Златан Ибрахимович беше предупреден от хирурга Фреди Фу Хо-кун да

...
Златан Ибрахимович беше предупреден от хирурга Фреди Фу Хо-кун да
Коментари Харесай

Хирургът на Ибрахимович го предупреди да не бърза със завръщането си

Златан Ибрахимович беше предизвестен от хирурга Фреди Фу Хо-кун да не прибързва със завръщането си в игра за Манчестър Юнайтед. Той скъса връзки в коляното по време на четвъртфиналния мач на " алените дяволи " от Лига Европа против Андерлехт, което на процедура постави завършек на сезона му и шведският национал претърпя интервенция през май.

" Той е доста мощен футболист, само че това към момента е тежък физически спорт. Аз съм неговият доктор и е обикновено да желая той да продължи възобновяване си допустимо най-дълго. За мен Ибрахимович би трябвало да се завърне в игра чак тогава, когато е изцяло възобновен. Има случаи на прибързани завръщания и те не приключват добре ", сподели той за вестник ' " Саут Чайна Морнинг Поуст ".

Ибрахимович надали ще се завърне в игра преди да бъде изцяло възобновен, тъй като мениджърът Жозе Моуриньо към този момент разгласи подготвеност да го чака най-малко до януари. Той въпреки всичко го включи в листата на играчи за груповата фаза на Шампионската лига, която завършва през декември.

" Не съм обезпокоен за него, тъй като сходен вид травми желаят дълго време за лекуване. Висшата лига таман стартира и аз съм сигурен, че Манчестър Юнайтед няма незабавна потребност от Ибрахимович ", добави хирургът.

Днес Златан Ибрахимович навършва 36 години.
Happy 36th birthday to Zlatan Ibrahimovic.

723 games
420 goals
116 caps
31 trophies

Medical marvel. pic.twitter.com/NiDNXWab9y
— Squawka Football (@Squawka) October 3, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР