Златка Райкова и Благой Георгиев са поредните родни звезди, които

...
Златка Райкова и Благой Георгиев са поредните родни звезди, които
Коментари Харесай

Златка Райкова показа прелести по бански

Златка Райкова и Благой Георгиев са следващите родни звезди, които взеха решение да избягат от зимата в България. В момента двамата се намират на Малдивите и не стопират да споделят фрагменти от това райско кътче, ситуирано в Индийския океан.

Плеймейтката и футболистът са отседнали в 5-звездния комплекс Grand Park Kodhipparu, който се намира в атола Северно Мале. Предлага идилични вили с басейн на първа линия до плажа, а също наколни вили над водата, с пряк достъп до океана. Възможностите за отдих и развлечения включват уелнес процедури в СПА центъра, водни спортове и център за гмуркане, организиращ екскурзии, гмуркане с акваланг и други занимания. Гледайки фотосите на Златка и Благо в Instagram, несъмнено си изкарват прелестно там.

36-годишната Райкова разгорещи почитателите си, като показа секси фотоси по бански. Тя театралничи на плажа, демонстрирайки силиконовия си бюст и стегната фигура.

40-годишният Георгиев пък зарадва почитателките си, като също качи фрагменти от плажа, а съща по този начин малко клипче по какъв начин се поддържа във формата, до момента в който е на отмора.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР