че двамата с Карен Хачатрян стягат
Коментари Харесай

Златка Райкова стяга сватба наесен

Златка Райкова удостовери новината, че двамата с Карен Хачатрян стягат женитба през септември. Блондинката към този момент си е купила булчинска рокля от чужбина. Бъдещите младоженци поръчали брачните халки от първокласен френски бранд и ще им костват хиляди евро. За момента плеймейтката не издава повече детайлности към венчавката, само че се допуска, че ще спретне шумно празненство с доста посетители.

 

Макар русокоската да има няколко годежа зад тила си, за пръв път ще мине под венчило. Към момента тренира настойчиво във фитнеса, с цел да влезе в перфекта форма за сватбената гала. Припомняме, че преди 3 месеца тя стана майка за повторно, давайки живот на дребния Карен и към момента има да смъква сантиметри от талията си, макар че съвсем е съумяла да върне предходната си фигура. Именно заради тази причина венчавката била отсрочена за есента, когато и бебето ще е поотраснало, а тя ще се е възстановила изцяло.

 

За никого не е загадка, че Райкова има 3-годишен наследник от връзката си с Благо Джизъса. Според думите й някогашният футболист и победител в „ Сървайвър " не поглеждал дребния Благойчо, нито пък плащал прехрана. Сега Карен се занимавал главно с хлапето и се стараел да му обезпечава грижи и комфорт.

 

Тя доста искаше да си има щерка, с цел да я кръсти на майка си – Виктория, само че и второто й дете се оказа от мъжки пол.

Блондинката е разказвала, че в тийнейджърските си години не е била близка с родителката си, само че с времето съумели да стопят ледовете.

Родителите на плеймейтката се разделили, когато тя била 14-годишна, а след това отпътували да работят в чужбина.

 

В тази деликатна възраст Златка останала без контрол и почнала да се оправя сама в живота. Макар майка й ежемесечно да й изпращала пари, оттатък финансовата поддръжка на дребната Златка й липсвали прочувствената непосредственост и рамо, на което да се облегне. Години по-късно някогашната на Джизъса затоплила връзките и с двамата си родители.

 

Днес не съжалява, че животът й се стекъл по този метод, тъй като по думите й сложният интервал в предишното я е построил като човек и е калил характера й. Макар, че тогава кривнала от правия път и се забъркала с престъпно проявени мъже, тя съумяла да се откъсне от тези среди и през днешния ден желае да се показва като примерна майка и брачна половинка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян Благо Джизъса благой георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР