Зимните разпродажби приключват и е време за нови колекции. Сезонът

...
Зимните разпродажби приключват и е време за нови колекции. Сезонът
Коментари Харесай

Пролетен гардероб за дами над 50 години: какво си струва да купите този сезон

Зимните разпродажби завършват и е време за нови сбирки. Сезонът пролет-лято 2023 година предлага доста забавни детайли и комбинации, които могат да бъдат взети под внимание от дами на всякаква възраст и с всякакво телосложение.

1. Дънкови детайли

Пълният деним е една от водещите трендове за сезон пролет/лято 2023 година, която за мнозина няма да е сложна за стилизиране. За да го извършите, си коства да излезете леко отвън рамките и да погледнете на деним асортимента с други очи.

Дънките са готини, само че такива са и дънковите поли, ризи, чанти, обувки и аксесоари в типични и нетрадиционни цветове. Всички те могат и би трябвало да бъдат включени в дрешника на всеки съвременен фешън човек.

2. Ярко оранжево

За най-модерен колорит на 2023 година ще се счита карминеночервеното, само че в очакване на пролетния сезон оранжевото набира известност. Оранжевото се трансформира в наложителен цвят в последната мода на всички огромни фешън икони, а цветът към този момент се оказва ободрителен подтик за възрастните хора.

Ако оранжевото е прекомерно блестящо за вас, то този цвят може да се отдалечи от зоната на портрета или наоколо до лицето да се сложи, да речем, шал в подобаващ колорит.

3. Стилна рокля

Списъците с трендовете за пролетния сезон на 2023 година включват доста модели и цветове дамски рокли.

Сред тях има както строги, офис, сбити, по този начин и ярки, необикновени, крещящи. Във всеки случай подобаващата рокля ще бъде чудесно решение за дама от всяка възраст, само че точно напролет ярките рокли наподобяват най-органично.

4. Хищнически принт

Хищническите цветове, които преди се свързваха с долнопробност и циничност, през последните няколко години получиха напълно друг статут и в този момент интензивно включват в тоалетите си най-стилните хора в света, кралски особи и елементарни модници. През 2023 година се предлага на всички да носят грабителски цветове и то във всевъзможни комбинации, като се има поради адекватността и уместността им.

5. Дантела

Дантелата, като една от трендовете на идния пролетно-летен сезон, може да се носи по разнообразни способи. Не е належащо да отдавате желание на дантелена рокля или блуза, можете да изберете движимост с дребна дантелена украса, която ще освежи и придаде сантиментална тенденция на целия тоалет.

6. Ботуши Челси

Ботушите “Челси ” се носят от мнозина, само че по-възрастните дами се пробват да избегнат тази мега наклонност, само че го вършат на вятъра.

Ботушите Челси са станали толкоз известни с помощта на обстоятелството, че този чифт обувки кара краката ви съвсем в никакъв случай да не се уморяват. Челси е композиция от жанр и комфорт!

7. Анорак пуловер

Разнообразието от плетени и трикотажни облекла от време на време ви кара да се питате за верния избор. Жените над 50-годишна възраст би трябвало да се огледат за анораков пуловер, който елементарно се вписва както в ежедневния, по този начин и в офисния дрешник, позволявайки на дамата да наподобява съвременно и настоящо.

8. Обемни шалове

Обемният шал сигурно ще ви бъде потребен през пролетния сезон, защото може да поеме както нормалната роля, по този начин и тази на жилетка. Просто го преметнете през раменете си и го пристегнете на талията с колан или лента.

9. Блуза

Познат детайл от дрешника на доста французойки, бодито е най-модерният продукт, който подхожда на всички възрастови групи дами. Бельото се съчетава съвършено с доста визии, като им придава специфичен изискан.

10. Яке бомбър

Макар че преди бомбър якето се срещаше най-често в спортните тоалети, в този момент то се е трансформирало в детайл, който елементарно може да се включи в съвсем всяка стилова наклонност и в дрешника на дамите от всяка възраст.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР